Katseluvinkit

C Moren maaliskuun uutuuselokuvat

  • 15 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 96 katselukertaa
C Moren maaliskuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

C Moren maaliskuussa riittää jännitystä, kun pääsemme uuden Beck-elokuvan pariin. Luvassa on huippunäyttelijöiden tähdittämiä leffoja, rikosten ratkontaa, intohimoa ja kiinnostavia dokumentteja. Osa elokuvista on jo katsottavissa, osa julkaistaan myöhemmin tämän kuukauden aikana.

Telian liittymäasiakkaana saat nyt C More -suoratoistopalvelun etuhintaan ja pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä sekä urheilusisällöistä! :)


Sisällysluettelo: 


Fashion Reimagined

 
1.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 36 min

Ikäraja: K12

Genre: Dokumentti

IMDb: 8.1/10

              
Fashion Reimagined –dokumentti kertoo tarinan vaikutusvaltaisesta Amy Powneysta, joka on yksi tunnetuimmista kestävän muodin suunnittelijoista. Hän voitti brittien Voguen palkinnon vuoden 2017 parhaana nuorena muodinluojana. Hän päätti käyttää palkintorahat sekä ympäristön kannalta että eettisesti kestävän malliston luomiseen.

 


Fall 


1.3. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 42 min

Ikäraja: K16

Genre: Trilleri

IMDb: 6.4/10


Parhaat ystävykset Becky (Grace Caroline Currey) ja Hunter (Virginia Gardner) ovat kokeneita kiipeilijöitä. He ovatkin tottuneet voittamaan pelkonsa ja rikkomaan rajojaan. Parivaljakko kiipeää syrjäseudulla sijaitsevaan hylättyyn 600m korkeaan radiotorniin ja joutuvat hengenvaaraan kun pelastautumiskeinot käyvät vähiin ja apu on kaukana. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Elokuvan yhdessä sivuroolissa nähdään muun muassa Jeffrey Dean Morgan

 


Into the Deep 


1.3. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 26 min

Ikäraja: K16

Genre: Trilleri

IMDb: 4.5/10


Jess (Ella-Rae Smith) kutsuu töissä tapaamansa Benin (Matthew Daddario) rantabileisiin. Sieltä he päätyvät Benin huvipurrelle drinkeille. Pian Jess huomaa olevansa avomerellä seuranaan ventovieras, joka ei ole välttämättä aivan sellainen, joksi Jess häntä luulee. 

 


Men


1.3. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 36 min

Ikäraja: K16

Genre: Kauhu

IMDb: 6.1/10


Miehensä traagisesta kuolemasta toipuva Harper (Jessie Buckley) vuokraa talon Englannin syrjäseudulta. Harper säikähtää pahanpäiväisesti, kun alaston mies pyrkii sisään taloon. Pian Harper huomaa, että kaikki hänen kohtaamansa miehet käyttäytyvät kummallisesti ja näyttävät kasvoiltaan aivan samalta. Jessie Buckleyn ja Rory Kinnearin tähdittämän arvoituksellisen ja karmivan tarinan takaa löytyy palkittu ohjaaja-käsikirjoittaja Alex Garland

 


Euphoria 


1.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 33 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama, Pohjoismaiset

IMDb: 5.7/10

Brittiläis-ruotsalainen draama sisaruksista, jotka tapaavat uudelleen monen vuoden tauon jälkeen. Yhteisen rennon viikonlopun sijaan Emilie (Eva Green) vie pikkusiskonsa Ineksen (Alicia Vikander) Sveitsiin kartanoon, jossa ihmiset viettävät viimeiset päivänsä ennen itsemurhaansa. Elokuvan nimekkääseen näyttelijäkaartiin kuuluvat Greenin lisäksi, Charlotte Rampling, Mark Standley, Charles Dance ja Adrian Lester

 


10 Minutes Gone


4.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 31 min

Ikäraja: K16

Genre: Toiminta

IMDb: 3.6./10


Rikoselokuvassa ammattirikollinen Frank (Michael Chiklis) osallistuu pankkiryöstöön rikollispomo Rexin (Bruce Willis) kokoaman porukan jäsenenä. Kun keikka päätyy katastrofiin, Frankin on selvitettävä, pettikö joku ryhmästä toverinsa ja minne saalis on kadonnut.

 


Killer Cheer Mom


6.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 24 min

Ikäraja: K12

Genre: Draama

IMDb: 4.8/10


Äitipuoli Amanda (Denise Richards) on päättänyt saada Rileyn (Courtney Fulk) uuden koulun cheerleading-joukkueeseen - hinnalla millä hyvänsä. Pian joukkueen cheerleadereille alkaa tapahtua outoja asioita. 

 


Tiistaiklubi (Tisdagsklubben)


10.3. C More suoratoistopalvelussa + myös C More -kanavilla

Kesto: 1 h 37 min

Ikäraja: K7

Genre: Komedia, Draama, Pohjoismaiset

IMDb: 6.1/10


Tiistaiklubi on romanttinen komedia Karinista (Marie Richardson), jonka perhe-elämä kääntyy ylösalaisin. Ruoanlaittokurssilla hän huomaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä seurata unelmiaan. 

 


Andien lentoturma – 50 vuotta myöhemmin


10.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 46 min

Ikäraja: -

Genre: Dokumentti, Ulkomaiset

IMDb: 10/10


Vuonna 1972 urugualaista rugbyjoukkuetta kuljettanut lentokone syöksyi maahan ja katosi Andeille. Lentokoneeessa oli 40 matkustajaa ja viisihenkinen miehistö, joista 12 kuoli heti onnettomuudessa. Eloonjääneet vaipuivat kylmyydessä ja nälässä epätoivoon, kun pelastajia ei näkynyt. He joutuivat syömään kuolleiden ystäviensä lihaa pysyäkseen hengissä. Lopulta 72 päivää lento-onnettomuuden jälkeen heidät saatiin pelastetuksi vuorelta. Dokumentissa haastatellaan onnettomuudesta selviytyneitä ja vieraillaan vuoristossa onnettomuuspaikalla, jossa sulanen lumipeitteen alta on löytynyt muun muassa uhrien omaisuutta.

 


The Courier


11.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 34 min

Ikäraja: K16

Genre: Toiminta

IMDb: 4.8/10


Moottoripyörälähetti tulee tempaistuksi mukaan rikollispomon oikeusjuttuun. Pian hänen ja ratkaisevan todistajan perässä ovat niin rikolliset kuin virkavaltakin. Pääosissa nähdään Olga Kurylenko, Gary Oldman ja Amit Shah

 

 

Beck 48: Quid Pro Quo


17.3. suoratoistopalvelussa + myös C More -kanavilla

Kesto: 1 h 30 min

Ikäraja: -

Genre: Draama, Pohjoismaiset

IMDb: -


Ruotsalaisessa C More -alkuperäiselokuvassa Beck 48: Quid Pro Quo mies löytyy kuolleena kirpputorilta. Tapaus näyttää tavalliselta pieleen menneeltä ryöstöltä, mutta tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun turvallisuuspoliisi kiinnostuu siitä. Jenny kamppailee pitääkseen lapsensa huoltajuuden. Hän päätyy hyvin vaikeaan ratkaisuun, joka vaikuttaa myös koko Beck-ryhmään. Quid Pro Quo on 48. elokuva, jossa Peter Haber esittää Martin Beckiä. 

 


Lena


17.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1h 42 min

Ikäraja: -

Genre: Draama, Pohjoismaiset

IMDb: 7.1/10


Lena Nymanista kertovassa dokumentissa piirretään muotokuva kansan rakastamasta näyttelijästä päiväkirjojen, kirjeiden ja valokuvien avulla. Nyman muistetaan rooleistaan muun muassa elokuvissa Päästäkää vangit irti – on kevät! ja Syyssonaatti.

 


Primal


18.3. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 37 min

Ikäraja: K16

Genre: Toiminta, Jännitys

IMDb: 4.9/10


Suurriistanmetsästäjä (Nicolas Cage) on toimittamassa pyytämiään elämiä eläintarhoihin. Samalla laivalla on vangittu salamurhaaja (Kevin Durand). Kun sekä eläimet että murhaaja pääsevät vapaiksi, seuraa sekasortoa. 

 


The Comeback Trail


30.3. C More suoratoistopalvelussa + myös C More -kanavilla

Kesto: 1 h 44 min

Ikäraja: K12

Genre: Komedia, Rikos

IMDb: 5.7/10


Robert De Niron, Tommy Lee Jonesin ja Morgan Freemanin tähdittämässä komediassa rappiolla oleva tuottaja punoo hullun suunnitelman saadakseen rahaa. 

 

 

Nautinnollisia elokuvahetkiä meille kaikille, mikäs katsotaan ensimmäisenä? :) 

 

Lue myös
 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa