Telia turvapaketin poistaminen

  • 15 February 2019
  • 1 kommentti
  • 318 katselukertaa

Hei! Lapseni kännykkään (Huawei) on asennettu Telian turvapaketti. Vaihdoin operaattoria ja samalla ostin F-securen Freedomen. Yritin sitä asentaa lapsen kännykkään, mutta yrittäessäni avata sitä saan ilmoituksen, että vanhempi versio eli Telian Turvapaketti pitää ensin poistaa. "Error - An older version of the application has been installed. Please uninstall Telia Turvapaketti before starting to use this version." En onnistu poistamaan sitä. Lapsen puhelimessa on joka kohdassa poistonappi himmellää. Tulee ilmoitus "Cannot uninstall: this package is an active device administrator." Tietääkseni minulla ei ole mitään omia tunnuksia kännykälle jolla saisin paremmat oikeudet. Omalta tietokoneelta olen kyllä onnistunut perumaan turvapaketin tilaamisen, mutta en löydä mistään kohtaa, että voisin poistaa sen lapsen kännykältä.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @saakoapua ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Turvapakettia pystyi hallitsemaan omilla Telia tunnuksilla esim omilta sivuilta :Telia turvapaketti - Hallinoi palvelua - kyseinen laite - vapauta käyttöoikeus. 


Sinulla ei varmaan ole enää liittymiä Telialla, niin kehoittaisin ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun vaikka tämän kautta ja pyytää poistamaan Turvapaketti pois käytöstä : https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto


 


Mahdollisesti saa myös pois palauttamalla tehdasasetukset puhelimeen, mutta sitten häviää kaikki tiedot puhelimesta. Voisit kokeilla asentaa Play tai App Storesta myös Telia turvapaketti sovelluksen väliaikaisesti vaikka omaan puhelimeen ja yritä kirjautua siihen Telia tunnuksilla (Telia tunnukset ovat administrator,jolla pystyy hallinoimaan turvapakettia). Sitten kokeile poistaa turvapaketti pojan puhelimen kohdalla ? 

Vastaa