Telian sähköpostin tulevaisuus ?

  • 4 January 2021
  • 2 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Kunniamerkki +3

Tuleeko sähköposti säilymään osana kiinteitä liittymiä?

 

Tämä on sikäli tärkeää ainakin minulle, että haluan jatkossakin

verkko-ostoksistani vahvistuksen mailina.

 

Laskut toki menee pankkiin, mutta alle n: euron hintaisia laskuja ei yleensä

sinne lähetetä. Tämä "n" kun usein riippuu laskuttajasta.

Sen sijaan hyvinkin pieniä laskuja voi sähköpostiin tulla.

 

Toivoisin myös yleistä keskustelua siitä, että ulkoistetaan tällaiset palvelut

tulevaisuudessa tyyliin "Gmail, Hotmail,Outlook.com, Icloud yms.

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

@avallte@  kirjoitti:


Tuleeko sähköposti säilymään osana kiinteitä liittymiä? Tämä on sikäli tärkeää ainakin minulle, että haluan jatkossakinverkko-ostoksistani vahvistuksen mailina. Laskut toki menee pankkiin, mutta alle n: euron hintaisia laskuja ei yleensäsinne lähetetä. Tämä "n" kun usein riippuu laskuttajasta.Sen sijaan hyvinkin pieniä laskuja voi sähköpostiin tulla. Toivoisin myös yleistä keskustelua siitä, että ulkoistetaan tällaiset palveluttulevaisuudessa tyyliin "Gmail, Hotmail,Outlook.com, Icloud yms. 


 Kyllä, eli tällä hetkellä sähköposti on saatavilla kiinteä laajakaistan maksuttomana lisäpalveluna. Mitään uutisia ei ole korviin kantautunut, että tätä oltaisiin lopettamassa. 🙂> 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

@Katjane@  kirjoitti:


Kyllä, eli tällä hetkellä sähköposti on saatavilla kiinteä laajakaistan maksuttomana lisäpalveluna. Mitään uutisia ei ole korviin kantautunut, että tätä oltaisiin lopettamassa. 🙂> 


Väärinkäsitysten välttämiseksi täytyy lisätä että asia ei ole Telian tai muun yleispalveluoperaattorin itse päätettävissä.

 

Suomen tietyhteiskuntakaari eli Laki sähköisen viestinnän palveluista määrää vähimmäispalvelut, jotka operaattorin täytyy maksuttomasti taata asiakkalle, ja sähköposti on yksi näistä. Vähimmäispalveluita ei luetella suoraan, vaan laki viittaa EU:n teledirektiiviin, jonka liite V luettelee vähimmäispalvelut.

Vastaa