C Moren lokakuun uutuuselokuvat

  • 4 October 2022
  • 0 kommenttia
  • 33 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +15

 

Lokakuun pimenevät illat ja lähestyvä Halloween houkuttelevat jännittävien elokuvien pariin. C Moren uutuusleffat ovatkin suurimmalta osin ajankohtaan sopivia. Kattaukseen mahtuu kauhuelokuvien lisäksi toki myös toimintaleffoja ja tosipohjaista draamaa. Huomion arvoista on myös Spider-Man -elokuvasarjan kolme ensimmästä leffaa, jotka tulevat lokakuussa katsottavaksi C Moren tarjoomaan. 

 

C Moren elokuvat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. C Moren sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa cmore.fi. Useimmista älytelevisioista löytyy C Moren applikaatio ja katselu onnistuu myös Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan.

 

Sisällysluettelo:

 

Haamunen

The Foreigner

Da Vinci -koodi

Enkelit ja demonit

Inferno

Koomikon synty

Crawl

438 päivää

You're Next

The Small Hand

Spider Man 1-3

 

Haamunen

 

Julkaisuvuosi: 2022

Genre: seikkailu, draama

Ikäraja: K7

Kesto: 1h 30 min.

Katsottavissa 1.10. alkaen

 

Koko perheen seikkailuelokuvassa teini-ikäinen Elizabeth (Sophie Proctor) ja hänen isänsä James (J.R.Brown) perivät suuren vanhan talon, Echovillen kartanon. Talossa piilee salaisuus – herttainen Haamunen, joka on ollut loukussa peilatussa vankilassa 50 vuoden ajan. 

 

 

The Foreigner

 

Julkaisuvuosi: 2017

Genre: toimintatrilleri

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 48 min.

Katsottavissa 1.10. alkaen

 

Toimintatrillerissä terrori-isku mullistaa Ngoc Minh Quanin (Jackie Chan) rauhallisen elämän, kun hänen tyttärensä menehtyy pommi-iskussa. Taustalta paljastuu IRA:sta irtautuneet ääritoimijat ja Quan alkaa jäljittää syyllisiä. Kuvioon astuu myös irlantilainen varapääministeri Liam Hennessy (Pierce Brosnan), joka oletettavasti tietää tapahtumista enemmän kuin antaa ymmärtää. Perinteisen kostoelokuvan keskiössä on varapääministeri ja hänen vaikutussuhteensa Belfastin vanhoihin taistelijatovereihin, sekä poliittisen aseman säilyttäminen. Käsikirjoitus pohjautuu Stephen Leatherin 90-luvulla kirjoittamaan brittijännäriin ja pääosissa ovat Jackie Chanin ja Pierce Brosnanin lisäksi Katie Leung ja Michael McElhatton.

 

 

Da Vinci -koodi

 

Julkaisuvuosi: 2006

Genre: trilleri

Ikäraja: K13

Kesto: 2h 29 min.

Katsottavissa 2.10. alkaen

 

Da Vinci -koodi on yhdysvaltalaiskirjailija Dan Brownin menestyskirjaan perustuva elokuva, joka rakentuu historiallisten arvoitusten ympärille. Jännittävä ja vauhdikas seikkailu käydään Pariisissa, jossa Jacques Saunière (Jean-Pierre Marielle) murhataan Louvren taidemuseossa. Professori Robert Langdon (Tom Hanks) alkaa tutkimaan murhaa ja kuolinpaikalle jätettyä mystistä viestiä. Ainoastaa Langdon pystyy murtamaan monimutkaisen ja salakirjoitetun koodin. Tutkimuksiin osallistuu myös Sophie Neveu (Audrey Tautou) ja yhdessä he yrittävät ratkaista koodin, joka sisältää yhden kristinuskon varjelluimmista salaisuuksista. Elokuva oli vuoden 2006 toiseksi katsotuin maailmassa ja ilmestyessään se sai kritiikkiä muun muassa katoliselta kirkolta. Vuonna 2007 elokuva oli Golden Globe -ehdokkaana parhaasta musiikista, jonka sävelsi Hans Zimmer.

 

 

Enkelit & demonit

 

Julkaisuvuosi: 2009

Genre: trilleri

Ikäraja: K16

Kesto: 2h 18 min.

Katsottavissa 2.10. alkaen

 

Da Vinci -koodin jatko-osassa Robert Langdon (Tom Hanks) yrittää selvittää murhaa, sekä salaisen veljeskunnan salaliittohankkeita. Vatikaanissa toimiva salaseura hautoo kostoa vanhojen vainojen vuoksi, ja tästä syystä sekä Vatikaani että neljä kardinaalia ovat hengenvaarassa. Salaseura on varastanut valtavan voimakkaan pommin, josta alkaa kiivas taistelu sekunteja vastaan. Langdon aloittaa takaa-ajon 400 vuotta vanhojen vihjeiden avulla pelastaakseen Rooman tuholta. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Nikolaj Lie Kaas, Armin Mueller-Stahl ja Ayelet Zurer.

 

 

Inferno

 

Julkaisuvuosi: 2016

Genre: trilleri

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 56 min.

Katsottavissa 2.10. alkaen

 

Da Vinchi -koodin ja Enkelit ja Demonit -elokuvan jatko-osa Inferno sukeltaa jälleen Robert Langdonin (Tom Hanks) johdolla jännittävään seikkailuun ympäri Eurooppaa. Langdon herää sairaalassa ammuttuna ja muistinsa menettäneenä. Hän turvautuu tohtori Sienna Brooksin (Felicity Jones) apuun saadakseen muistikuvansa takaisin. Pienten johtolankojen avulla Langdon alkaa aavistaa olevansa keskellä valtavaa joukkotuhon suunnittelua. Rikollisjoukon suunnitelmissa on nimittäin päästää valloilleen virus, joka surmaisi puolet koko maapallon väestöstä. Rooleissa nähdään muun muassa Ana Ularu, Ben Foster, Felicity Jones, Irrfan Khan ja Omar Sy.

 

 

Koomikon synty

 

Julkaisuvuosi: 2019

Genre: draama

Ikäraja: K12

Kesto: 1h 26 min.

Katsottavissa 5.10. alkaen

 

Jonas Gardellin omaelämäkerralliseen romaaniin perustuva draama sijoittuu 1970-luvun Tukholmaan. Kaksitoistavuotias Juha on koulunsa sosiaalisessa nokkimisjärjestyksessä omaksunut luokan pellen roolin. Aikuisena Juhasta on tullut tunnettu koomikko ja hänen teatteriesityksensä ”En komikers uppväxt” menestyy Tukholmassa. Juha tapaa teatteriesityksessään entisen luokkatoverinsa, joka oli myös yksi luokan pahimmista kiusaajista. Juha joutuu palaamaan Sävbyholmiin ja kohtaamaan muistonsa. Aikoinaan hän ei uskaltanut puolustaa ystäväänsä kiusaajilta ja tämä päätyi itsemurhaan. Rooleissa nähdään Johan Rheborg, Gozem Erdogan ja Jakob Eklund.

 

 

Crawl

 

Julkaisuvuosi: 2019

Genre: trilleri, kauhu

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 27 min.

Katsottavissa 6.10. alkaen

 

Viidennen luokan raju hirmumyrsky pieksee Floridalaista pikkukaupunkia. Kilpauimari Hayley (Kaya Scodelario) ei saa isäänsä yhteyttä ja lähtee varoituksista huolimatta etsimään häntä. Isä Dave (Barry Pepper) löytyy loukkaantuneen perheen kotitalon alta. Kun tulvavesi nousee, he jäävät loukkuun ja huomaavat pian, että vedessä pillee muitakin vaaroja. Heitä jahtaavat nälkäiset kuuden metrin pituiset alligaattorit. Vaikka juoni ei itsessään kuulosta kovinkaan erikoiselta, on leffa saanut kuitenkin hyviä arvosteluita. Tunnelma pysyy katsojien mielestä tiiviinä loppuun saakka ja leffaa on kiitelty erityisesti hyvästä äänimaailmastaan.

 

 

438 päivää

 

Julkaisuvuosi: 2019

Genre: draama

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 58 min.

Katsottavissa 7.10. alkaen

 

Tosipohjainen draama kertoo kahdesta ruotsalaistoimittajista Martin Schibbyesta ja Johan Perssonista. He laittavat kaiken peliin ylittäessään Somalian ja Etiopian välisen rajan. Toimittajien tarkoitus on tutkia kuinka öljyn etsintä vaikuttaa paikallisväestöön ja todistaa seuraukset omin silmin. Viisi päivää myöhemmin he makaavat ammuttuina aavikolla. Miehet tuomitaan kansainvälisestä terrorismista ja he vannovat syyttömyyttään taistellessaan hengestään etiopialaisessa vankilassa. Painajaismainen todellisuus vie heidät keskelle poliittista peliä, jossa panoksena on elämä ja kuolema. Rooleissa nähdään muun muassa Gustaf Skarsgård, Matias Varela ja Faysal Ahmed.

 

 

You’re Next

 

Julkaisuvuosi: 2011

Genre: kauhu

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 35 min.

Katsottavissa 8.10. alkaen

 

Davisonit ovat ylemmän luokan varakas perhe, mutta samalla he ovat hyvin vieraantuneita toisistaan. Audrey (Barbara Crampton) ja Paul (Rob Moran) yrittävät korjata katkenneita perhesuhteitaan ja päättävät juhlia hääpäiväänsä kutsumalla neljä lastaan ja heidän perheensä viikonlopuksi. Juhla muuttuu painajaiseksi, kun eläinnaamareiden taakse piiloutuneet tappajat saapuvat terrorisoimaan perhettä varsijousillaan. Juoni ei kuulosta kovin erikoiselta, mutta siitä huolimatta se on saanut hyviä arvosteluita. Katsojat ovat kiitelleet leffaa mielenkiintoisista juonenkäänteistä ja erikoinen musiikki on myös saanut mainintoja.

 

 

The Small Hand (orig. Susan Hill’s The Small Hand: A ghost story)

 

Julkaisuvuosi: 2019

Genre: kauhu

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 55 min.

Katsottavissa 9.10. alkaen

 

Susan Hillin romaaniin pohjautuvassa BritBoxin kauhuelokuvassa kirjakauppias Adam Snow (Douglas Henshall) on palaamassa asiakkaan luota ja kääntyy epähuomiossa väärään suuntaan. Matkalla hän törmää Edwardian vanhaan hylättyyn taloon. Uteliaisuuttaan hän lähestyy talon sisäänkäyntiä ja tuntee yllättäen pienen kylmän käden hiipivän omaansa. Tulevien viikkojen aikana hän joutuu painajaisten ja paniikkikohtausten kohteeksi, ja tuntee pienen käden yhä useammin kädellään. Kohtaamisesta vaikuttuneena Adam päättää ostaa talon, joka kätkee sisäänsä monia salaisuuksia.

 

 

Spider-Man elokuvasarja, osat 1-3

 

Julkaisuvuodet: 2002, 2004 ja 2007

Genre: toiminta, seikkailu

Ikäraja: K12

Yhteiskesto: 3 h 27 min.

Katsottavissa 31.10. alkaen

 

Vuonna 2002 valmistuneessa Spider-Manissa Tobey Maguire esittää ujoa Peter Parkeria, joka muuttuu Hämähäkkimieheksi Marvelin leffauniversumille lähtölaukauksen antaneessa elokuvassa. Kaksi vuotta myöhemmin julkaistussa jatko-osassa Spider-Man 2 Peter Parkerilla on vaikeuksia tasapainoilla supersankarin ja opiskelijapojan roolien välillä. Vuonna 2007 valmistuneessa Spider-Man 3-elokuvassa mystinen tumma aines toisesta maailmasta asettuu Peter Parkeriin. Rikollistrio vaatii hänen huomiotaan samalla, kun hänen on taisteltava toista vielä vaarallisempaa vihollista vastaan.

 

Marvelin Spider-Man -leffat ovat olleet alusta saakka elokuvateattereiden kassamagneetteja ja ne sopivatkin koko perheen katsottavaksi. Suomessa ikärajaksi on asetettu K12 ja elokuvien väkivalta on tyypillisen sarjakuvamaista. Leffat kuuluvat myös omiin suosikkeihin, joten jos supersankarielokuvat suinkin kiinnostavat niin laitathan tämän kolmikon katselulistalle. 

 

 

🍿> Jännittäviä leffailtoja uutuuksien parissa! 🍿>

 

Lue myös:

 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa