Katseluvinkit

C Moren kesäkuun uutuuselokuvat

  • 2 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 52 katselukertaa
C Moren kesäkuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Kesäkuussa C Moren leffakattaus laajenee entisestään, kun suoratoistopalveluun lisätään useita elokuvia. Mukana on tällä kertaa todella paljon erilaisia dokumentteja, joissa päästään seuraamaan eri bändien, artistien, näyttelijöiden ja vaikuttajien elämänvaiheita ja uraa. Sen lisäksi mukaan mahtuu myös toimintatrillereitä ja draamaa, joista ei jännitystä tai juonenkäänteitä puutu. Hyppää siis mukaan C Moren kesäkuuhun ja laita leffa pyörimään!

Tiesithän, että meidän liittymäasiakkaana saat C Moren huippusisällöt käyttöösi asiakasetuhintaan: C More 3 kk veloituksetta, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk, 06/2023).

 

Sisällysluettelo:

 

 

Poker Face

 

1.6. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 34 min

Ikäraja: K16

Genre: toiminta, trilleri, rikos

IMDb: 5,1

 

Poker Face on vuonna 2022 julkaistu australialais-amerikkalainen trilleri, jonka ohjauksesta vastaa Russell Crowe. Crowe näyttelee myös elokuvan pääosassa teknomiljonääri Jake Foleyta. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Liam Hemsworth, RZA, Aden Young, Steve Bastoni ja Daniel MacPherson. Leffassa seurataan ystävysten peli-iltaa, jossa panokset ja voittosummat ovat suuria. Jokin menee kuitenkin pahalla tavalla pieleen.

Foley järjestää ystävilleen unohtumattoman pokeri-illan, jossa mahdollisuutena on voittaa sievoinen summa rahaa. Panokseksi pelaajien on annettava jotain sellaista, mistä kukaan ei halua luopua: salaisuuksistaan. Foley haluaa tietää ystäviensä salaisuudet, joita he ovat pitäneet koko elämänsä ajan. Hän paljastaa myös pitkälle kehittämänsä suunnitelman, jolla aikoo kostaa heidän petoksensa. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun varkaat murtautuvat sisään ja ystävien täytyy kokoontua yhteen selviytyäkseen.

 

 

Gimme Danger

 

1.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 43 min

Ikäraja: K16

Genre: dokumentti, musiikki

IMDb: 7,5

 

Gimme Danger on vuonna 2016 julkaistu dokumenttielokuva, joka kertoo musiikkilegenda Iggy Popista ja hänen rokkibändi The Stoogesista. Dokumentin on ohjannut ja käsikirjoittanut Jim Jarmusch. The Stooges on osoittautunut erittäin vaikuttavaksi bändiksi punkrockin kehityksessä 1970-luvulla. Leffassa päästään tutustumaan bändin eri vaiheisiin ja värikkäisiin aikoihin, niin nousuihin kuin laskuihinkin.

Laulaja Iggy Pop, basisti Dave Alexander, kitaristi Ron Asheton ja rumpali Scott Asheton perustivat bändin Michiganissa vuonna 1967. Kokoonpano meni kuitenkin uusiksi, kun Alexander erosi bändistä. Yhtyeeseen liittyi kitaristi James Williamson ja Ron Asheton vaihtoi bassoon. Bändi ei kuitenkaan saavuttanut suurta menestystä uransa ensimmäisen vaiheen aikana ja hajoaminen tapahtui vuonna 1974. Yhtyeen jäsenet lähtivät eri teille ja Iggy Pop loi kohtalaisen menestyksekkään soolouran. The Stoogesin kokoonpanoa uudistettiin 2000-luvun alkupuolella, kun osa jäsenistä menehtyi. Bändi myös hajosi vuosien aikana useita kertoja ja viimeinen hajoaminen tapahtui vuonna 2016.

 

 

It Was Fifty Years Ago Today! The Beatles: Sgt. Pepper and Beyond

 

1.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 53 min

Ikäraja: S

Genre: dokumentti, musiikki

IMDb: 5,5

 

It Was Fifty Years Ago Today! The Beatles: Sgt. Pepper and Beyond on Alan G. Parkerin ohjaama musiikillinen dokumentti, jossa päästään seuraamaan The Beatlesin klassikkoalbumin Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band äänitysten kulissien taakse. Tämä dokumenttielokuva on saanut ensi-iltansa vuonna 2017 ja sen pääosissa nähdään Julia Baird, Jenny Boyd ja Tony Bramwell.

Dokumentissa tarkastellaan erityisesti vuosia 1966-1967. Se valottaa artistien sen hetkistä mielentilaa, paljastaa inspiraation lähteitä ja siinä kerrotaan ensimmäisistä hetkistä, kun bändin rivit alkoivat rakoilla. Dokkarissa haastatellaan entisiä työntekijöitä, muusikoiden perheenjäseniä ja toimittajia. Sen lisäksi pääsemme näkemään ainutlaatuisia ja ennennäkemättömiä materiaaleja.

 

 

Amazing Grace

 

1.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 29 min

Ikäraja: S

Genre: dokumentti, musiikki

IMDb: 7,5

 

Amazing Grace on Sydney Pollackin ohjaama ja Alan Elliottin toteuttama sekä tuottama konserttielokuva, joka julkaistiin vuonna 2018. Elokuvaa tähdittää laulaja Aretha Franklin, joka äänittää vuonna 1972 live-albuminsa Amazing Grace -kirkossa Los Angelesissa. Mukana ovat myös muun muassa seremoniamestari James Cleveland, säestäjä Alexander Hamilton, yhteisökuoro The Southern California Community Choir ja Arethan isä C. L. Franklin.

Elokuvaa ei julkaistu vuonna 1972 vaan filmimateriaali pysyi piilossa yli 45 vuotta. Vuonna 2007 tuottaja Alan Elliot osti raakamateriaalin ja editoi sen. Hän suunnitteli julkaisevansa elokuvan vuonna 2011, mutta Franklin haastoi tämän oikeuteen ja julkaisupäivä meni ohi. Elliott yritti julkaista dokumentin taas uudestaan vuonna 2015, mutta sama toistui. Vasta Franklinin kuoleman jälkeen vuonna 2018 hänen perheensä sopi elokuvan julkaisusta ja se näki päivänvalon.

 

 

American Sicario

 

2.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 36 min

Ikäraja: K16

Genre: toiminta, trilleri

IMDb: 4,3

 

American Sicario on vuonna 2021 julkaistu toimintatrilleri, jonka on ohjannut RJ Collins ja käsikirjoituksesta vastaa Rich Ronat. Elokuvan pääosassa Erik Vasquesina nähdään Philippe A. Haddad. Muissa rooleissa on muun muassa Maurice Compte, Maya Stojan, Danny Trejo, Cali Morales ja Jaylen Moore. Elokuvassa seurataan amerikkalaista gangsteria, joka yrittää hankkia mainetta Meksikon alamaailmassa.

Erik Vasquez on pahamaineisen meksikolaisen Feliz-kartellin jäsen. Päästäkseen huipulle, Erik oli valmis tekemään mitä tahansa. Meksikon rikollispomot eivät kuitenkaan halua amerikkalaista kartellin johtoon, jonka seurauksena Erik joutuu sekaantumaan raivokkaaseen reviiritaisteluun Feliz-kartellin johtajan kanssa. Hän tekee myös salaliiton DEA:n kanssa, jotta Felizin kartellin jäsenet pidätetään ja Erik itse saisi koskemattomuuden. Kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin hän on ajatellut ja pian entisistä liittolaisista tuleekin vihollisia.

 

 

Everybody’s Everything

 

8.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 56 min

Ikäraja: K16

Genre: dokumentti, musiikki

IMDb: 7,5

 

Everybody’s Everything kertoo nuoren yhdysvaltalaisen räppärin Lil Peepin valtavasta suosiosta ja traagisesta kohtalosta. Tämän vuonna 2019 julkaistun dokumenttielokuvan on ohjannut Sebastian Jones sekä Ramez Silyan ja tuottajana toimii Oscar-ehdokas Terrence Malick. Dokumentissa ääneen pääsee Lil Peep arkistomateriaalin muodossa, ja sen lisäksi haastatteluissa kuullaan hänen ystäviään ja kollegoitaan sekä perheenjäseniä.

Lil Peep, oikealta nimeltään Gustav Elijahn Åhr, oli vain 18-vuotias, kun hän alkoi julkaista musiikkiaan Soundcloudissa vuonna 2014. Hän nousi nopeasti valtavaan menestykseen, luoden ainutlaatuista musiikkia yhdistäen punkkia, emoa ja trappia. Dokumentissa kuvataan raastavasti ja koskettavasti Lil Peepin elämää, maailmaa ja sitä, kuinka hän kuoli huumeiden yliannostukseen 21-vuotiaana. Dokumentti on saanut nimensä Lil Peepin Instagram-päivityksestä, jonka hän teki vain päivää ennen kuolemaansa marraskuussa 2017: ”I just wana be everybody’s everything”.

 

 

Copshop

 

9.6. C More -suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla

Kesto: 1 h 47 min

Ikäraja: K16

Genre: toiminta, trilleri

IMDb: 6,2

 

Copshop on John Carnahanin ohjaama elokuva, joka sai ensi-iltansa vuonna 2021. Elokuvan pääosissa nähdään Gerard Butler, Frank Grillo, Alexis Louder ja Anthony Lamb. Sen lisäksi leffaa tähdittää myös Toby Huss, Char L. Coleman ja Tracey Bonner. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat pikkukaupungin poliisiasemalle, josta tulee aloittelevan poliisin, palkkamurhaajan ja huijarin taistelukenttä.

Teddy Murretto (Frank Grillo) on ovela huijari, joka pakenee vaarallista palkkamurhaaja Bob Viddickia (Gerard Butler) poliisiasemalle. Siellä hän lyö keltanokkapoliisi Valerie Youngia (Alexis Louder), jotta hän tulee pidätetyksi ja lukituksi vankilaan. Vankila ei kuitenkaan suojele Murrettoa pitkään, sillä Viddick päätyy samaiseen vankilaan vastapäiseen selliin. Pian poliisilaitokselle alkaa tulla lisää porukkaa, jotka haluavat saada Murretton hengiltä. Kissa ja hiiri -leikki voi alkaa - selviääkö Young illasta ja välienselvittelystä.

 

 

Hitchcock/Truffaut

 

15.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 19 min

Ikäraja: K12

Genre: dokumentti

IMDb: 7,3

 

Hitchcock/Truffaut on vuonna 2015 julkaistu dokumenttielokuva, jonka ohjauksesta vastaa Kent Jones. Tämä dokumentti perustuu Francois Truffautin vuoden 1966 samannimiseen kirjaan, joka kertoo Alfred Hitchcockista. Nämä kaksi elokuvantekijää keskustelevat siitä, kuinka Truffautin kirja vaikutti heidän työhönsä.

Dokumenttielokuvassa kuullaan Truffautin haastatteluja, joita hän teki viikon ajan Alfred Hitchcockin kanssa vuonna 1962. Dokumentti sisältää pohdintoja eri ohjaajilta, kuten Jaymes Graylta, Martin Scorsesenilta, Paul Schraderilta ja Wes Andersonilta. Kertojana kuullaan Bob Balaban, joka näytteli yhdessä Truffautin kanssa elokuvassa Close Encounters of the Third Kind.

 

 

Bombshell: The Hedy Lamarr Story

 

15.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 28 min

Ikäraja: K7

Genre: dokumentti, elämäkerta, historia

IMDb: 7,4

 

Bombshell: The Hedy Lamarr Story kertoo ylistetyn Hollywood-tähden Hedy Lamarrin elämästä ja urasta. Elokuvan ohjauksesta, käsikirjoituksesta ja editoinnista vastaa Alexandra Dean. Ensi-iltansa dokumenttielokuva on saanut vuonna 2017.

Elokuvassa seurataan Lamarrin elämäntarinaa aina hänen nuoruudestaan Itävallan juutalaisten tyttärenä ja noususta kuuluisuuteen, natsien hyökkäykseen, hänen lähdöstään Yhdysvaltoihin ja kuuteen avioliittoon, näyttelijänuraansa ja lopulta kuolemaansa 85-vuotiaana. Lamarr oli myös erittäin kekseliäs nero, mutta hänen kykyjään epäiltiin. Elokuva näyttää myös sen, kuinka Lamarrista tuli niin eristäytyvä elämänsä loppupuolella.

 

 

Becoming Bond

 

15.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 35 min

Ikäraja: S

Genre: dokumentti, elämäkerta, komedia

IMDb: 7,5

 

Becoming Bond on vuonna 2017 julkaistu dokumenttielokuva, joka kertoo köyhästä automekaanikko George Lazenbysta, joka sai James Bondin roolin elokuvassa Hänen majesteettinsa salaisessa palvelussa. Elokuvan on ohjannut, käsikirjoittanut ja tuottanut Josh Greenbaum. Osa kohtauksista on dramatisoitu ja niissä Lazenbyta esittää Josh Lawson.

Tarina kerrotaan Lazenbyn haastattelujen kautta. Hän kertoo lapsuudestaan ja siitä, kuinka hän epäonnistui koulussa. Kun Lazenby ei saanut todistusta valmistumisestaan, hän päätti ettei aio epäonnistua enää missään. Myöhemmin Lazenby sai töitä automekaanikkona ja halusi kokeilla myös autokauppiaana oloa. Hän muutti Australiasta Lontooseen ja siellä hän ohjautui polulle, jonka ansiosta sai roolin elokuvahistorian tunnetuimmista mieshahmoista: James Bondina. Lazenbylle tarjottiin miljoonaa dollaria ja sopimusta tulevista seitsemästä Bond-eloluvasta, mutta hän kieltäytyi tarjouksesta.

 

 

RBG

 

15.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 38 min

Ikäraja: S

Genre: dokumentti, elämäkerta

IMDb: 7,6

 

RBG on amerikkalainen dokumenttielokuva, jossa päästään seuraamaan Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari Ruth Bader Ginsburgin elämää ja uraa. Dokumentin on ohjannut ja tuottanut Betsy West sekä Julie Cohen. Ensi-iltansa se sai vuonna 2018 Sundance-elokuvafestivaaleilla.

Ruth Bader Ginsburg on 84-vuotiaana Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari, joka on kehittänyt henkeäsalpaavan perinnön ja samalla hänestä on tullut popkulttuurin ikoni. Dokumentissa seurataan hänen useiden vuosikymmenien mittaista uraa, aina syntymästä korkeakouluun ja myöhemmästä urasta oikeustieteen professorina. Ginsburg nimitettiin liittovaltion oikeuslaitokseen presidentti Jimmy Carterin toimesta ja lopulta presidentti Bill Clinton nimitti hänet korkeimpaan oikeuteen.

 

 

Electrical Life of Louis Wain

 

16.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 51 min

Ikäraja: K12

Genre: draama, historia, elämäkerta

IMDb: 6,8

 

Electrical Life of Louis Wain on vuonna 2021 ensi-iltansa saanut elämäkerrallinen komediadraama, jonka ohjauksesta vastaa Will Sharpe. Tämä tositarina kertoo omalaatuisesta brittitaitelija Louis Wainista, jonka leikkisät ja psykedeeliset kuvat muuttivat yleisön käsityksen kissoista. Loius Wainin roolissa nähdään Benedict Cumberbatch ja muissa rooleissa muun muassa Claire Foy, Olivia Colman, Andrea Riseborough ja Toby Jones.

Vuonna 1881, kahdeksantoista kuukautta Louis Wainin isän kuoleman jälkeen, Louisista tulee perheensä ensisijainen elättäjä. Louisin viisi siskoa ja äiti työskentelevät osa-aikaisesti kuvittajina Sir William Ingramin (Toby Jones) lehdessä. Ingram tarjoaa Louisille myös työtä, mutta hän kieltäytyy kokeillakseen säveltämistä ja näytelmäkirjoittamista. Hänen yritykset tukea perhettään epäonnistuu ja Louis palkkaakin Emily Richardsonin (Claire Foy) uudeksi kasvattajaksi sisarilleen. Kaksikko ihastuu toisiinsa välittömästi ja siitä alkaa heidän yhteinen matka, jossa on mukana uskomattomia seikkailuita, iloa, surua ja voimakasta rakkautta.

 

 

Dior and I

 

22.6. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 30 min

Ikäraja: K16

Genre: dokumentti

IMDb: 7,2

 

Dior and I on ranskalainen dokumenttielokuva, jonka ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Frédéric Tcheng. Dokumentti on julkaistu vuonna 2014 ja se keskittyy Raf Simonsin debyyttikauteen muotitalo Diorissa. Elokuva on kuvattu kahdeksan viikon aikana vuonna 2012 ja mukana dokumentissa on muun muassa Marion Cotillard, Isabelle Huppert, Jennifer Lawrence ja Sharon Stone.

Dokumentti vie katsojansa mukana Christian Diorin muotitalon kulissien taakse ja pääsemme seuraamaan uuden taiteellisen johtajan Raf Simonsin ensimmäisen Haute Couture -malliston luomista. Hänellä on kaksi kuukautta aikaa luoda mallista, kun yleensä aikaa on puolet enemmän. Simons on tunnettu minimalistisesta tyylistään ja yhdessä omistautuneen ryhmänsä kanssa he luovat kokoelman hurjan paineen alla. Tule mukaan seuraamaan kuinka Simonin visio tuodaan päivänvaloon.

 

 

--

Lue lisää:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.