Katseluvinkit

C Moren kesäkuun uutuussarjat

  • 31 May 2023
  • 0 kommenttia
  • 519 katselukertaa
C Moren kesäkuun uutuussarjat
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

C Moren sarjavalikoima kasvaa entisestään. Kesäkuussa katseluun saadaan yksi hehkutetuimmista kotimaisista draamauutuuksista – Kotka10, joka kertoo pelastajien elämästä. Luvassa on myös Catherine Cooksonin romaaneihin pohjautuvia brittiläisiä minisarjoja, jotka varmasti kiinnostavat kyseistä kirjasarjaa lukeneita.

C More -suoratoistopalvelun sisältöjä voit katsoa tietokoneella sekä mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV:llä, Apple TV:llä ja Telia Play digiboksilla C Moren sovellusta käyttäen. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ajaksi (norm. 8,95 €/kk Telian liittymäasiakkaille).

Tässä esittely muutamista sarjauutuuksista.

 

Täydellinen kesä 

Kausi 7 
3.6. C More -suoratoistopalvelussa 

Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Seitsemännen kauden alussa Terje ei pääse uudella veneellään mökkilaituriin hyökkäilevän lokin takia. Sarjaa julkaistaan ensimmäiset kolme viikkoa jakso viikossa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa. Se on kuvattu Hvistenissä Vestbyssä, joten tarjolla on huiketa Norjalaisia rannikkomaisemia. Sarja on katsottavissa myös Subilla ja MTV Katsomossa.

 

 

Murha Helsingörissä

Kausi 4 
4.6. C More -suoratoistopalvelussa 

Uusi 4. kausi alkaa! Neljännellä kaudella Poliisi Dan Sommerdahl on rakastunut tulisesti Elsinoreen, mutta kuinka hän ratkoo murhia ja suojelee naista kun rakkaus tekee hänestä sokean. Murhamysteerien ratkominen siis jatkuu Tanskan kauniissa Helsingörin rannikkokaupungissa Danin ja Flemmingin johdolla. Jaksoja on yhteensä kahdeksan, ja niitä julkaistaan kaksi viikossa. 

 

 

The Sketch Artist

Kausi 2 
5.6. C More -suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla 

Rikosdraama Evestä, joka on arvostettu tunnistuskuvien piirtäjä Montrealin poliisissa. Työssään hän piirtää luonnoksia rikollisista, mutta omalla ajallaan hän hahmottelee, miltä hänen viisi vuotta sitten kadonnut poikansa nykypäivänä näyttäisi. Sarjan kaikki kymmenen jaksoa julkaistaan kerralla. 

 

 

Love Island Suomi

Kausi 4 
5.6. C More -suoratoistopalvelussa 

Odotettu neljäs Love Island Suomi kausi kuljettaa katsojat uudelle merenrantavillalle, jossa tavataan joukko rakkaudennälkäisiä sinkkuja. Ohjelman juontajana jatkaa Veronica Verho. Jaksoja julkaistaan maanantaista lauantaihin klo 20. Sarja on katsottavissa myös MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.  
 

 

 

Catherine Cookson -minisarjat

7.6. C More -suoratoistopalvelussa

Catherine Cooksonin kirjaan perustuvat minisarjat A Dinner of Herbs, Colour Blind, The Round Tower, The Secret ja Tilly Trotter ovat kaikki katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa 7.6. alkaen. Sarjat perustuvat 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun Englantiin ja käsittelevät perheiden välisiä suhteita, ristiriitoja, ystävyyttä, rakkautta ja elämässä tapahtuvia yllättäviäkin asioita. Jokaisesta minisarjasta on luvassa kolmesta kuuteen jaksoa ja ne kaikki julkaistaan kerralla.

 

 

The Real Housewives of Orange County

Kausi 17 
8.6. C More -suoratoistopalvelussa 

The Real Housewives of Orange Countyn odotettu uusi kausi nähdään tuoreeltaan C Moressa. Tamra Judge tekee näyttävän paluun kotirouvien joukkoon. Tamran lisäksi 17. kaudella jatkavat Shannon Storms Beador, Heather Dubrow, Gina Kirschenheiter ja Emily Simpson. Tamra esittelee heille ystävänsä Jennifer Pedrantin, joka nopeasti löytää paikkansa ryhmässä. Tamran laajaan ystäväjoukkoon lukeutuu myös Beverly Hillsin täydellisistä naisista tuttu Taylor Armstrong, joka on niin ikään saamassa jalansijaa Orange Countyn seurapiireistä ystävänsä avulla. Sarjaa esitetään Yhdysvaltain esitysten kanssa samaan tahtiin jakso viikossa. 

 

 

Salainen agentti Harry Palmer

Kausi 1 
14.6. C More -suoratoistopalvelussa 

Kaksiosainen BritBoxin minisarja Salainen agentti Harry Palmer (orig. The Ipcress Files) on 1960-luvun kylmän sodan keskelle sijoittuva tyylikäs vakoilutarina, joka perustuu löyhästi Len Deightonin vuoden 1962 romaaniin The IPCRESS File. Joe Colen (Gangs of London) esittämä Harry Palmer on Berliinissä asuva entinen brittiarmeijan kersantti, joka pyörittää mustaa pörssiä. Huijarin bisneksille tulee loppu, kun lain koura saa hänestä otteen. Palmerille tarjoutuu tilaisuus välttyä vankilalta, kun Britannian tiedustelupalvelu haluaa värvätä hänet agentikseen vaikutusvaltaiseen Whitehall-turvallisuusyksikköön. Palmer aloittaa ensimmäisen peitetehtävänsä, joka vie häntä ympäri maailmaa. Sarjassa näyttelevät Joe Colen lisäksi mm. Tom Hollander, Lucy Boynton, Ashley Thomas ja David Dencik. Sarjan molemmat jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

Kotka 10

C More -alkuperäissarja

Kausi 1 
15.6. C More -suorastoistopalvelussa 

Kahdeksanosaisessa C More -alkuperäissarjassa Kotka 10 seurataan kahden pelastustiimin ja ensihoitoyksikön toimintaa ja elämää Kotkan pelastusasemalla sekä erilaisissa työtehtävissä. Pelastusasemalla töitä pusketaan 24 tunnin vuoroissa, joten on selvää, että henkilöstö tuntee toisensa hyvin. Heidän välilleen syntyy ystävyys- ja rakkaussuhteita, ja myös kotiongelmat näkyvät käytöksessä. Sarjan keskiössä on neljä pelastajaa, joiden elämää seurataan myös aseman ulkopuolella. Sarjassa nähtävät pelastustehtävät perustuvat tositapauksiin. 
Kotka 10 -sarjan päärooleissa näyttelevät Sara-Maria Heinonen (Vedetään hatusta), Juha Kukkonen (Invisible Heroes), Kai Vaine (Bullets), Jaakko Ohtonen (The Last Kingdom), Jasir Osman (Luuserit), Heikki Ranta (Sininen enkeli), Sara Paasikoski (Rehtori), Inka Kallén (Odotus) ja Matleena Kuusniemi (Maria Kallio). Jaksoja on yhteensä kahdeksan, ja niitä esitetään kahden jakson viikkotahdilla. 

 

 

The Devil’s Throat

Kausi 1 
19.6. C More -suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla 

Bulgarian pakolaiskriisin ollessa huipussaan, paikallinen poliisi Filip Chanov (Vladimir Karamazov) ja profiloija Miya Yazova (Teodora Duhovnikova) tutkivat eläkkeellä olevan poliisin murhaa pienessä ja uneliaassa Smolyanin rajakaupungissa. Vihjeet johtavat vähitellen heidät hirvittävän salaisuuden jäljille. The Devil’s Throat kuuluu Walter Presents laatusarjoihin. Jaksoja on yhteensä 12 ja kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

 

 

Our House

Kausi 1 
28.6. C More -suoratoistopalvelussa 

Viikonloppumatkaltaan kotiin palaava Fi Lawson kokee elämänsä järkytyksen, kun hänen talonsa on tyhjennetty, ja tuntematon pariskunta on tekemässä muuttoa sinne. Myös hänen miehensä Bram on kadonnut. Fi joutuu hetkessä keskelle salaisuuksien ja valheiden verkkoa, jossa Bram ei ole ainoa, jolla on salattavaa. Sarjan päärooleissa näyttelevät Tuppence Middleton (Downton Abbey), Martin Compston (Line of Duty) ja Rupert Penry-Jones (Spooks). Sarja pohjautuu Louise Candlishin palkittuun kirjaan. BritBox-sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.  

 

 

Suurena pohjoismaalaisten rikossarjojen ja dekkareiden ystävänä odotan kovasti Murha Helsingörin uutta kautta ja myös kotimainen uutuussarja Kotka 10 menee ehdottomasti katselulistalle. Löysitkö sinä jotain mielenkiintoista katsottavaa kesäkuulle?

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa