Virallinen OnePlus-keskusteluNäytä ensimmäinen kirjoitus

326 kommenttia

Onko Oneplus 7 / 7 pro puhelimiin tulossa ääniä slowmotion videoihin?

Hei, kysyisin, onko liukaskuorinen vai pysyykö "lukitsemattomassa" taskussa kohtuudella liukumatta?

Kuinka korkealta puhelin voi tipahtaa lattialle ilman vahingoittumista? 

Kuvaan paljon joten kamera on päivittäin päällä, joskus tuntejakin joten kysyisin kuinka kauan on akunkesto OnePlus 7 jos kuvaat videoita? 

Onko oneplus7 kamerassa automaattinen tarkennus liikkuvaan kohteeseen? 

 

Oneplus6 hankittuani olen hieman pettynyt.

Kamera tarkentaa todella huonosti kuvattavaan kohteeseen... Vika voi olla myös käyttäjässä mutta lähes vuoden käytöllä ei ole ongelmaan löytynyt ratkaisua. 

Kamera on yksi tärkeimmistä puhelimen valinta kriteereistä ja 6 kohdalla meni pieleen. Josko 7 olisi parempi? 

Kunniamerkki +3

Mitkä olisivat keskeisimmät hyödyt iPhone XS:stä Oneplus 7:aan vaihtavalle?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Voisiko Oneplus listata sivustollaan tuotetiedoissa jatkossa entistä tarkemmin mm. LTE-verkon ominaisuudet. Taajuudet ovat kiva tieto, mutta myös se, millä taajuuksilla ja millä yhdistelmillä esim. 4x4 MIMO on käytössä olisi kaltaiselleni LTE-verkkoja harrastuksenaan benchmarkkaavalle kullan arvoinen tieto.

Rehellisesti sanottuna, en osaa kysyä yhtään mitään puhelimeen liittyen. Pirun innoissani olen silti. Ai että ois mukava saada käyttöön uusin malli, vaikka nytkin kutonen taskussa, mut oishan se hieno. Jokaisesta op mallista kokemusta ja ei ikinä ole ollut mitään pahaa sanottavaa. Olen aivan rakastunut tähän merkkiin ja himottaisi aina päivittää uusimpaan vaan änkyrä viiä ei anna kukkaro periksi. Eiköhän tässä ollu tarpeeksi hehkutusta. Hyvä puhelin. Erinomaista.

Olen erittäin kiinnostunut puhelinpelaamisesta. Miten siis OnePlus 7 suoriutuu raskaista puhelinpeleistä verratessa esimerkiksi vanhempiin malleihin. Esim. Itselläni olevaan OP5 verrattaessa onko nopeutta tullut huomattavasti lisää. 

Onko OnePlus 7 kuuloke reikää?


 


Edit ReOlivia: Yhdistetty olemassa olevaan ketjuun

Onko 6gt ram muisti liikaa ja turhuutta nykyisissä puhelimissa verraten 4gt ram muistilla oleviin puhelimiin? Selväähän se on että hinta kasvaa 2 lisägigatavun myötä.


@Ilkka286@  kirjoitti:

Toimiiko OnePlus 7:n näyttöön upotettu sormenjälkilukija myös jälkiasenteisen panssarilasin kanssa? Tehdasasenteinen muovikalvohan siinä on ilmeisesti edelleen, mutta miten jos tämän vaihtaa lasikalvoon?

 

OnePlussaa on tullut viimeksi käytettyä OnePlus 5:n aikoihin ja olisi mielenkiintoista nähdä, että missä uudemmat mallit menevät.


Moro Ilkka!

 

Sormenjälkilukija toimii panssarilasin kanssa, kunhan muistat konfiguroida sormenjälkesi uudelleen, kun uusi panssarilasi on asennettu. Parhaimman käyttökokemuksen saat OnePlussan virallisella OnePlus 7 panssarilasilla.


@Teemu9595@  kirjoitti:

Onko 6gt ram muisti liikaa ja turhuutta nykyisissä puhelimissa verraten 4gt ram muistilla oleviin puhelimiin? Selväähän se on että hinta kasvaa 2 lisägigatavun myötä.
Terve @Teemu9595 !


 


Sovellukset kasvavat kokoa ja vaativat enemmän laitteeltasi ajan kuluessa päivitysten myötä. Jos sinulla on 6GB RAMia, hankit laitteellesi huomattavasti lisää käyttöikää. Pystyt myös käyttämään useita sovelluksia samanaikaisesti, ilman että puhelimesi hidastuu. 


 


Edit LiisaMn: tägätty nimimerkki

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Miten OnePlus 7 -puhelimen OxygenOS eroaa tavallisesta Androidista ja mitkä ovat teidän mielestä tärkeimmät syyt valita juuri OxygenOS?

Hei. Onko OnePlus 7 ruutuaika laskuri mistä vois seurata päivittäistä / viikoittaista ruutuaikaa?

Onko uudessa One+ 7 muistikorttipaikkaa?

Muistikorttipaikka on ollut se ainoa asia jota olen muista puhelimista jäänyt kaipaamaan kun siirryin käyttämään OnePlussaa, sillä puhelin on arkena itselle se ensisijainen kuvausväline arjessa. 

 

Ja mikäli ei niin tahtoisin tietää perustelut miksi näin on. 

Millainen lasi siinä on eli voiko sen laittaa esim farkkujen taskuun ilman että lasi naarmuuntuu tai hajoaa?.Kauan puheaika ja käyttöaika on?.

Ehtoota! Pari kysymystä löytyisi.

 

Kuinka pitkäikäinen Oneplus 7 on laitteisto- ja tietoturvapäivitysten osalta?

 

Onko puhelimen roottaus ja custom romien käyttö edelleen tuettua, kuten Oneplussan alkutaipaleella oli?

Mites tuo ROM-tuki, kuinka hyvä custom-ROM tuki? Ja lähteekö takuu jos lataa sellaisen?

Minkälainen on akun kesto? ja onko kamera tarkka tallentamaan liikkuvaa kuvaa? Onko tässä mikä käyttöjärjestelmä itse olen vannoitunut samsungin käyttäjä mikä olisi sellainen juttu että kannattaisi vaihtaan tähän?

Kunniamerkki +4

Kuinka paljon on hyötyä ja mitä saavuttaa, jos vaihtaa OnePlus 5 --> OnePlus 7 pro? Kun tuo OnePlus 5 toimii vielä aikas rivakasti ja mallikaasti :) 

Kunniamerkki +14

Miksei OP6:ssa esiteltyä upeaa punaista värivaihtoehtoa ole enää saatavissa uudemmissa malleissa?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Mulla olis ollut asioita paljonkin kysyttävänä mitkä oli jo kuitenkin kysytty ja niihin vastattu joten en nyt keksi mitään uutta kysymystä ? Mukana arvonnassa kuitenkin ?

Kunniamerkki +1

Saako etukameran loven piiloon ohjelmallisesti?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Jotkin puhelimet ovat tyhmästi lopettaneet toiminnan,missä viestin saapuminen,tai vastaamaton puhelu ilmestyy viestivalon vilkkumisena näytön ollessa suljettuna,mikä on hyvä näkee ilman puhelimen avaamista onko jotain saapunut. Joten onko teidän puhelimissa tämä toiminta edelleen käytössä. Tuon toiminnan puuttuminen ainakin poistaa niiden puhelimien ostomahdollisuuden.

Vastaa