Uhkaasit ennen laskua

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 4 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Sain tämmöisen sähköpostin
Hyvä asiakas,

Lähetämme sinulle tämän viestin liitteenä kirjeen, joka sisältää tärkeää tietoa erääntyneestä muistutuslaskustasi, jonka vuoksi luottosi on siirtymässä perintään.

Ystävällisin terveisin,

TeliaSonera Finance Finland, filial till TeliaSonera Finance AB

Mistäs moinen uhkaava sävy, kun mitään perittävää laskua ei ole tullut? Vain liitteenä oleva. Eikä sinäkään edes muistuteta mistään, aivan normaali lasku se on. Missäs on sitten on maksamatta jäänyt lasku, josta nyt niin ponnekkaasti muistutellaan?

9 kommenttia

Täällä ilmoittautuu toinen vastaavan "uhkauksen" saanut. Helkkarin kiva tälläisiä viestejä saada, vaikka laskut maksettu ajallaan... Hyvä Sonera!
Mulle tuli sama. Ei ole ikuna tullut ennen Soneralta muistutuslaskua, paitsi nyt. Ei ole mitään rästissä, mitä tämä on? Ei antanut pikavastata sähköpostiinkaan, kun ei muka löydy osoitetta. Soneran oma SP kyseessä. Seuraavan laskun eräpv on 01.12.2014. Marraskuun maksettu näkyy laskuissa, kyseessä siis rahoitus?
Tommosta sieltä tulee, kun yrittää SP:lla.

Reporting-MTA: dns;tms.telia.se
Received-From-MTA: dns;mail.cm.sonera.com
Arrival-Date: Tue, 18 Nov 2014 05:19:52 +0000

Final-Recipient: rfc822;noreply@teliasonerafinance.com
Action: failed
Status: 5.1.1
Diagnostic-Code: smtp;550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found
Sama täällä.. Mikä taas mättää, jos ei Sonera viihde, kuten yleensä, niin tällaisia ukaaseja lähetellään laskunsa maksaneille asiakkaille.....
Asia selvisi toista kautta. Ei tarvii tehdä mitää, eilen lähtenyt virheellisiä laskutuksia financelta. Kaikkikos täällä mättää??
Ei prkl, taas moka Financelta. Laskuni saldo näyttää omilla sivuilla rahoituksessa -2278,00e. En todellakaan ole tilannut mitään. Asia on vetämässä ja oikaistavana. Kummaa touhua........?
Heippa!

Kyllä, moka on käynyt noiden ukaasien kanssa täällä päässä. Aiheettomia maksumuikkareita on osalle asiakkaita lähtenyt 😞
Syvimmät pahoittelut siitä!

aazie: Jeps, varmistin vielä, jotta selvityksessä tuo on. Soitellaan sitten, jotta mikä ihme!
Nonnyt näkyy saldo oikein. Silti kummaa touhua säikytellä immeisiä. Kävi mielessä, että onkos joku kaapannut.... no ei vaan, kun on Linux. Hyvä että oikaistiin äkkiä.
Heh, mää vasitella odottelin tuota -2278,00 jutskaa. Eilen tuli soitto, viikon jälkeen . Tosipuheessa minähän olisin ollut saamassa tuon summan Financelta, tiesin sen, mut odottelin, että oikeaa saldo rahoituksessa. En tietty olisi ottanut rahoja, mut kaikkea häikkä Soneralta löytyy. 😃

Vastaa