Beck palaa C Moreen


Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +15

 

Komisario Martin Beck, kaikkien dekkarifanien rakastama rikospoliisi tekee vihdoin paluun C Moreen marraskuussa. Kuudennen kauden viimeisin elokuva Paholaisen asianajaja sai ensi-iltansa vuonna 2018 ja siitä saakka fanit ovat kuumeisesti odottaneet seuraavaa elokuvaa. Odotus palkitaan 6.11. Beck – Peitetehtävä -elokuvan myötä.

 

Uusi elokuva on ensimmäinen neljän elokuvan sarjasta (Beck 39-42) ja se jatkuu siitä mihin viimeksi jäätiin. Poliisin työ jatkuu normaaliin tapaan, mutta uuden esimiehen Alexandra ”Alex” Beijerin (Jennie Silfverhjelm) alaisuudessa. Hänet rekrytoitiin asemalle Lähi-idässä suorittamansa kansainvälisen lähetystyön jälkeen. Martin vuorostaan on ottanut haltuun työt Klas Fredéniltä (Jonas Karlsson), joka puolestaan yleni mukavaan johtopestiin keskusrikospoliisissa. Beck-ryhmän kokoonpano on muutoin sama ja rooleissa nähdään tutut näyttelijät Oskar (Måns Nathanaelson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) ja Steinar (Kristoffer Hivju). Tutkittavat murhat ovat yhä vakavampia, tekijät edistyneempiä ja he edustavat kaikkia elämänalueita. Tulevissa elokuvissa Beckin ryhmä tutustuu uuteen hahmoon Josefiin (Martin Wallström), joka elää kaksoiselämää. Voiko hänenlaiseensa ihmiseen kuitenkaan luottaa? Josef on pohjoismaisten sarjojen ystäville tuttu hahmo mm. Johan Falkista, Murha Sandhamnissa -sarjoista ja Maria Wernistä.

 

Peitetehtävä

 

Peitetehtävä-elokuvassa nuori mies löydetään murhattuna ja jäljet osoittavat huumeverkoston suuntaan. Klas Fredénillä on ollut ryhmä jo pidempään valvonnassa eikä hän halua, että kriittisessä vaiheessa oleva tutkinta vaarantuu. Klas sallii kuitenkin Alex Beijerin johtaman ryhmän työskennellä murhan tutkinnan parissa ja päätyykin jatkuvasti törmäyskurssille hänen kanssaan. Steinarilla on meneillään vaikeampi aika elämässä. Eron jälkeen lapset ovat muuttaneet Osloon ja Steinar luonnollisesti kaipaa heitä kovasti. Tämä aiheuttaakin surua, koska työt pitävät miestä kiireisenä ja lapset haluaisivat nähdä isäänsä mahdollisimman paljon. Oskar ja Jenny yrittävät parantaa Steinarin yksinäisyyttä ja saavatkin tämän kokeilemaan Tinderiä.

 

Epäilyksen tuolla puolen

 

Seuraava elokuva, joka julkaistiin 4.12. kulkee nimellä Epäilyksen tuolla puolen. Siinä Beck-tiimi joutuu kylmäverisen tappajan jäljille ja auton takakontista paljastuu hyytävä löytö. Tiimi joutuu stressaavan sisäisen tutkinnan kohteeksi ja uhkaa hajota sisältäpäin. Myös Beck itse käy läpi indentiteettikriisiään. Alexin tehtävänä on ratkaista harvinaisen julma murhamysteeri ja Beck epäilee Alexin tapaa käsitellä tapausta. Paine tiimiä kohtaan käy entistäkin raskaammaksi, kun media saa vihiä epäonnistuneesta poliisioperaatiosta. Tapauksesta uhkaa tulla tiimin tunteita herättävin tutkimus tähän mennessä.

 

Kuolema Samarrassa

 

Sarjan kolmas elokuva saa ensi-iltansa 1.1. C More -suoratoistopalvelussa ja samana päivänä C More First -kanavalla. Jakson nimi on Kuolema Samarrassa. Yksi ehdokkaista Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi murhataan raa’asti veitsellä Tukholmassa. Beck-ryhmä epäilee pian, että kyse on poliittisesta murhasta.
Tutkintaa mutkistaa kuitenkin Alexin suhde yhteen päätodistajaan. 

 

Menetetty Poika

 

Neljännessä ja samalla viimeisimmässä elokuvassa metsästä löytyy luita, jotka tunnistetaan kuuluneen viisi vuotta sitten kadonneelle Viktor Eklundille. Mies oli tunnetun kirjailijan poika. Martin Beck johti tuolloin katoamisen tutkintaa, mutta Alexista tuntuu, että tutkintaraportti on Martinin työksi epätavallisen pinnallinen. Martinkin on välttelevä eikä halua puhua tapauksesta. Neljäs elokuva on katsottavissa 5.2. alkaen. 

 

 

Beck-elokuvat katsottavissa C Moressa

 

Lähes kaikki aiemmin julkaistut Beck-elokuvat on katsottavissa juuri nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Leffojen pariin pääset C More ja C More Total sekä C More TV -kanavapakettien kautta. Niihin kuuluvan C Moren suoratoistopalvelun avulla voit katsoa elokuvia missä ja milloin vain. Telia TV:n kautta voit myös vuokrata niitä leffoja, jotka eivät vielä ole maksutta katsottavissa. Jos sinulla ei ole vielä maksuttomia Telia TV -tunnuksia, voit tilata ne sivuiltamme

 

 

Lue lisää:

 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa