BritBoxin brittisarjat katsottavaksi C Moren suoratoistopalveluun


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17Suomen suoratoistotarjonta kasvoi entisestään huhtikuun 28. päivä, kun saimme C Morelle katsottavaksi BritBox -suoratoistopalvelun sisältöjä. Tarjolla on tuhansia tunteja BC:n ja ITV:n suosituimpia brittisarjoja suomeksi tekstitettynä. 

BBC Studiosin perustama BritBox aloitti toimintansa Yhdysvalloissa vuonna 2017. Tilaajia sillä on tällä hetkellä globaalisti 2,5 miljoonaa. BritBox keskittyy nimensä mukaisesti brittisarjoihin ja -elokuviin. Viime vuosina BC:n, ITV:n, Channel 4:n ja Channel 5:n tuotantoja, mutta omaa yksinoikeusmateriaaliaan tarjoava palvelu on levinnyt myös Iso-Britanniaan, Kanadaan, Australiaan ja Etelä-Afrikkaan. Ja nyt BritBox saatiin sitten myös Pohjoismaihin, Islantia lukuunottamatta.


 


C Moressa on BritBoxin suosikkisarjojen kirjasto, josta löydät monet huippuklassikot, komediat ja jännärit, kuten Hakekaa kätilö!, Vera Stanhope tutkii, Epäilyksen polttopiste, Komisario Morse, Konttori, Pokka pitää, Todella upeeta ja Musta kyy sekä paljon muuta. Lisäksi mukaan tulevat myös uudet BritBox Originals -sarjat Crime, The Cleaner ja Hollywood Bulldogs: The Rise and Falls of the Great British Stuntman, jotka julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Valikoima täydentyy kuukausittain, ja kesän aikana nähdään muun muassa uutuussarjat Sister Boniface Mysteries, Idris Elba’s Fight School, Anne ja Signora Volpe. Vuoden kuluessa mukaan saamme mm. true crime -draamat Stonehouse ja The Thief, His Wife, and the Canoe sekä aikakausidraaman The Confessions of Frannie Langton. 


 


BritBoxin sisältö on käytettävissä C More, C More Hockey ja C More Total+ -tilaajille


 


 ”Suomalaiset rakastavat brittiläistä laatudraamaa. BritBoxin sisällöt, mukaan lukien Britboxin uudet alkuperäissarjat, ovat todella korkealaatuista sisältöä C Moreen. BBC:n ja ITV:n suosituimmat brittisarjat laajentavat kansainvälisten ohjelmien tarjontaa tuoden C Moreen yhä enemmän ja monipuolisempaa katsottavaa kotimaisten hittien rinnalle”, iloitsee C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telialta. 


Alla esimerkkejä Britbox Originals -sarjoista:


 


Crime


 


Irvine Welshin romaaniin pohjautuva kuusiosainen rikossarja Crime kertoo etsivä Ray Lennoxista (Dougray Scott), joka etsii kadonnutta koulutyttöä ja kamppailee omien riippuvuuksiensa kanssa. Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Joanna Vanderham ja Ken Stott. Sarja on kuvattu Skotlannissa.


 


The Cleaner


 


Koomikko Greg Daviesin käsikirjoittama ja tähdittämä musta komedia The Cleaner seuraa rikospaikkasiivoojana työskentelevän keski-ikäisen Paul Wicksteadin työtä ja elämää, jotka kietoutuvat yhteen. Sarjassa vierailee lukuisia tunnettuja brittinäyttelijöitä, kuten cameo-roolin tekevä Helena Bonham Carter. Sarja pohjautuu saksalaiseen Der Tatortreiniger -sarjaan.


 


Hollywood Bulldogs: The Rise and Falls of the Great British Stuntman


 


Dokumentti Hollywood Bulldogs: The Rise and Falls of the Great British Stuntman on tarina miehistä, jotka löivät läpi 1970- ja 1980-lukujen Hollywoodissa. Heidän hurjia stunt-temppujaan on saatu hämmästellä lukuisissa elokuvissa Bondista Batmaniin ja Star Warsista Teräsmieheen. Dokumentin kertojaäänenä toimii näyttelijä Ray Winstone.


 


 Tuoreiden Originals-sisältöjen lisääminen laajaan genrevalikoimaamme ja laatuklassikoihimme on yhdistelmä, jonka ansiosta ylitimme juuri 2,5 miljoonan tilaajan rajapyykin maailmalla. Emme malta BritBox-tiimin kanssa odottaa, että miljoonat uudet fanit Pohjoismaissa saavat nähdä Britannian suurimmat vakiintuneet nimet ja kirkkaimmat läpimurtotähdet", sanoo Reemah Sakaan, BritBox Internationalin toimitusjohtaja. 


C More -suoratoistopalvelun sisältöjä voit katsoa tietokoneella sekä mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV:llä, Apple TV:llä ja Telia TV digiboksilla C Moren sovellusta käyttäen. Kuvan voit siirtää isommalle ruudulle näppärästi myös HDMI-piuhan, AirPlayn tai Chromecastin avulla.


 


Löytyykö näistä mainituista BritBoxin sisällöistä sinun oma suosikkisi?


 


Lue myös:  


 

2 kommenttia

Kunniamerkki +1

Miksi BritBox sarjat edelleen lukittu vaikka olen vaihtanut C Moreen?

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@Lilamarja Onko siitä kauan, kun tilasit paketin ja onko sinulla C Moren sovellus käytössä esimerkiksi puhelimessa? Jos olet kirjautuneena automaattisesti sisälle, kokeiletko vielä uudelleenkirjautua palveluun?

Vastaa