Telia Tietoturva Premium päivitys

  • 24 February 2021
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Kolmessa tietokoneessani on Telia turvapaketti 6,89 e/kk, (se päivittää itseänsä automaattisesti tunnin  välein) Nyt Telia lähettää s-postiin viestejä "päivittää preniumiin". Mitä tapahtuu jos käyn Telian sivulla päivittämässä?

Katselin sekavia ohjeita Telian yhteisön sivulla: "tulee viesti sähköpostiin asennusta varten...." 

Aikoinaan kun asensin turvapaketin, se onnistui Fujitsu koneeseen (win7?) mutta 2 Asus konetta joissa  Win10 jouduin asennuksen tekemään Telia etäyhteiden kautta (kallis puhelu). Käykö nyt samoin?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Olitko jo tällä ohjesivustolla katsomassa? Sieltä löytyy myös ohje- ja asentamisvideo. 

Olen katsonut tuon videon. Kotona on 2 konetta ja yksi toisella paikkakunnalla, pitääkö tuo asennus tehdä jokaisella koneella erikseen, vaikka sen tekisin telian omilla sivuillani.? Ensiasennus piti aikoinaan tehdä jokaisessa koneessa erikseen.

Videon perusteella ohjelma tutkii konetta, joten toisella paikkakunnalla oleva kone ei siis päivity automaattisesti, mutta toimiiko siellä nykyinen turvapaketti kuten tähänkin asti.?


@irmeli339@  kirjoitti:


Olen katsonut tuon videon. Kotona on 2 konetta ja yksi toisella paikkakunnalla, pitääkö tuo asennus tehdä jokaisella koneella erikseen, vaikka sen tekisin telian omilla sivuillani.? Ensiasennus piti aikoinaan tehdä jokaisessa koneessa erikseen.Videon perusteella ohjelma tutkii konetta, joten toisella paikkakunnalla oleva kone ei siis päivity automaattisesti, mutta toimiiko siellä nykyinen turvapaketti kuten tähänkin asti.?


Jos sinulla on tällä hetkellä käytössäsi Telia Turvapaketti, niin voit päivittää sen Premiumiksi asiakassivuilla, ja tällöin asennukset säilyvät laitteillasi ennalleen. Premiumiin päivittämisen yhteydessä ei tapahdu siis olemassaoleville asennuksille mitään, ja suojaukset pysyvät voimassa 😁> Premiumiin päivityksen myötä voit toki ottaa Turvapaketin käyttöön yhä useammalle laitteelle (yhteensä 25 laitetta) ja laitteiden lisääminen onnistuu Omien sivujen Turvapaketin hallinnan kautta lähettämällä asennusviesti haluamaasi laitteeseen. Pääset olemassaolevan Turvapakettisi päivittämään Premiumiksi kirjautumalla asiakassivuillesi, sitten valitsemalla sieltä Turvapaketin ja klikkaamalla "Päivitä tilauksesi". Seuraavalta aukeavalta sivulta pitäisi löytyä valikosta Turvapaketti Premium, valitse se ja klikkaa vielä "vahvista". 

Vastaa