Whatsapp toimii viiveellä

  • 15 October 2016
  • 3 kommenttia
  • 111 katselukertaa

Osaisikohan joku fiksumpi täällä auttaa? Latasin puhelimeen, xperia m4  aqua, whatsapin vuoden alussa. Alkuun pelitti ihan ok mutta nyt viestit ovat alkaneet tulla parin- kolmen tunnin viiveellä!! Lähettämisessä ei ongelmia. Sovelluksen pitäisi olla aktiivinen valmiustilassa kun virransäästöt päällä. Uudelleen asennettukin pariin otteeseen eikä auta. Puhelimessani soneran pienin nettipaketti mutta ei sen luulisi haittaavan. Osaiskohan joku auttaa kun kohta palaa päreet?!


3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

https://www.whatsapp.com/faq/en/android/20887936 Näin antaa WhatsApp ohjeeksi. WhatsApp joskus on tästä valitettukkin ja on se palveluntarjoajan ongelma -> Ole hyvä ja ota sinne yhteyttä. Nettipakettisi ei vaikuta lähes ollenkaan WhatsApin käyttöön. Niin vähän tiedonsiirtoa kun se käyttää ellei nyt pelkkiä videoita lähettele. Kannattaa myös katsoa että kaikki muut yhteydet toimivat normaalisti. 

Hei, sama ongelma täällä (oli).

 

Whatsapp menee jonkun asteen "lepotilaan" ja mulla on tuo älykäs datankäyttö päällä, että se ei käytä dataa jos en puhelinta käytä. Tällöin kun puhelin on pöydällä ei myöskään data kulje ja viestit jäävät bittiavaruuteen odottamaan. 

 

 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

Virransäästö ominaisuudet estävät helposti sovellusten käytön. Viestisovelluksissa kannattaa olla maltillisempi eli vaikka kerran tunnissa sallii viestien hakemisen tiettyyn aikaan. WhatsAppissa kuten muissakin viestisovelluksissa on tälläinen "Wake" toiminto ellei sitä poista käytöstä. 

Vastaa