Webmailissa javascript:void(0); -ongelma

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Hei!

Firefox selain, uusin päivitys, lisäksi päällä AdBlockPlus sekä Disconnect -lisäosat, jotka pitävät kurissa mainoksia ja muita sivustoja, joiden latausta odotellessa ennen turhaantui turhaan aikaa.

Ajoittain esim. Soneran webmailissa tulee ongelmailmoitus Firefoxin vasempaan alakulmaan: javascript:void(0); Eli javascript olisi mitätöity,
mikä sen välillä mitätöi!?

Tuon ilmoituksen aikana esim. meilin siirtäminen oikeaan kansioon on mahdotonta. On silti päiviä, jolloin tuohon ilmoitukseen työ ei kaadu kertaakaan.

javascript:void(0); -ilmoitus tulee satunnaisesti eikä ole jatkuva riesa.

Olen yrittänyt etsiä netistä tuohon ratkaisua, mutta en saa tolkkua, miten ongelmasta pääsee eroon. Vaikuttaisi että on ongelma nimenomaan Firefoxilla,
jota normaalisti käytän.


Lisäys: löysin sivuston: http://www.tech-faq.com/javascript-void-0.html

Voisiko koodaajat katsoa, tuossa annetaan ymmärtää että olisi sivustolla joku ongelma..? Kiitos!

1 kommentti

 

Olen käyttänyt Firefoxia AdBlockPlusan kanssa enkä ole tuohon törmännyt Soneran webbimailia käyttäessä. void() näkyy olevan javascriptissä kutsu jonka tehtävänä on palauttaa undefined arvo. 

 

Olet varmaan huomannut, että Disconnect saattaa olla epäyhteensopiva joittenkin muitten lisäsosien kanssa ja AdBlockPlusaa käytettäessä Disconnect on asennettava ennen AdBlockPlusaa. Sitä et kertonut, missä tilanteessa minkä jälkeen tuota olet saanut. Vaikea arvata mikä on sinulla ollut missä tilassa - esiintyneekö muillakin kuin Soneran webbisivuilla. 

 

 

Vastaa