Turvapaketin asennus iPhone 6 Plus 64 GB

  • 13 December 2019
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Hei!Mikä voisi olla ongelmana kun yritän lisätä laitetta iPhone 6 Plus, niin asennus jämähtää ennen kuin asennus pääsee loppuun? Asensin samalla paketin myös toiselle puhelimelle iPhone 7 ja se meni sukkana loppuun saakka. Koneessa on kapasiteettia jäljellä 4,96 GT ja ohjelmistoversio 12.4.1 joten niistä ei pitäisi olla kyse. Kysyin asiakaspalvelusta apua, siirsivät häiriöpalveluihin ja siellä ei edes yritetty jeesiä vaan pyysivät soittamaan Helppiin 2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm. Yritin sekä toiselta laitteelta asennuslinkin lähettämällä että suoraan laitteelta aplikaation avulla. Ei väliä vaan molemmat jumahtaa aplikaation asennusvaiheeseen. Herjaa: "Sivua ei voi avata. Kehyksen haku keskeytetty." Löytyisikö tältä kanavalta apua? Edit NikoNo: Muokattu nimi pois viestin lopusta. Nimen voi halutessaan laittaa profiilista allekirjoitukseksi.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Terve @TaraDoe! Kiva kun löysit tänne Yhteisöön keskustelemaan.  Ensimmäisenä haluaisin varmistaa yksinkertaisen toimeenpiteen eli oletko poistanut sovelluksen puhelimesta ja asentanut sen uudelleen Applen kaupasta? Auttaisiko tämä mahdollisesti ongelman ratkaisemiseksi :) 

Hei!Kiitos viestistä. Kyllä, tätä kokeilimme asennusviestivaihtoehdossa. Applikaation asennus ei muuttanut tilannetta. Kokeilen illalla vielä kerran tätä siten, että poistamisen jälkeen vielä uudelleenkäynnistän puhelimen. IPhone 7:ssä oli applikaatio valmiina puhelimessa enkä poistanut sitä. Asennus onnistui viestillä silti. Lähtökohtaisesti sen ei siis pitäisi olla ongelma. Edit SannaMKoo: Poistettu nimitieto lopusta, voit halutessasi lisätä automaattisen allekirjoituksen profiilisi asetuksista

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Hyvää huomenta @TaraDoe! Hienoa, että olet testannut omatoimisesti. Tähän ketjuun varmasti vastaa Telialainen, joka osaa auttaa hivenen paremmin asiassa. Näyttäisi olevan jokin häiriö mikä estää Turvapaketin oikeaoppisen asennuksen iOS-puhelimeesi. Morjesta @TaraDoe  ja Tervetuloa Yhteisöön myös minunkin puolesta!

 

Asentaminen pitäisi kyllä onnistua myös tuolle iPhone 6 Plussallekkin. Siinä voisi vielä tarkistaa, että siinä laitteella on uusin iOS-päivitys tehtynä. Uusin päivitys tuolle laitteelle pitäisi olla iOS 12.4.2 Tuo saattaa aiheuttaa sen ettei asennus onnistu.

 

Edit1: Korjattu oikea ohjelmistoversio

Vastaa