Katseluvinkit

Aallonmurtaja 4. ja viimeinen kausi jatkuu 14.12.

  • 1 December 2023
  • 2 kommenttia
  • 1114 katselukertaa
Aallonmurtaja 4. ja viimeinen kausi jatkuu 14.12.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Kotimainen menestyssarja Aallonmurtaja saa jatkoa ja Aaltosen perheen tarinaa päästään seuraamaan viimeisen 4. kauden verran. Rikossaagan loppuhuipentuma on katsottavissa MTV Katsomosta maksullisella Katsomo+ -tilauksella 14.12. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.

 

Psst! Liittymäasiakas: Tilaa MTV Katsomo -palvelu täältä etuhintaan ja nauti viihteestä ilman määräaikaisuutta.

 

 

Aallonmurtajan neljännellä kaudella kotkalainen Aaltosen perhe pyrkii pois alamaailman pyörteistä, kukin omalla tavallaan. Äiti Tuula (Maria Ylipää) pyörittää rikollisbisneksiä isä Upin (Turkka Mastomäki) ollessa yhä vankilassa. Tuula on määrätietoinen pomo, joka vaatii kunnioitusta, mutta kun sitä ei saa, hän tekee peruuttamattoman virheen. Lapset Inari (Sara Pehrsson) ja Luke (Aleksi Kaukamo) haluavat irti perinnöstään, mutta päätyvät keskelle kansainvälistä ihmiskauppaa. Heidän vastassaan on baltialainen liiga, jonka johtajana on Paronitar Valda Vanagé (Vilma Raubaitè). Nyt kaksi äitiä, Tuula ja Valda, ovat vastakkain puolustaen raivokkaasti omiaan. Kysymys kuuluu, mitä Tuula on valmis uhraamaan? Aallonmurtaja on MTV:n ja C Moren ensimmäinen alkuperäissarja, joka loi pohjaa myös muulle alkuperäistuotannolle. Omalla tavallaan historiallinen sarja saa nyt vihdoin arvoisensa päätöksen.

 

Jaksoesittelyt:

 

1. Vapaus on suuri vankila
Tuula on vastuussa perheen liiketoimista, kun Upi istuu vankilassa. Tuula uskoo ratkaisevansa kaikki ongelmat nyt, kun Upi ei pääse jarruttelemaan. Bisnesten volyymia pitää nostaa, joten on tehtävä kaupat vanhan vihollisen, Pappa Nenosen kanssa. 

 

2. Perustetaan saippuatehdas
Inarin ja tämän ystävän omat suunnitelmat menevät mönkään ja tytöt jäävät kiinni. Inari keksii hoitaa tutun poliisin, Korpelan, paikalle ja tämä lupaa viedä tytön äitinsä luokse. Äidillä on kuitenkin työt vielä pahasti kesken; huonosti päättyneen bisnestapaamisen jälkiä siivotaan yhä.

 

3. Paha, pahempi, paronitar
Upi yrittää auttaa Tuulaa minkä kiven sisältä pystyy, mutta heidät päästään yllättämään. Tuula pyytää Lukelta apua liian myöhään. Nenosen vanha tuttu, baltialainen Paronitar tekee ehdotuksen, josta ei voi kieltäytyä.


4. Verisiteet velvoittavat
Luke seuraa Inarin puhelimen signaalia ja löytää äitinsä ja siskonsa Liettuasta, hienosta kartanosta. Tuula keksii, miten Luke voi auttaa hävittämään todisteet, joilla häntä kiristetään. Upi pelaa vankilassa kaikilla korteilla.

 

5. Lakaisukoneenkuljettaja
Sekava Tume uhkaa KP:ta ja estää tätä auttamasta Tuulaa. Luke löytää etsimänsä, mutta samalla menettää lopunkin uskon äitiinsä. Tuula saa Upin kiinni ja käy ilmi, että Paronitar on vaarallisempi kuin he ovat tajunneet.


6. Kaikki tiet vievät Vilnaan
Tume sekoaa yhä pahemmin ja näkee KP:n kaikkialla. Inari ja Augustas saapuvat juhliin, joissa Inari päättää tehdä uhkarohkean paljastusiskun. Tulokset ovat karmeita. Luken on autettava, koska Tuulaa ei tavoita kukaan.

 

7. Yhden tähden galaksi
Koko Aaltosen klaani on nyt Liettuassa. Upi ja Luke lähtevät pelastamaan Inaria. Tuulalle selviää Paronittaren liiketoimien laatu karmivalla tavalla. Tuula yrittää puhua Evaa avuksi, kyse on ihmishengistä.

 

8. Welcome to Texas
Upi ja Luke löytävät Tuulan One Star Galaxysta ja saavat apua yllättävältä taholta. Pitkä pakomatka alkaa.

 

Sarjan nimekkääseen näyttelijäkaartiin kuuluvat aiemmin mainittujen lisäksi Rosa Honkonen, Joonas Saartamo, Tomi Salmela, Andreas af Enehielm, Sanna-Kaisa Palo, Tommi Liski, Jari Virman, Markus Tilli, Johanna Kokko, Nora Rinne, Jari Nissinen, Karlo Haapiainen ja Tiina Pirhonen. Uusina kasvoina mukana nähdään muun muassa liettualaiset Vilma Raubeitè, Aušra Giedraityté sekä Donatas Švirenas. Sarjan ovat ohjanneet Oskari Sipola ja Mazdak Nassir. Sarjan pääkäsikirjoittajana jatkaa Miira Karhula

 

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Yes, olen katsonut aiemmat jaksot ja kaudet. Mukava nähdä miten jatkuu 😀

Pistin pari päivää sitten MTV Katsomoon palautetta, että saisi sarjaohjelmista sivuutettua intron ja näkisi seuraavan jakson johdannon. Nämä kun olivat C Moressa toiminnassa esim. Emmerdalessa.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

1-3 kaudet oli minun mielestä parempia kuin tämä viimeinen.toki kiinnostaa miten kaikki päättyy

Vastaa