Virallinen OnePlus-keskusteluNäytä ensimmäinen kirjoitus

326 kommenttia

Olen halunnut tietää minkälainen tämä uusi parempi näyttö on ja kuinka popup kamera toimii eri käyttötarkoituksissa.

Eräs tuttuni (nainen) ihmetteli puhelimen painoa ja huomasin sen itsekin. Vähän sitä kokeilleena puhelin on laadukas, hyvä näyttö eikä paino haittaa. Parempi kuin S10+ joka painon suhteen tuntuu aika lelulta.

Haluaisin tietää mitä merkittävää eroa on oneplus7 ja oneplus7 pro:n välillä?


 


 


 


Edit HannaSu: Siirretty viesti tähän ketjuun.

Kuinka usein päivityksiä tehdas lupaa ja kuinka vanhoille laitteille niitä tulee?

Onko puhelimessa lainkaan pocket modea eli taskutilaa? Asetuksista ei kuulemma ainakaan löydy sellaista. Nythän näytössä ei ole lainkaan mitään sensoreita. Miten tuo käytännössä toimii?

Onko alle vuoden OnePlussan perusominaisuus se, että yrität avata sovellusta ja se ei vaan yksikertasesti avaa sitä. Eikä kyllä avaa muitakaan, ennen puhelimen uudelleen käynnistystä. Vai onko mulla vaan joku maanantai kappale?
Muuten huippu puhelin, ja tykkään kovasti?


 


 


Edit HannaSu: Siirretty tähän keskusteluun

Kunniamerkki +2

Hei!

 

Upeaa, olisipa mahtava päästä testaamaan tätä puhelinta.

 

Mitkä ovat teidän suosikkitoiminnot uudessa OnePlus 7:ssa ?

 

Mitä toimintoja suosittelette?

 

Kiitos! :)

 

Onko puhelimessa pocket modea eli taskutilaa? Asetuksista ei kuulemma ainakaan löydy. Nythän näytössä ei ole lainkaan mitään sensoreita. Miten tuo käytännössä toimii?

Tuleeko tai onko uudessa oneplussa 7 jo uusin android versio asennettu

Onko Oneplus 7:n kamerasovellus kehittynyt yhtään aikaisemmista malleista? Oneplus on aina ollut muita valmistajia jäljessä sekä kuvien laadussa että kameran ominaisuuksissa. Kamerasovellus on ainakin tähän mennessä ollut tosi yksinkertainen, ilman mukavia lisäominaisuuksia. Toivoisin että Oneplus ottaisi mallia Huaweista, joka panostaa erityisen hyvin juuri kameraan. Onko siis kehitystä tapahtunut Oneplus 7:ssä ja kamerasovelluksessa?

Moi!

Mikä on parempaa Oneplus 7:ssa kuin Huawei p30 Pro:ssa?

Haluaisin tietää mikä tekee one plus puhelimesta paremman kuin muista merkeistä? 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Miksi kameran megapikselit ovat muuttuneet noin huomattavasti ja tuleeko tuosta olemaan paljonkin hyötyä käytännössä?

Nykyinen puhelimeni on OnePlus 5, jonka hankin käytettynä. Aikaisemmin en ole OnePlussan puhelimia omistanut. Täytyy kyllä todeta, että olen ollut erittäin tyytyväinen nykyiseen puhelimeeni. Puhelin on nopeampi kuin mikään aikaisempi omistamani ja tilaa riittää, vaikka olenkin ahkera ottamaan kuvia ja videoita sekä latailemaan kaikenlaisia appeja ? Jos jotain huonoja puolia pitää puhelimesta mainita, niin kamera ei ole omasta mielestäni niin hyvä kuin joissain aikaisemmissa puhelimissa, esim. Sony. Varsinkin liikkuvan kohteen kuvaaminen on hankalaa. Lisäksi erilaisia asetuksia kamerassa saisi olla enemmän. Onko uudessa OnePlus 7 kuinka iso parannus kameran suhteen? Lisäksi akun kesto ei ole kovin kummoinen. Päivän ehkä pärjää nykyisellä puhelimella. Onko tähän millainen parannus tullut?

 

Kaiken kaikkiaan olen erittäin positiivisesti yllättynyt OnePlussan puhelimesta ja uusimman puhelimen testaaminen olisi hieno juttu!

Terve. Koska suomessa tulee myyntiin uuden OnePlussan 5g versio ja onko siinä muita eroavaisuuksia pro mallin kanssa? 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

@Jarppa91@  kirjoitti:

Terve. Koska suomessa tulee myyntiin uuden OnePlussan 5g versio ja onko siinä muita eroavaisuuksia pro mallin kanssa? 
Elisalla on Suomessa yksinoikeudella myynnissä 5G-versio: https://elisa.fi/kauppa/tuote/OnePlus-7-Pro-5G-8GB-256GB - luulisi Telialle tulevan sitten myöhemmin syksyllä...


 


Sen verran kysyisin että tässä taisi olla vain tuki N78-taajuudelle (3.5Ghz)? 

Olen ostamassa pojalle valmistujaislahjaksi puhelinta ja hän on toivonut juuri tätä puhelinta. Markkinoilla on vain tarjontaa niin paljon, että itse en ole varma onko tämä juuri paras. Tässä itse testaillen voisin varmistua tai voi olla jotta oma luurikin tähän vaihtuisi. Ihan uusi merkki minulle. Onko kamera hyvä? Itse pidän sitä äärettömän tärkeänä ominaisuuksena normaalin puhelinkäytön lisäksi.

Ymmärsinkö oikein eli sormenjälkitunnistin vaihtui uudessa 7 mallissa taas etupuolelle näyttöön? Kaverin mielestä takana oleva tunnistin on toiminut tosi hyvin verrattuna vanhemman mallin etutunnitukseen.

Hei, ilmeisesti OnePlus mallit toimivat Android pohjalla. Kuinka tämä eroaa muista Android käyttöjärjestelmiä käyttävistä puhelimista? Lisäksi kiinnostaisi puhelimen päivitykset, kuinka usein ohjelmistoa päivitetään ja onko päivitykset taattu uusiin malleihin vähintään tietylle ajalle?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +14

Saako OP seiskankin rootata (lähinnä OEM unlock, TWRP recovery ja Magisk asennus) ilman, että takuu menee yms? OnePlussan kovimpia kilpailuetuja muihin merkkeihin nähden on ollut rehti politiikka roottaajia kohtaan, nettitietojen mukaan mm. kernelin lähdekoodeja olisi julkaistu heti puhelimen julkaisun perään..

 

Vieläkös sama pätee seiskaan?

 

Tällä hetkellä käytössä rootattu OP5T, josta ei pahaa sanottavaa. Nopea on ja rootattuna käyttää kiltisti mm. omaa nimipalvelinta ym.

 

Hei, tulee nykyisellä puhelimella käytettyä paljon bluetoothia ja kuunneltua musaa bt kaiuttimen kautta mikä syö akkua aikalailla. Minkälainen akunkesto OnePlus 7 kanssa on hieman runsaammalla käytöllä että kestääkö reilusti päivän sen kummempia latailemisia.

Onko seiskassa kahta paikkaa simkortille? 

Mitä uutta ja hienoa saan Apple käyttäjänä jos vaihtaisin tähän ? 

Onko akunkesto hyvä ja mites usein päivityksiä tippuu luuriin? 

Aivan mahtava tälläinen yhteisö jossa vielä mahdollista päästä laitetestaajaksi. Speksithän näyttää jälleen OnePlussassa ihan huikeilta, mutta miten tuki Android kelloille ?= itsellä Samsungin S3 joka varmaan on aikalailla naimisissa Samsungin kanssa vaikkakin perustuu ilmeisisti vapaaseen android -tekniikkaan. Toimiiko myös muut android -kellot laitteen kanssa ? Jos testausvastuu sattuu minun kohdalleni, niin täältä pesee kattavaa käytötestiä. Kokemusta on kymmenistä älypuhelimista (työn ja harrastusten puolesta) Testaukseen päätyy ainakin akun kesto, puhelimen soveltuvuus urheiluun ja valokuvaukseen.

Vastaa