Virallinen OnePlus-keskusteluNäytä ensimmäinen kirjoitus

326 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@tomba_76@  kirjoitti:

Tuleeko tai onko uudessa oneplussa 7 jo uusin android versio asennettu
On, OxygenOS-käyttöliittymä (perustuu Android 9.0 Pie-käyttöjärjestelmään). Hyvin puhdas käyttöjärjestelmä ilman ylimääräisiä sovelluksia, joilla ei tee yhtään mitään :smileywink:

Aivan mahtava tälläinen yhteisö jossa vielä mahdollista päästä laitetestaajaksi. Speksithän näyttää jälleen OnePlussassa ihan huikeilta, mutta miten tuki Android kelloille ?= itsellä Samsungin S3 joka varmaan on aikalailla naimisissa Samsungin kanssa vaikkakin perustuu ilmeisisti vapaaseen android -tekniikkaan. Toimiiko myös muut android -kellot laitteen kanssa ? Jos testausvastuu sattuu minun kohdalleni, niin täältä pesee kattavaa käytötestiä. Kokemusta on kymmenistä älypuhelimista (työn ja harrastusten puolesta) Testaukseen päätyy ainakin akun kesto, puhelimen soveltuvuus urheiluun ja valokuvaukseen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@nisu67@  kirjoitti:

Olen ostamassa pojalle valmistujaislahjaksi puhelinta ja hän on toivonut juuri tätä puhelinta. Markkinoilla on vain tarjontaa niin paljon, että itse en ole varma onko tämä juuri paras. Tässä itse testaillen voisin varmistua tai voi olla jotta oma luurikin tähän vaihtuisi. Ihan uusi merkki minulle. Onko kamera hyvä? Itse pidän sitä äärettömän tärkeänä ominaisuuksena normaalin puhelinkäytön lisäksi.
Voin suositella! ?


 


Viime vuonna testailin Oneplus 6 -puhelinta ja se oli mielettömän hyvä kuvaamiseen. Jos olet aiemmin käyttänyt Android-puhelimia niin se on hyvin samanlainen, koska OxygenOS-käyttöliittymä perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Täältä Yhteisöstä löytyy vieläkin Oneplus 6 -puhelimen käyttökokemuksien blogi:


https://yhteiso.telia.fi/t5/Kayttokokemukset-vinkit-ja/Kayttokokemukset-Oneplus-6/m-p/170226


 


Ainoa huono puoli oli se, että korkealaatuiset kuvat ja 4K-videokuvaus haukkasivat melko ison palan tallennustilaa. Säädin asetuksia sopiviksi niin jää vähän muillekin jutuille tilaa. 


@MattiViikate@  kirjoitti:

Hei!


 


Onko mahdollista käyttää OnePlus 7 tai aiempia malleja ilman SIM-korttia? Minulla on näet tapana katsella sarjoja ja leffoja kotona Wi-fin välityksellä ilman että puhelimessani on SIM-korttia kiinni.


 


Tämä olisi aika ratkaiseva tieto kun mietin puhelimen hankintaa. Samsung puhelimissa ainakin pystyy käyttämään ilman SIM-korttia.


 


Ja kiinnostaisi kovasti voittaa testiin tuo puhelin arvonnassa.
Moro @MattiViikate!


 


Voit käyttää OnePlus puhelimia ilman SIM-korttia. ?

Hei! Onko seiskassa kuulokeliitäntä? Ja millainen akunkesto? Onko kamerassa erityisiä parannuksia esim. Op6 verrattuna?


@samisalami@  kirjoitti:

Miksi ihmeessä etukamera piti tehdä tuollaisella esiin ponnahtavalla mallilla PRO versioon? Olen vähintäänkin epäileväinen tuollaisen suhteen pidemmän päälle.

Ja miksi "tavallinen" versio on lähinnä uudelleen lämmitelty 6T?

Ei vaikuttanut tarjoavan mitään sellaista miksi 6/6T omistaja ainakaan haluaisi uusia tuon takia.


Moikka!

Keskustelemme jatkuvasti käyttäjiemme kanssa ja suuri osa on toivonut aikaisempaa isompaa näyttöä. Emme kuitenkaan halunneet merkittävästi kasvattaa itse puhelimen kokoa. OnePlus 7 Pron Pop-up kameran avulla saimme toteutettua markkinoiden upeimman näytön, pienillä reunuksilla sekä ilman lovea.

Toimme markkinoille OnePlus 7 -sarjan, sillä käyttäjillämme on hyvin erilaisia puhelimen käyttöön liittyviä toiveita. OnePlus 7 Pro on lippulaivamallimme ja tarjoaa huippuunsa viritetyt tekniset ominaisuudet. Myös OnePlus 7 on iso, joskin Prohon verrattaessa maltillisempi harppaus eteenpäin, ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. OnePlus 7 -sarjassa on siis mistä valita ;)

Voiko OnePlus 7:n liittää usb-liittimestä television HDMI-liittimeen niin että myös kuva tulee laitteesta ulos? Ainakaan OnePlus 5T:ssa tämä ei onnistu.

Saako kameralla hämärässä/pimeässä otettua laadukkaita kuvia?

Mitenkäs on OnePlussan kuoret ja näyttö / lasi, valmistettu ja mistä materiaalista. Näytön lasi taitaa olla yleisin hajoamisen ja särkymisen syy, joten onko minkälaisesta materiaalista näyttä ja kuoret valmistettu?

 

Mitenkäs on OnePlussa seiskan kuoret ja näyttö / lasi, valmistettu ja mistä materiaalista. Näytön lasi taitaa olla yleisin hajoamisen ja särkymisen syy, joten onko minkälaisesta materiaalista näyttä ja kuoret valmistettu?


@heis_kaanen@  kirjoitti:

Mitenkäs on OnePlussa seiskan kuoret ja näyttö / lasi, valmistettu ja mistä materiaalista. Näytön lasi taitaa olla yleisin hajoamisen ja särkymisen syy, joten onko minkälaisesta materiaalista näyttä ja kuoret valmistettu?


Täytyy tähän laittaa kommentti omasta OnePlus 3T puhelimesta. Itse en ole ikinä käyttänyt puhelimissa suojalaseja, enkä ole tämän suhteen tehnyt poikkeusta. Puhelin on tippunut useaan otteeseen laatoitetulle lattiale taskusta otettaessa, eikä pienintäkään jälkeä näytössä. Pariin kertaan lasi edelläkin mennyt, mutta ei mitään. Jos vaan yhtään samanlaista on laatu, niin näytön suhteen saa aika huoleton olla.

Ymmärrän, että Oneplus on pyrkinyt vuodesta toiseen kilpailemaan suorituskyvyssä muita lippulaivamalleja vastaan, mutta tämän myötäk hävitään vuodesta toiseen. Miksi näin? Kuvat ovat kyllä riittävälaatuisia 95% perus kuluttajan ottamiin kuviin, mutta väritasapaino, kuvien terävyys ja kameran luotettavuus eivät pärjää kilpailijoille.

 


@timohattunen@  kirjoitti:

Oneplus 7, miten akun kestoa on saatu parannettua?


Moikka!

 

OnePlus 7 uusi prosessori Snapdragon 855 kuluttaa noin 20% vähemmän virtaa edellisen sukupolven Snapdragon 845 verrattuna. Lisäksi työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme OxygenOS käyttöjärjestelmäämme entistä virtapihimmäksi. OnePlus-puhelimien akku kestää myös pidempään hyvänä, sillä OnePlus Fast charge -pikalatauksemme ei kuumenna puhelinta latauksen aikana.


@framlink@  kirjoitti:

Minkä ip-luokituksen puhelin omaa ja jos roiskuu merivettä pintaan niin kestääkö ja tuleeko huuhdella makealla vedellä? 


OnePlus 7 -puhelimessa ei ole IP-luokitusta. Puhelimen aukot on suojattu silikonitiivistein, joten roiskeista tai kesäsadekuurosta ei tarvitse olla huolissaan. Suolainen meriveri ei kuitenkaan yleisesti ottaen tee puhelimille hyvää, joten suositttelen välttämään tällaisia tilanteita.


@Mikajok@  kirjoitti:

Kiinnostaisi tietää onko OnePlus 7 IP67 luokiteltu? 

 

 

 

Edit HannaSu: Siirretty tähän ketjuun


Terve!

OnePlus 7:ssa ei ole IP-luokitusta. Puhelin on kuitenkin suojattu tiivistein, jolloin ei tarvitse olla huolissaan roiskeista tai sadekuuroista :)

Moi,

 

Tuleeko pakkauksen mukana adapteri kaapeli, USB-C ->  AUX-liitäntä ?

Kuinka pitkään laitetukeen Oneplus tähtää seiska malliston kanssa? Eli siis kuinka pitkälle voi odottaa ajan tasalla olevia Android käyttöjärjestelmän päivityksiä?


@Lummetie@  kirjoitti:

Mitä parannuksia 7, jos verrataan 6? 


Onko 7 vesitiiveyttä testattu oikeasti? kun jossain mainoksessa sanotaan että IP luokitusta ei ole mutta on vesitiivis.
Moi @Lummetie!

Muutamia mainitakseni:

1. Suorituskyky: OnePlus 7 pitää sisällään markkinoiden tehokkainta rautaa, minkä ansiosta käytät raskaimpiakin sovelluksia sujuvasti ja vaihtelet viiveettä niiden välillä. 


2. Kamera: OnePlus 7 kehittyneemmällä kameralla saat entistä parempia kuvia mm. haastavissa olosuhteissa, kunte hämärässä ja vastavaloon kuvatessa. Kuvat ovat tarkempia, yksityskohtaisempia ja niissä on parempi kontrasti.
3. Entistä parempi akkukesto isomman akun ja vähemmän virtaa vievän suorittimen ansiosta.
4. Kaksoisstereokaiuttimet joista lähtee kovempi, kirkkaampi ja syvempi ääni!

Puhelimen aukoissa on silikonitiivisteet, joten roiskeista ja sateesta ei tarvitse murehtia :)


@mattu36@  kirjoitti:

Olen halunnut tietää minkälainen tämä uusi parempi näyttö on ja kuinka popup kamera toimii eri käyttötarkoituksissa.


Moi!

 

Ilmeisesti kysymyksesi koski OnePlus 7 Pro:ta.

OnePlus 7 Pron näyttö on upea 6,67" tuuman AMOLED näyttö. AMOLED-tekniikan ansiosta musta on todellakin mustaa ja näyttö tarjoaa täten erinomaisen kontrastin. Näytössä on hyvin kapeat reunukset eikä lovea etukameralle, jolloin voit todella uppoutua esim. näytöllä pyörivään videoon. Näytön tarkkuus on QHD+, minkä ansiosta kuva on terävä ja ihmissilmin on mahdotonta erottaa yksittäisiä pikseleitä. Kirsikkana kakun päällä OnePlus 7 Pro näyttö toimii 90hz virkistystaajuudella eli kaikki puhelimen näytöllä tapahtuma liike on ennennäkemättömän sulavaa!

OnePlus 7 Pro:n Pop-up kamera nousee aina tarvittaessa hieman yli puolessa sekunnissa puhelimen yläreunasta esiin, ja toimii muutoin samalla tavalla kuin perinteinen etukamera. 


@dillsan@  kirjoitti:

Haluaisin tietää mitä merkittävää eroa on oneplus7 ja oneplus7 pro:n välillä?

 

 

 

Edit HannaSu: Siirretty viesti tähän ketjuun.


Isoimmat erot OnePlus 7 ja  OnePlus 7 Pron välillä ovat näytössä ja kamerassa.

OnePlus 7 Pro:n näyttö on mm. isompi ja tarkempi sekä tarjoaa markkinoiden sulavinta liiketoistoa 90hz virkistystaajuuden ansiosta. Lisäksi OnePlus 7 Pro:n etupuoli on käytönnössä kokonaan näyttöä pop-up kameran ansiosta. Ei siis lovea ja hyvin kapeat reunukset.

Kameran osalta OnePlus 7 Pro:n kolmoiskamera on monipuolisempi optisen zoomin ja ultralaajakuvan ansiosta. Pääset siis helposti lähemmäs sekä kauemmas kuvauskohteistasi.

Lisäksi 7 Pro:ssa on vieläkin nopeampi 30 watin Warp Charge pikalataus ja tehokkaampi värinämoottori. 


@VESKU11@  kirjoitti:

Kuinka usein päivityksiä tehdas lupaa ja kuinka vanhoille laitteille niitä tulee?Olemme luvanneet uudet Android käyttöjärjestelmäpäivitykset puhelimiimme vähintään 24kk julkaisusta. Tämä on kuitenkin vähintään ja mm. OnePlus 3 (julkaistu yli 3 vuotta sitten) sai juuri Android Pie:n. Tietoturvapäivitykset lupaamme vähintään 36kk laitteen julkaisusta. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +6

Mielummin haluan oneplus kuin iphonen

Saako Ps4 peliohjaimen toimimaan puhelimessa?

Minkälaisia vaihtoehtoja näyttöloven käytölle on oneplus 7ssa? Käsittääkseni näytön saa mustaksi yläreunasta niin, että lovi peittyy näkyvistä ja yläreuna on kokonaan pois käytöstä, mutta onko tähän muita vaihtoehtoja? Vai olenko väärässä? Esimerkiksi mahdollisuus saada yläpalkkiin jatkuvasti näkyviin kellonaika ja ilmoitukset mustalla taustalla niin että muu sisältö käyttää vain suorakulmion muotoista näyttöä olisi kiinnostava.

Toimiiko OnePlus 7:n näyttöön upotettu sormenjälkilukija myös jälkiasenteisen panssarilasin kanssa? Tehdasasenteinen muovikalvohan siinä on ilmeisesti edelleen, mutta miten jos tämän vaihtaa lasikalvoon?

 

OnePlussaa on tullut viimeksi käytettyä OnePlus 5:n aikoihin ja olisi mielenkiintoista nähdä, että missä uudemmat mallit menevät.

Vastaa