Skip to main content

C Moren joulukuu on täynnä draamaa! Mukaan mahtuu niin kotimaista, pohjoismaista kuin kansainvälistäkin katsottavaa. Pääsemme nauramaan komedian parissa eikä romantiikkaakaan puutu. Sen lisäksi saamme nauttia vuoden 1984 Karate Kid -leffasta ja sen jatko-osista. Tutustu siis alla oleviin elokuviin, valitse suosikkisi ja vietä ihana ilta sen parissa.

 

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan: C More 3 kk veloituksetta, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk).

 

 

Sweat

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1h 46min

Ikäraja: K12

Genre: Draama

 

Sweat on vuonna 2020 julkaistu draamaelokuva, jonka ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Magnus Von Horn. Elokuvan pääosassa nähdään näyttelijä Magdalena Koleśnik somevaikuttaja Sylwian roolissa. Sen lisäksi muissa rooleissa on muun muassa Julian Swiezewski, Aleksandra Konieczna ja Zbigniew Zamachowski. Sylwia Zajac on puolalainen somevaikuttaja fitness-maailmassa ja hänellä on yli 600 000 seuraajaa Instagramissa. Hän on nuori ja kaunis eli kaikkea sitä, mitä Instagramin vaikuttajalta voi odottaa. Sylwia hymyilee aina, kunnes eräänä päivänä hänen täydellisesti hallittuun kulissiin tulee särö. Mitä kaikkea kytee pinnan alla?

 

 

Anastasia: Once Upon a Time

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1h 25min

Ikäraja: K7

Genre: Perhe-elokuva, seikkailu

 

Koko perheen seikkailuelokuva Anastasia: Once Upon a Time perustuu löyhästi Venäjän suuriruhtinatar Anastasia Nikolajevna Romanovaan. Elokuvan on ohjannut Blake Harris ja se on julkaistu vuonna 2019. Anastasia (Emily Carey) pakenee Venäjän vallankumousta Romanovin perheen vanhan ystävän Rasputinin (Armando Gutierrez) luoman aikaportaalin kautta. Aikaportaali johdattaa Anastasian vuoden 1988 Yhdysvaltoihin. Siellä hän ystävystyy amerikkalaisen Meganin (Amiah Miller) kanssa. Anastasia ei puhu juurikaan englantia, mutta hän esittelee itsensä nimellä Annie ja kertoo Rasputinin hänelle antamasta kaulakorusta, joka hehkuu silloin, kun hän on luotettavan ihmisen luona. Anastasian ja Meganin ystävyys syvenee ja lopulta Anastasia kertoo Meganille totuuden siitä, kuka hän on.

 

 

Hope Gap

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1h 40min

Ikäraja: K7

Genre: Romantiikka, draama

 

Brittiläinen draama Hope Gap on julkaistu vuonna 2019, ja sen ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa William Nicholson. Grace (Annette Bening) ja Edward (Bill Nighy) ovat olleet naimisissa 29 vuotta. Kun heidän poikansa Jamie (Josh O’Connor) saapuu viikonlopuksi vierailulle vanhempiensa merenrantahuvilalle, kertoo Edward aikovansa jättää Gracen. Elokuva kertoo kolmen henkilön matkasta läpi epäuskon ja järkytyksen. Löydetäänkö tilanteeseen jokin ratkaisu ja päätös? Hope Gap on hauska ja ennen kaikkea aito tarina selviytymisestä ja toivosta.

 

 

Friends with Money

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 24 min

Ikäraja: K12

Genre: Komedia

 

Friends with Money eli Rikkaat rakkaat ystävät on vuonna 2006 julkaistu lämminhenkinen suhdekomedia, jonka on ohjannut Nicole Holofcener. Neljän parhaan ystävän elämät järkkyvät, kun varhaiskeski-ikä ja sen todellisuus alkavat lähestyä. Olivia (Jennifer Aniston) on varaton sinkku, joka siivoaa työkseen. Hänen ystäviänsä ovat kotiäiti Franny (Joan Cusack), jolla on suuri sijoitusrahasto, tv-käsikirjoittaja Christine (Catherine Keener) ja muotisuunnittelija Jane (Frances McDormand). Vaikka Olivian ja hänen ystäviensä taloudelliset tilanteet aiheuttavat kitkaa, jokainen kohtaa omat henkilökohtaiset kamppailunsa. Yhdessä he kuitenkin kulkevat läpi elämän haasteiden.

 

 

Juokse, Uje, juokse!

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla

Kesto: 1 h 15 min

Ikäraja: Sallittu

Genre: Komedia, draama

 

Vuonna 2020 julkaistu Juokse, Uje, juokse! on kiitetty draamaelokuva, joka kertoo ruotsalaisesta muusikosta Uje Brandeliuksesta, jolla todetaan Parkinsonin tauti. Yllättävä tilanne pakottaa miettimään, mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja arvokasta. Elokuvan on ohjannut Henrik Schyffert ja käsikirjoituksesta vastaa Uje Brandelius. Leffa on myös palkittu kolmella Guldbaggella. Brandelius ja hänen perheensä esittävät elokuvassa itseään, ja tapahtumat sijoittuvat Tukholman esikaupunki Bredängiin.

 

 

Karate Kid, Karate Kid 2, Karate Kid 3 ja The Karate Kid (2010)

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 5 h 36 min, 2 h 14 min

Ikäraja: K12, K16

Genre: Draama

 

Joulukuussa C More julkaisee neljä Karate Kid -elokuvaa, joista ensimmäinen elokuva on valmistunut vuonna 1984. Daniel on muuttanut New Yorkista Kaliforniaan ja hän joutuu kiusatuksi. Pärjätäkseen kiusaajilleen hän alkaa ottaa karatetunteja talonmieheltä. Karate Kid 2 on julkaistu vuonna 1986 ja siinä Daniel matkustaa Okinawaan oppi-isänsä kanssa. Kolmas tähän sarjaan kuuluva elokuva on saanut ensi-iltansa vuonna 1989. Karateopettaja John Kreese hautoo kostoaan Danielille ja hänen oppi-isälleen. Kaikissa kolmessa elokuvassa pääosaa esittää Ralph Macchio ja elokuvat on ohjannut John G. Avildsen. Vuonna 2010 julkaistu The Karate Kid on uusintaversio vuoden 1984 klassikosta ja siinä pääosissa nähdään Jaden Smith karate kidin roolissa ja talonmiehenä sekä oppi-isänä on Jackie Chan.

 

 

Closer

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa sekä C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 39 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama, romantiikka

 

Closer on amerikkalainen romanttinen draama, jonka on ohjannut Oscarilla palkittu Mike Nichols. Elokuva kertoo neljästä toisilleen ventovieraasta ihmisestä, jotka kohtaavat toisensa, kokevat rakkautta, intohimoa ja hylkäämistä. Pääosissa nähdään Julia Roberts, Jude Law, Natalia Portman sekä Clive Owen. Kiireisenä aamuna Lontoossa kirjailija Dan (Jude Law) tapaa kauniin amerikkalaisen Alicen (Natalie Portman), joka jää auton alle, koska hän ei ole tottunut Englannin liikenteeseen. Pian näistä kahdesta tulee rakastavaiset. Aikaa kuluu ja Dan on kirjoittanut romaanin, joka perustuu Alicen elämään. Kirjan julkistamista varten Dania valokuvaa amerikkalainen Anna (Julia Roberts) ja kuvauksen yhteydessä he alkavat flirttailla. Mitä oikein tapahtuu?

 

 

Tiikerit

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 51 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama

 

Tiikerit on ruotsalainen tositapahtumiin perustuva draamaelokuva, joka on saanut ensi-iltansa vuonna 2020. Elokuvan on ohjannut Ronnie Sandahl ja se kertoo 16-vuotiaasta jalkapallolupaus Martinista (Erik Enge). Martinin unelma toteutuu, kun hänet myydään italialaiseen huippuseuraan Inter Milaniin. Jalkapallo on Martinin koko elämä ja hän on valmis uhraamaan koko elämänsä oman intohimonsa takia. Masennus alkaa vallata hänen mielen sopukoita koko ajan enemmän, vaikka ulkopuolelle kaikki vaikuttaa olevan hyvin. Mikä on lopulta elämässä tärkeää? Engen lisäksi pääosissa nähdään Liv Mjönes, Henrik Rafaelson ja Johannes Kuhnke.

 

 

Kaikella rakkaudella

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 35 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama

 

Kaikella rakkaudella on Matti Ijäksen ohjaama draamaelokuva, joka sai ensi-iltansa vuonna 2013. Leffa sijoittuu Lapin kauniisiin maisemiin, jossa valokuvaaja Toivo Vaarala (Sampo Sarkola) haluaa kuvata tyhjiä paikkoja. Sitä varten hän kantaa tuntureilla puistonpenkkiä. Toivo on kyllästynyt menemään ihmisten lähelle, mutta kun hän kohtaa Ansan (Krista Kosonen), haluaa hän tehdä lähempää tuttavuutta. Intohimo ottaa Toivosta vallan, mutta samalla hän huomaa Ansan ympärillä pyörivän muitakin miehiä. Tilanne muuttuu monimutkaiseksi, kun Ansan ex-mies Ismo (Tommi Korpela) vapautuu vankilasta.

 

 

Brainwashed: Camera-Sex-Power

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa sekä C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 42 min

Ikäraja: K16

Genre: Dokumentti

 

Laura Mulvey loi käsitteen miehinen katse lähes 50 vuotta sitten, josta elokuvantekijä Nina Menkes tekee nyt dokumentin. Dokumentissaan Menkes näyttää satojen tunnetuista ja menestyselokuvista otettujen pätkien avulla, miten visuaalinen elokuvakieli kuvaa naisia ja miehiä eri tavoin. Kohtauksissa nähdään esimerkkejä tavoista ja tekniikoista, joissa heijastuu yhteiskunnan valtarakenteet – nainen on miehelle alisteinen. Brainwashed: Camera-Sex-Power on kiitetty dokumentti, jossa tuodaan esiin normalisoituneita visuaalisen kerronnan tapoja, jotka ovat ongelmallisia.

 

 

Vuosisadan häät

 

Jo katsottavissa C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 22 min

Ikäraja: K12

Genre: Komedia

 

Vuosisadan häät on vuonna 2021 julkaistu kotimainen komedia, jossa Outi Mäenpää näyttelee TV:stä tuttua julkkispsykiatri Viima von Ausgezeichnetiä. Viiman tuottaja ja samalla hänen entinen miesystävä, Kari-Antti (Mikko Leppilampi), on menossa naimisiin uuden naisen kanssa. Viima saa kutsun häihin ja hänen on hankittava itselleen korkean profiilin avec näyttääkseen kaikille, kuinka hyvin hänelle menee. Pian alkaakin seuralaisen haku ja Viima meneekin baarista baariin, kodista kotiin. Seurapiirielämä viikonloppuisin vaikuttaa hyvältä, mutta krapulat ovat pahoja. Viima tarjoaa avecin paikkaa entisille ja nykyisille, tuleville ja yhden illan jutuille – iästä ja sukupuolesta riippumatta. Mikä voisi mennä vikaan? Elokuvan on ohjannut Marja Pyykkö.

 

 

The Last Letter from Your Lover

 

16.12. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 44 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama, romantiikka

 

The Last Letter from Your Lover on vuonna 2021 ensi-iltansa saanut romanttinen draama, joka perustuu Jojo Moyesin menestysromaaniin Ole niin kiltti, älä rakasta häntä. Elokuvan on ohjannut Augustine Frizzell ja sen pääosissa nähdään Shailene Woodley, Felicity Jones, Joe Alwyn, Callum Turner ja Nahuel Pérez Biscayart. Elokuvan tarina sijoittuu kahteen eri aikaan: 1960-luvulle ja nykypäivään. Jennifer Stirling (Shailene Woodley) elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen (Joe Alwyn) kanssa, kunnes eräänä päivänä hänen elämänsä muuttuu. Jennifer joutuu autokolariin, jonka yhteydessä hän menettää muistinsa. Jennifer kamppailee löytääkseen identiteettinsä, kunnes hän löytää mystisen rakkauskirjeen kotoaan. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen.

 

 

Annette

 

19.12. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 2 h 20 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama, musikaali

 

Annette on omalaatuinen musikaali, jossa kuullaan veljesten Ron ja Russell Maelin musiikkia. Paremmin heidät tunnetaan yhtyeestä nimeltä Sparks. Henry McHenry (Adam Driver) on Stand up -koomikko, jonka rakastettu on oopperatähti Ann Desfranoux (Marion Cotillard). Kummankin ura on nousukiidossa ja molemmat esiintyvät omilla tavoillaan. Heillä on myös tytär Annette (Devyn McDowell), joka osoittautuu poikkeuksellisen lahjakkaaksi. Annette on erityinen sanan kaikissa mahdollisissa merkityksissä. Elokuvan on ohjannut Leos Carax ja ensi-iltansa se sai joulukuussa 2021.

 

 

Wrath of Man

 

22.12. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 54 min

Ikäraja: K16

Genre: Toiminta, rikos, jännitys

 

Wrath of Man on Guy Ritchien ohjaama toimintatrilleri, joka kertoo rahakuljetusfirman vastapalkatusta turvamiehestä Patrick Hillistä (Jason Statham). Hill yllättää kollegansa piilevillä kyvyillään, kun ryöstäjät iskevät arvokuljetuksen kimppuun. Hänen toimintansa herättää kysymyksiä miehen henkilöllisyydestä ja taustoista. Kuka Hill on? Hänen perimmäinen motiivi ja menneisyys alkavat selvitä, kun Hill tarttuu äärimmäisiin keinoihin saadakseen kostonsa. Stathamin lisäksi elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Holt McCallany, Josh Hartnett, Chris Reilly, Jeffrey Donovan ja Laz Alonso.

 

 

Maastamuuttajat – Viimeinen kirje Ruotsiin

 

25.12. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 2 h 21 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama

 

Maastamuuttajat – Viimeinen kirje Ruotsiin on norjalaisen Erik Poppen ohjaama draama, joka on saanut ensi-iltansa helmikuussa 2022. Kristina (Lisa Carlehed) ja Karl-Oskar (Gustaf Skarsgård) ovat kyllästyneet vastoinkäymisiin ja ainaiseen nälkään 1800-luvun lopun Ruotsissa. Karl-Oskar houkuttelee vaimoaan muuttamaan Yhdysvaltoihin, sillä lännestä kuuluu tarinoita uudesta maailmasta – ja sieltä saisi kuulemma maata ilmaiseksi. Kristina ei kuitenkaan haluaisi jättää vanhempiaan Ruotsiin. Perhetragedia muuttaa kuitenkin kaiken ja matka kohti villiä länttä alkaa. Elokuva perustuu Vilhelm Mobergin klassikkoromaaniin ruotsalaisista siirtolaisista, jotka muuttivat Yhdysvaltoihin uuden, paremman elämän toivossa. Carlehedin ja Skarsgårdin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Tove Lo ja Sofia Helin.

 

 

Lue myös:

 

Tuo Kaikella rakkaudella oli kyllä hyvä elokuva, katsoin vasta sen 🤓


Vastaa