ZTE MC801a reititin ei toimi Applen kanssa

  • 17 July 2023
  • 5 kommenttia
  • 134 katselukertaa

Kunniamerkki +1

En tiedä mitä on tapahtunut lähiaikoina mutta en saa millään yhdistettyä ym. laitteen wifi verkkoon meidän Applen puhelimia sekä Applen läppäriä. Aiemmin se onnistui muitta mutkitta mutta nyt ei päästä enää wifi verkkoon. Olen tarkistanut ehtolistat jne ja laitteen asetuksissa näitä laitteita ei myöskään näy listauksessa. Laitteeseen on kytketty Airport Express ja siihen vain voi nämä Applen laitteet yhdistää wifillä ja sillä pääsee nettiin muttei mitenkään laitteen omilla kahdella wifiyhteydellä.


Aihe on suljettu kommenteilta.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Tervetuloa @jarkkovaan meidän Telia Yhteisöön! Täällä pääset tutustumaan ajankohtaisiin uutisiin ja osallistumaan mielenkiintoisiin keskusteluihin. 

Vastaan ei ole tullut samanlaista tilannetta, joten lähdetään siitä liikkeelle, että oletko resetoinut (ei pelkkä uudelleenkäynnistäminen) ZTE-reitittimen? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @jarkkovaan !

Voit myös kokeilla nollata verkkoasetukset Applen laitteista : Apple wifi ongelmat

Kunniamerkki +1

En ole resetoinut kun on laitteita verkossa millä pitää olla kiinteä IP ja sitten kaikki alkaa alusta ja selvittää millä oli mikäkin osoite jne. Ja vaikka asetukset tallentaa niin silloinkin IP osoitteet vaihtuu 🫣 iPhone 13 versiolla pääsee kun siihen ei ole vielä päivitetty IOS 16.5.1 ohjelmaversiota. Eli viittaa johonkin WPA salauksiin viitaaviin ongelmiin.

Kunniamerkki +1

ja kaiken huipuksi nyt alkoi itsestään toimimaan ja eilen ei sitten vaikka mitä teki.. 🤷

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +7

ja kaiken huipuksi nyt alkoi itsestään toimimaan ja eilen ei sitten vaikka mitä teki.. 🤷

No hyvä näin! Toivottavasti on toiminut nyt tavallisesti.