webmail.inet.fi heittää pihalle


Käytössä on iMac Mac OS Mojave versio 10.14.6. ja Safari selain

 

Kun kirjaudun sähköpostiin ja haluan poistaa viestin heittää sahköpostiohjelma kirjautumissivulle.

 

Uuden viestin kirjoittamisen aloittaminen heittää ulos myös.

 

Ärsyttää kun sähköpostiohjelmaan pitää kirjautua aina uudelleen ja toimii muutenkin luvattoman hitaasti.

 

Olisiko jossain asetuksissa viilaamisen paikka


8 kommenttia

Morjesta @HDmies ja Tervetuloa Yhteisöön! Oletko tarkistanut että tuo iMacin kello ja aikavyöhyke vastaavat toisiaan? Eli kello vastaa sitä kellonaikaa joka aikavyöhykkeellä on. Esimerkiksi Suomen aikavyöhyke on UTC+3. Eli tietokone on Suomen aikavyöhykkeellä ja oikeassa ajassa.

Kello on Suomen aikavyöhykkeellä ja Suomen aikavyöhyke on UTC+2 kesällä ja talvella +3.

 

Äsken kirjauduin sisään, valitsin viestejä ja klikasin roskakoria jonka jälkeen sähköpostiohjelma heitti ulos kirjautumisikkunaan :-( 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

@HDmies@  kirjoitti:


Kello on Suomen aikavyöhykkeellä ja Suomen aikavyöhyke on UTC+2 kesällä ja talvella +3. Äsken kirjauduin sisään, valitsin viestejä ja klikasin roskakoria jonka jälkeen sähköpostiohjelma heitti ulos kirjautumisikkunaan :-( 


Kokeilin äsken macOS Catalina versio 10.15.4 Safari-selaimella ja en huomannut mitään ongelmaa tämän kanssa. Antoi kirjautua ja lähetin sähköpostin eikä heittänyt. Toistuuko samainen tilanne esim. toisella selaimella, esimerkiksi Chromella? Kirjauduitko muuten sähköpostiosoitteella vai esim. Matti Meikäläisestä muotoiltuna meikma-1?

iPadissa ja iPhonessa toimii kuten pitääkin (Safari). Äsken piti vastata viestiin ja heitti pihalle.Kun kirjautuu uudelleen niin kaikki toimii kuten pitääkin.

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Oletko @HDmies kerennyt testata toimiiko samalla laitteella eri selaimella webmail.inet.fi istunnot vakaammin? Saadaan siten varmistettua johtuuko ongelma selaimesta vai koneesta.

Sen lisäksi, että avaamisen jälkeen kun poistan tai vastaan viestiin ohjelma heittää pihalle ja toisella kerralla kirjautmisen jälkeen toiminnat vasta onnistuu, niin nyt avatessani pdf liitetiedoston ohjelma avaa ja heittää pihalle jota se ei ennen tehnyt.

 

Safari on käytössä iMacissa, jota käytän jatkossakin. PC:ssä toimii mutta se on varakone. Mobiilissa sähköposti ikkunointi on outo. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +9

Kokeilisitko vielä Safari selaimen välimuistin ja historian tyhjennyksen? Jos selaimelle on saatavilla uusia päivityksiä, kannattaa se päivittää. Entä onko käytössäsi VPN-palvelua? Jos on, kokeilethan myös ilman sitä toimintaa.

No niin, kun kirjaudun webmail.inet.fi kautta käyttäen ******-* tunnusta niin kaikki toimii, *****-* tunnuksella heittää edelleen pihalle kun ensimmäisen kerran esim. poistaa viestiä. Toisella kerralla kaikki toimii kuten pitääkin. Mitä nyt sitten tapahtui, käytän sähköpostia outlook ohjelmalla ja nyt se ei avaa entistä kansiota, minne lie hävinnyt?? Outoa.  

 Edit NikoNo: muokattu yksilöintitiedot pois ja upotettu kuva liitteestä näkyviin

Vastaa