Katseluvinkit

C Moren huhtikuun uutuussarjat

  • 31 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 433 katselukertaa
C Moren huhtikuun uutuussarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

C Moren viihdepotti kasvaa taas! Huhtikuussa katseluun saadaan lukuisia uusia sarjoja sekä vanhojen tuttujen uusia kausia. Löydät varmasti mieleistä katsottavaa kattavasta valikoimasta viihdettä.

C More -suoratoistopalvelun sisältöjä voit katsoa tietokoneella sekä mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV:llä, Apple TV:llä ja Telia TV digiboksilla C Moren sovellusta käyttäen. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan.  Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk).

Esittelen alla muutaman sarjan tarkemmin.

Sisällysluetelo:

 

Tervetuloa Sjölyckaniin

Kausi 4
1.4. C More -suoratoistopalvelussa + C More -kanavalla

Tänä kesänä mikään ei ole ennallaan. Klingin perheen patriarkka Berndt alkaa tuntea ikänsä vuoksi Sjölyckanin kaltaisen talon hoitamisen on raskaaksi. Siksi hän päättää siirtää talon lapsilleen Klaralle ja Tomasille. Kiinteistö tulee heidän vastuulleen, mutta Berndtin ja Söderbergin aikomuksena on rakentaa tontille piharakennus, ja asustella siellä tulevat kesät. Vaikka Berndt sanoo lapsilla olevan nyt päätösvalta, hänen on vaikea olla puuttumatta asioihin, ja tämä nostattaa Tomasilla ja Klaralla tunteita pintaan.

 


Beyond Appearances

Kausi 1
3.4. suoratoistopalvelussa + C More -kanavilla

Ranskaan sijoittuvassa mysteeridraamassa näyttelijätär Alexandran kaksoissisko Manon katoaa juuri ennen syntymäpäiväänsä. Manonin on luultu eläneen aivan tavallista luokanopettajan elämää, mutta katoaminen ja sen tutkinta paljastaa hänen elämästään uusia puolia. Manonin lähipiiri joutuu sellaisen ajatuksen eteen, etteivät he ole alkuukaan tunteneet oikeaa Manonia. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Sister Boniface Mysteries

Kausi 2
5.4. suoratoistopalvelussa

Sarjan toisella kaudella kohtaamme jälleen Vespallaan köröttelevän katolisen sisar Bonifacen. Hän epäsovinnaisuudessaan valmistaa itse viiniä, on oikeuslääketieteen tohtori ja kaiken kukkuraksi auttaa ohessa poliisia murhatapausten selvittelyssä. Iso-Britanniaan sijoittuvasta rikossarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. Sister Boniface Mysteries kuuluu BritBoxin sisältöihin.

 

 

Spiral

kaudet 1-2
8.4. suoratoistopalvelussa

Spiralissa seurataan rikostapausten tutkintaa poliisin ja oikeuslaitoksen työntekijöiden näkökulmasta. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Pariisiin. Kotimaassaan Ranskassa sarja on menestynyt hyvin, ja sitä on tuotettu yhteensä jo kahdeksan tuotantokautta. Kahden ensimmäisen tuotantokauden kaikki jaksot julkaistaan C Moressa kerralla.

 

 

Light in the Hall

kausi 1
12.4. suoratoistopalvelussa

Walesilaiseen pieneen Llanemelyn kylään sijoittuvassa sarjassa seurataan nuorta toimittaja Cat Donatonia, jonka parhaan ystävän Ela Robertsin katoamisesta tulee jo 18 vuotta. Hiljainen puutarhuri nimeltä Joe Pritchard pidätetään tunnustuksen jälkeen, mutta hän kuitenkaan ei pysty selittämään, mitä ruumiille tapahtui. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin.

 

 

Thou Shalt Not Kill

Kausi 4
17.4. C More -suoratoistopalvelussa + C More -kanavilla

Thou Shalt Not Kill on italialainen Torinoon sijoittuva etsivädraama. Valeria Ferro tutkii murhia poliisikollegoidensa avulla ja selvittää samalla perheensä menneisyyttä. Valerian ollessa lapsi tämän äiti oli vankilassa miehensä tappamisesta. Juoni nivoo yhteen Valerian perhesuhteet ja työelämän erityisen vahvasti, sillä hänen äitinsä rikosta puitiin samalla poliisiasemalla, jossa Valeria tekee nyt töitä.

 

 

Vera Stanhope tutkii

Kausi 11
26.4. suoratoistopalvelussa

Pidetty sarja ylikomisario Vera Stanhopesta saa jälleen jatkoa, kun murhatutkimuksien 11. kausi nähdään C Morella. Jo aiemmilta kausilta tuttujen kollegoidensa kanssa Vera tutkii Ann Cleevesin romaaneihin perustuvassa tarinassa murhamysteereitä Northumberlandin maisemissa. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin ja sen aiemmat kaudet ovat katsottavissa C Moressa. 

 

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa