C Moren katsotuimmat sarjat 2021

  • 26 January 2022
  • 0 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17


 


Mennyt vuosi on koostettu pakettiin monenkin eri aiheen osalta, ja nyt on C Moren katsotuimpien sarjojen vuoro. Kotoilun lisäännyttyä myös television katselu on kasvanut merkittävästi, ja sarjauutuudet ovat odotettua arjen viihdykettä.


 


C Moren todellinen sarjamenestys Hautalehto: Kylmä syli sai huikean vastaanoton heti avausjaksostaan lähtien, ja rikkoi katseluennätykset. Kautta katsottiin siis enemmän kuin yhtäkään C More -alkuperäissarjaa aiemmin kauden ollessa käynnissä. Tämän artikkelin listalle sarja ei kuitenkaan päässyt, sillä mukana olevat sarjat on esitetty kokonaisuudessaan vuoden 2021 puolella. Hautalehdon kolme viimeistä jaksoa esitettiin tammikuussa 2022. 


 


Katsotuimmat Pohjoismaiset sarjat


 


1. Murha Helsingörissä 


 


Tanskalainen draamasarja kertoo kahdesta poliisista, Dan Sommerdahlista ja Flemmingistä, jotka ratkovat murhia kauniissa Helsingörin rannikkokaupungissa. Samaan aikaan Dan taistelee avioliitonsa puolesta tietämättä että myös Flemmingillä on tunteita samaa naista kohtaan. Ystävyys, työtoveruus ja tunteet eivät ole helppo yhdistelmä. Sarjaa on katsottavissa kaksi kautta.


  


 


2. Maria Wern 


 


Maria Wern on lahjakas ja sympaattinen poliisi, joka asuu ja työskentelee Gotlannin saarella. Marialla on ilmiömäinen kyky nähdä asioiden taakse ja hän taistelee itsepintaisesti ratkaistakseen jokaisen eteen tulevan tapauksen. Sarja perustuu Anna Janssonin kirjoihin ja Mariaa näyttelee suosikkinäyttelijä Eva Röse, joka on tuttu myös muista ruotsalaissarjoista. Sarjaa on katsottavissa C Moressa kahdeksan kauden verran.


 


  


 


3. Solsidan 


 


Huumorin täyttämässä ruotsalaiskomediassa seurataan Alexia ja Annaa, jotka muuttavat Alexin lapsuudenkotiin Saltsjöbadeniin Tukholman ulkopuolelle. Alex toki haluaa että Anna viihtyisi uudessa porvarillisessa ympäristössä. Alexin vanha ystävä Fredde asuu naapurustossa vaimonsa ja lastensa kanssa. Sarjassa seurataan nelikon elämää kaikkine iloineen ja suruineen. Sarjaa on katsottavissa jo seitsemän kautta.


  


 


4. Metsästäjät 


 


Ruotsalaisessa jännitysdraamassa Rolf Lassgård esittää omapäistä poliisia Erik Bäcktrömiä. Lassgård muistetaan myös suositusta Wallander-sarjasta, ja lukuisista muista suosituista elokuvista. Metsästäjät-sarjassa Erik on jättäny poliisin työt ja vetäytynyt maaseudun rauhaan. Hiljaiseloa ei kuitenkaan kestä kauaa, sillä naapurustossa asuvan Markuksen salaisuus alkaa selvitä. Toisella tuotantokaudella Erikiä pyydetään auttamaan vanhan murhajutun selvittämisessä. Jotain menee pieleen, ja Erikin veljenpoika Peter joutuu vaaraan. Sarja perustuu samannimiseen elokuvaan, joka on ollut yksi Ruotsin kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista.


  


 


5. Rikos 


 


Tanskalainen rikossarja kertoo vähäpuheisesta murhatutkija Sarah Lundista, joka työskentelee Köpenhaminan poliisissa. Useimmiten hän valitsee työn ennen yksityiselämää, joka puolestaan aiheuttaa omat haasteensa. Ensimmäinen tuotantokausi käsittelee lukiolaisen Nanna Birk Larsenin murhan selvittelyä ja syylliseksi epäillään niin oppilaita, opettajia kuin poliitikkojakin. Toinen tuotantokausi keskittyy asianajaja Anne Dragsholmin murhan selvittelyyn ja kolmannessa kaudessa kolme merimiestä löydetään murhattuna ja laivanvarustajan tytär siepataan.


  


 


 


Katsotuimmat muut kansainväliset sarjat


 


1. Keeping Up With the Kardashians 


 


Hollywoodin ykköstähtiin kuuluvat supertähdet Kim, Kendall, Kylie, Khloé, Kourtney ja äiti Kris ovat keskiössä tässä suosikkisarjassa. Tosi-TV -sarja seuraa draamakuningattarien elämää, josta ei suuria tunteita puutu. Ylellistä elämää on katsottavissa C Moresta kaudet 3-20.


  


 


2. Line of Duty 


 


Moninkertaisesti palkitun rikossarjan keskiössä on kuvitteellinen AC-12-yksikkö, joka taistelee korruptiota vastaan Iso-Britannian poliisivoimissa. Pääsääntöisesti tutkinnat kohdistuvat poliiseihin ja yksikkö huomaakin pian kuinka laajalle korruptio on levinnyt, ja kuinka syvälle poliisien yhteydet ovat juurtuneet järjestäytyneeseen rikollisryhmään. Sarjaa on katsottavissa viisi kautta.


  


 


3. Younger 


 


Amerikkalainen draamakomedia kertoo äskettäin eronneesta 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen haluamansa unelmien työpaikan. Hänellä riittääkin huolehdittavaa ettei kukaan saa salaisuutta selville. Myöskään deittailu "ikäistensä" miesten kanssa ei suju ongelmitta. Sarjan takana on Sinkkuelämää-sarjan luoja Darren Star ja sitä on katsottavissa seitsemän kautta.


  


 


4. Schitt’s Creek


 


Suosittu komediasarja kertoo rikkaasta Rosen perheestä, joka menettää kaikki rahansa. Ainoa vaihtoehto on pieni kaupunki Ontariossa nimeltä Schitt’s Creek, jonka perheen isä Johnny osti kerran vitsinä syntymäpäivälahjaksi pojalleen Davidille. Perhe joutuu muuttamaan siellä olevaan rappeutuneeseen motelliin, ja opettelemaan täysin uudenlaista elämää. Heidän ajatusmaailmansa ei aivan kohtaa kaupungin asukkaiden ja pormestarin kanssa. Sarjaa on katsottavissa kuusi kautta.


  


 


5. The Beast Must Die 


 


Kuusiosainen sarja on suomalaisen Dome Karukosken ohjaama brittitrilleri. Se kertoo pohjattomasta surusta kärsivästä opettajaäidistä, jonka 6-vuotias poika kuolee Isle of Wightin saarella liikenneonnettomuudessa. Äiti päättää alkaa tutkimaan poikansa kuolemaan johtanutta yliajoa, jonka kuski pakeni paikalta. Hän löytääkin omasta mielestään syyllisen, ja tunkeutuu hänen elämäänsä. Sarjan sivuroolissa on suomalaisnäyttelijä Elina Knihtilä.


  


 


Katseet tulevaan


 


Tälle vuodelle on odotettavissa jälleen uusia sarjasuosikkeja ja toivottavasti myös katseluennätyksiä. Uusi kotimainen alkuperäissarja Harjunpää starttaa helmikuussa 17.2. Se pohjautuu Matti Yrjänä Joensuun samannimisiin klassikkodekkareihin, joten rikosdraamojen ystävät ja Harjunpää -kirjasarjan lukijat odottavat varmasti tätä kuumeisesti. Suomalaiset ovat tykästyneet myös brittiläiseen laatudraamaan, joten sitäkin on jatkossa luvassa. Yhteistyö Brit Boxin kanssa tuo monipuolista brittiläistä sisältöä yhä enemmän katsottavaksi pohjoismaisten ja kotimaisten hittien rinnalle. Brit Box on brittiäinen suoratoistopalvelu, joka sisältää BBC:n ja ITV:n suosittuja brittidraamoja. Myös uusia Beck-elokuvia on odotettavissa vielä kevään korvilla. Joko löysit listalta suosikkisarjasi tai bongasitko uutta katsottavaa? 


 


Lue myös nämä:


  

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa