Tv-ohjelmien haku Mobiili viihteestä

  • 15 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

 

olemme vasta-alkajia Sonera Viihteen mobiilipalvelun käyttäjiä ja heti kompastuttiin.

 

Yritimme tutkailla mistä saa tv-sarjoille jatkuvan tallennuksen mutta emme löytäneet edes mistä etsitään tv-ohjelmia. Oikeassa yläreunassa oleva haku-toiminto etsi vain jostain kirjastosta tai vuokraamosta.

Miten etsitään tv-ohjelmia? Onko palvelussa edes jatkuva tallennus -toimintoa?

 

Toki tv-ohjelmia sai haettua kanava ja päivä kerrallaan mutta tuskin tämä niin jäykkä sovellus on, että tuo on ainoa tapa. Pakko kyllä todeta, että kaikin puolin paljon hankalampi käyttää kuin esim. DNA-Tv. Mutta ehkä tämä on vain alkukankeutta.

 


4 kommenttia

Hei , kiva kun tulit Klaaniin mukaan :smileyhappy:


 


Onhan sinulla mobiilipalvelussa myös Oma tallennus-palvelu mukana? Oma tallennuksen myötä Sonera Viihteen mobiilipalvelussa voi tallentaa ja katsoa kaikkia kotimaisia peruskanavia. Ohjelmia voi asettaa tallennukseen ohjelmaoppaasta ja aloittaa katsomisen vaikka saman tien. Eli vaikka ohjelma olisi meneillään, tai jo mennyt, sen pystyy katsomaan. Ja tietysti voit selata ja laittaa tallennukseen myöhemmin tulevia ohjelmia.


Palvelussa on myös käytössä viime hetken tallennus – ohjelma tallentuu kokonaan, vaikka sen asettaisi tallentumaan vasta viimeisillä minuuteilla. Youtubessa on käyttöönotosta video, siinä on alkuun tuo tunnusten hankkiminen yms, mutta sen jälkeen tulee vinkkejä palvelun käytöstä.

Hei ,

kyllä oma tallennus on käytössä ja saan toki tallennettua kun selaan päivittäistä ohjelmatarjontaa läpi. Tai kanavakohtaisesti.

Mutta etsin siis normaalia tv-ohjelma hakua. Jos en muista minä päivänä ja miltä kanavalta jokin ohjelma tulee, on aika tuskaisaa kahlata viikon ohjelmat läpi. Ja kaipaan kovasti jatkuva tallennus -toimintoa, jolla saan esim. jonkun sarjan tallentumaan aina kun jakso tulee. DNA-Tv:ssä ainakin tällainen ominaisuus löytyy ja Sonera Viihteestäki, digiboxi-versiosta. Siksi on vaikea uskoa ettei sitä olisi mobiiliversioon toteutettu.

Vai onko tässä oikeasti palattu 90-luvulle? Selaa koko Katso-lehti läpi kun etsit lempisarjaasi?

En löytänyt videostakaan apua tähän.

Pistetään tästä toki palautetta eteenpäin! 

Palvelua kehitetään jatkuvasti, joten kaikki palautteet sekä ehdotukset otetaan avosylin vastaan. :) 

Ainoa tapa mobiililaitteella etsiä ohjelmia lienee se, että kirjautuu selaimella soneran Omille Sivuille, menee siellä Tallennukseen ja käyttää sen hakutoimintoa. Samalla kirjautumisella pystyy sitten laittamaan ne jatkuvatkin tallennukset. Kankeaa toki kun ei voi itse mobiilisovellusta siihen käyttää.

Vastaa