Katseluvinkit

C Moren alkuperäissarja Maria Kallion toinen kausi

  • 16 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 114 katselukertaa
C Moren alkuperäissarja Maria Kallion toinen kausi
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

C Moren alkuperäissarja Maria Kallio perustuu Leena Lehtolaisen kirjoittamiin dekkareihin. Sarjassa seurataan rikoskomisario Maria Kalliota ja hänen tiimiään erilaisten rikosten tutkinnassa. Nyt sarja jatkuu sen toisen kauden pyörähtäessä käyntiin. 

Maria Kallio -dekkarisarja heräsi henkiin TV-ruuduilla syksyllä 2021. Nyt se saa jatkoa, kun Maria (Elena Leeve) saapuu takaisin työelämään oltuaan puoli vuotta vanhempainvapaalla Iida-tyttärensä syntymän jälkeen. Tasapainottelu työn vaatimusten ja omien henkilökohtaisten haasteiden välillä kasvaa entisestään, kun Maria koettaa yhdistää vaativan työn ja perhe-elämän, ja antaa kummallekin kaikkensa. Maria on peloton luonne ja toimeentarttuvaa tyyppiä höystettynä vahvalla oikeudentajulla ja halulla saada totuus selville. Siksi hänelle voi työn jättäminen työpaikalle olla toisinaan haastavaa. 

Ennalta-arvaamattomia lisähaasteita tuo uudella kaudella työpaikan henkilökemioiden tasapainottelun vaikeus. Marian kollega ja tärkeä työkaveri Koivu (Leo Sjöman) kokee jäävänsä ulkopuolelle Marian elämän isoista käänteistä, ja se tietysti satuttaa miestä. Toisaalta myös Maria kokee ulkopuolisuuden tunnetta Koivun rakastuessa uuteen tutkijaan Anuun (Seidi Haarla). Kaiken tämän lisäksi koko työyhteisöä koskettaa suuri tragedia, mikä vavisuttaa jokaisen jaksamista perinpohjaisesti.

Leena Lehtolaisen Maria Kallio -sarja on jo peräti seitsemäntoista kirjan mittainen. Lehtolainen on kirjoittanut kirjat vuosien 1993 ja 2017 aikana. Alkuun julkaisuväli on noin vuoden, myöhemmin kaksi vuotta. Hahmona Maria Kallio on älykäs, tarkkanäköinen ja hyvä analysoimaan monimutkaisia rikostapauksia sekä löytämään yhteyksiä eri vihjeiden välillä. Hänelle on tärkeää, että rikokset aina selviävät ja syylliset saavat ansaitsemansa rangaistuksen.

Sarjassa nähdään mainittujen näyttelijöiden lisäksi muissa osissa Markus JärvenpääCarl-Kristian Rundman, Roosa SöderholmMatleena KuusniemiAlex AntonPetteri Summanen ja Matti Leino. Lisäksi kauden aikana sarjassa vierailee monia tunnettuja näyttelijöitä kuten Sinikka Sokka, Lauri Tilkanen, Onni Parviainen, Anna-Leena Sipilä, Johannes Holopainen ja Pihla Maalismaa. Ohjauksesta vastaa Laura Joutsi ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Jaksoja on yhteensä 10, ja niitä julkaistaan 17.8. alkaen kaksi viikossa. 

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa