Katseluvinkit

C Moren ensimmäinen alkuperäiselokuva Susikoira Roi

  • 2 December 2022
  • 0 kommenttia
  • 277 katselukertaa
C Moren ensimmäinen alkuperäiselokuva Susikoira Roi
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Muistatko Susikoira Roin? Olet ehkä lukenut lapsena Roin tarinoita tai nähnyt sen seikkaluita TV:stä. Kirjailija Jorma Kurvisen vuonna 1976 aloittama ja aina kuolinvuoteensa 2002 jatkama peräti kahdenkymmenen kirjan Susikoira Roi -sarja pääsee nyt uudelleen TV-ruuduille, kun C More tuo katseluun samannimisen kokopitkän elokuvan. Susikoira Roi on samalla C Moren ensimmäinen alkuperäiselokuva!

 

Susikoira Roi on koko perheen elokuva, mutta ennen kaikkea lasten ja nuorten elokuva, jossa seurataan Valon ja Roin seikkailua. Valo on vastikään Raaheen muuttanut koululainen, joka joutuu uudessa kotipaikassaan ja koulussaan kiusatuksi. Hän pelastaa hylätyn koiran ja nimeää sen Roiksi, ja heistä tulee erottamaton pari. Ystävykset päätyvät selvittämään naapurustosta salaperäisesti kadonnutta poikaa.

 

Susikoira Roi on ennättänyt jo ennen ensi-iltaansa voittamaan Oulun kansainvälisten lasten- ja nuortenelokuvien festivaalien lapsituomariston myöntämän pääpalkinnon. Voittoisan ja selkeästi kohderyhmälle mieleisen elokuvan ovat käsikirjoittaneet Antti Kairakari ja Aleksi Puranen kunnioittaen Kurvisen alkuperäisteoksia. Ohjauksesta vastaa Rane Tiukkanen. Elokuvan tähtinäyttelijät ovat Tipi-koira ja Elina Patrakka. Muissa rooleissa nähdään Veikko Marjala, Lilli Kangas, Niilo Sämpi, Emeka Anyanwu, Aki Pelkonen, Olivia Ainali, Dennis Nylund, Elias Westerberg, Heli Haapalainen ja Annika Aapalahti. Mainitsemisen arvoista mielestäni on myös se, että Elias Westerberg on 1980-luvun Susikoira Roin päänäyttelijä Paavo Westerbergin poika. 

 

Leffalla on hieno ensi-ilta, nimittäin jouluaatto! Mikä sen mukavampaa kuin kerätä useampi sukupolvi katsojia TV:n ääreen ja laittaa monelle niin tuttu Roi pyörimään. C More -suoratoistopalvelun ohjelmia ja sarjoja voit katsoa tietokoneella sekä mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV:llä, Apple TV:llä ja Telia TV digiboksilla C Moren sovellusta käyttäen. Kuvan voi siirtää isommalle ruudulle näppärästi myös HDMI-piuhan, AirPlayn tai Chromecastin avulla. Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk).

 

 

Lue myös näistä:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa