Kysymys

ZTE MC888 yhteysongelmia

  • 29 December 2022
  • 2 kommenttia
  • 65 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Aiemmin jo kirjoittelinkin ongelmista Wifin kanssa joka ratkesi alentamalla suojaustasoa. Mutta ongelmat tuon reilun kuukauden ikäisen reitittimen kanssa vaan jatkuu.

Joskus saattaa toimia jopa päivän hienosti. Jonakin päivänä sitten laitteen saakin resetoida sitten 3-4 kertaa. Internet-yhteys katkeaa täysin varoittamatta, wifi ja lähiverkko kyllä toimii. Pääsen hallintasivulle selaimella ja reitittimen mielestä kaikki on kunnossa, 5G:llä täydet tolpat ja väittää että yhteys on olemassa mutta data ei liiku. 

Tänään päivällä huomasin töistä käsin että wifikamerat kotona poissa pelistä, arvasin kyllä mistä kysymys ja resetoin reitittimen kun kotiin pääsin. En ehtinyt Telia TV:stä yhtä tunnin ohjelmaa katsoa, kun taas yhteys poikki. Resetti ja taas toimii. Paitsi että, läheskään joka kerta kun tuon resetoi, ei mene uudelleen päälle. Virran merkkivalo syttyy hetkeksi, ehkä noin 5 sekuntia ja sammuu. Joskus ei onnistu toisellakaan kerralla, silloin olen pitänyt noin 30 sekuntia virtajohdon irti niin menee päälle. Ja taas toimii, sen aikaa mitä toimii.

Onko kellään muulla mitään vastaavia kokemuksia tämän mallin kanssa, vai pitääkö alkaa uskoa että minulle on osunut viallinen yksilö? Tehdasasetusten palautus on tehty, päivityksiä kokeiltu mutta uudempaa firmistä ei ole. Eikä varmaan ole mitään keinoa ajaa pakotettuna firmistä uudelleen sisään?


2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Jatkuva resetoinnin tarve kuulostaa kyllä laitevialta. Taitaa olla tuossa mahdollista saada uusi laite tai ainakin huollossa tarkistuttaa nykyinen laitteesi.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Jatkuva resetoinnin tarve kuulostaa kyllä laitevialta. Taitaa olla tuossa mahdollista saada uusi laite tai ainakin huollossa tarkistuttaa nykyinen laitteesi.

 

Ikäänkuin ZTE olisi ollut tietoinen moisesta, laitteessahan on nimitttäin ajoitetun uudelleenkäynnistyksen mahdollisuus 😃 Otin kokeeksi sen nyt käyttöön, pitäisi resetoidea itse itsensä joka yö 02-04 välillä. Katsotaan jos sillä pysyy edes käytettävissä. Takuuta kuitenkin riittää, joten katsotaan vielä muita keinoja ennenkuin aletaan lähettelemään mihinkään.

Vastaa