Kysymys

Uusi digiboxi ja 5g reititin

  • 19 November 2022
  • 1 kommentti
  • 62 katselukertaa

Kunniamerkki

Uusi boxi DV8918X näin 2kk käytön jälkeen tuntuu olevan täysi susi. Boxia buuttailtava melkein päivittäin koska jumittaa ja tulee virheilmoituksia. Jos selaa kanavia ylös tai alas pomppii ihan miten sattuu kanavat jos ei selaa järjettömän hitaasti. Volume jumittuu joka päivä niin ettei pysty kuin kaksi numeroa säätämään ylös tai alas. Pausen puuttuminen ja aloita ohjelma alusta puuttuminen todella rasittavaa. Juu pystyy tekemään kun tallentaa ohjelman ensin mutta miksi on pitänyt mennä ns. uudella tekniikalla vain huonompaan suuntaan. Tallennukset oli edellisessä selkeämmin ohjelma kerrallaan omassa valikossa. Nyt aivan sekaisin ja ainoa mahdollisuus sortata on vain aakkoset tai tallennus aika. Ei jatkoon jos ei päivityksiä tule äkkiä tai ei johdu viallisesta boxista. Onko näihin ongelmiin ratkaisua?


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Moikka @Kalimuuni ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

Käyttökokemus ei selvästi ole vastannut odotuksia ja hyvä kun nostat nyt esille mielipteesi. Virheilmoituksista haluaisinkin ensimmäisenä kuulla tarkemmin, muistatko mitä niissä lukee / jos tulee vastaan vielä niin nappaisitko kuvan tai kirjoittaisitko saman tähän, kiitos. Sen avulla voidaan jo tarkemmin selvittää ratkaisua.

Mikä on se järjestys, kun kanavat menee miten sattuu? Peruskanavat tulisi alkaa normaalisti YLE 1, YLE 2, MTV3 jne. Vai onko ongelma napinpainalluksien määrä, eli esim. kaksi kertaa ch + painamalla YLE 2:lla, seuraavaksi kanavaksi ei tulekkaan Nelonen?

Tallenna ja katso on kuten sanoitkin (kuin myös pausen käyttö) käytössä vain, kun ohjelma on tallennettuna. Tämä on nykyinen ominaisuus ja sitä voidaan muokata palautteiden pohjalta. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja on hyvä kuulla, jos jokin ei käyttäjän mielestä toimi. Meillä onkin oma ketju uuden DV8919 -digiboksin käyttökokemuksien jakamiselle, suosittelen siis ominaisuuksien muokkauspyynnöt kertomaan sinne. Tässä toki voidaan jatkaa näiden ongelmatilanteiden selvitystä.

Vastaa