Katseluvinkit

C Moren marraskuun uutuuselokuvat

  • 14 November 2022
  • 3 kommenttia
  • 138 katselukertaa
C Moren marraskuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Marraskuulle saimme taas mainion kattauksen C Moren elokuvista. Pimeitä ja sateisia iltoja pääset viettämään muun muassa seuraavien leffojen parissa: Miika Nousiaisen romaaniin pohjautuva Metsäjätti, Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin tähdittämä Se mieletön remppa, romanttinen draama Call Me by Your Name, kiitetty draama Locke ja ruotsalainen C More -alkuperäisleffa Häät, hautajaiset ja ristiäiset. Osa elokuvista on jo katsottavissa, osa julkaistaan palveluun myöhemmin tämän kuun aikana.

 

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan: C More 3 kk veloituksetta, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk) (11/2022).

 

Katsellaanpas sitten tarkemmin mitä muuta leffatarjonta pitää sisällään! 😊

 

Sisällysluettelo:

 

Ennio: The Maestro 

(Italia 2021)


1.11. C More suoratoistopalvelussa 
Myös C More First -kanavalla 

Kesto: 2h 29min

Ikäraja: K12

Genre: Dokumentit
 
Ennio: The Maestro on kiitetty dokumentti legendaarisen, maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjien joukkoon lukeutuvan Ennio Morriconen elämästä. Sergio Leonen Hyvät, pahat ja rumat sekä Kourallinen dollareita ovat esimerkkejä elokuvista, jotka ovat saavuttaneet klassikkoasemansa Morriconen rakastetun musiikin ansiosta. Näemme monien tunnettujen kollegojen ja fanien haastatteluja - Clint Eastwoodista ja Quentin Tarantinosta Bruce Springsteeniin ja James Hetfieldiin.

Tämän syväluotaavan dokumentin maestron musikaalisesta urasta on ohjannut Giuseppe Tornatore. Elokuva on julkaistu vuosi Morriconen kuoleman jälkeen.

 

 

Metsäjätti

(Suomi 2020) 


1.11. C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 28min

Ikäraja: K7

Genre: Draama

Miika Nousiaisen vuonna 2011 julkaistuun samannimiseen romaaniin pohjautuva draamaelokuva kertoo Pasista (Jussi Vatanen), joka palkataan Törmälän vaneritehtaalle valmistelemaan tehtaan irtisanomisia. Pasi joutuu hankalaan paikkaan ja kokee moraalisia tunnontuskia, koska tehtaassa on töissä joukko hänen ystäviään ja koko Törmälän kylän tulevaisuus on kiinni tehtaan toiminnasta. Ville Jankerin ohjaamassa elokuvassa Vatanen näyttelee pääosaa ja muissa osissa nähdään mm. Hannes Suominen, Sara Soulié, Anu Sinisalo, Tommi Korpela ja Ilkka Forss. Käsikirjoituksesta vastaa Jankerin lisäksi Timo Turunen.

Metsäjätin kuvaukset alkoivat elokuussa 2019 Joensuussa ja elokuvaa kuvattiin myös pääkaupunkiseudulla, Viialassa, Riihimäellä sekä Lohjalla Mahoganyn vaneritehtaalla. Elokuva seuraa melko uskollisesti romaanin kulkua ja siinä päästään jopa Metallican keikalle aivan kuin kirjassa. Sattumoisin suosikkibändin Suomen-keikka osui yksiin kuvausaikataulun kanssa. Jos olet lukenut kirjan ja pidit siitä, niin varmasti elokuvakin on mieleinen ja katsomisen arvoinen!

 

 

Se mieletön remppa 

(Suomi 2020)


1.11. C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 25min

Ikäraja: K12

Genre: Komedia
 
Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin tähdittämä komedia kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi, kunnes paljastuu, että talo vaatii pientä remppaa. Tästä alkaa todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa.

Hedberg tuo näyttelijänlahjansa esiin elokuvassa hoidellessaan yhteensä seitsemän henkilöhahmon roolin. Elokuvaa kuvattiin Suomessa ja Virossa ja sen ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen.

 

 

Val

(USA 2021) 


2.11. C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 49min

Ikäraja: K12

Genre: Dokumentti/Elämänkerta


Val on dokumentti Hollywoodin monitaitoisimmista näyttelijöistä Val Kilmerista ja hänen urastaan. Tämä peittelemätön ja villin omaperäinen dokumentti on kurkistus hänen aina täysillä elämäänsä elämään.

Koko uransa ajan Val Kilmer on kuvannut itse materiaalia, johon tämä hänen elämästään tehty kiitetty dokumentti perustuu. Hän on koonnut tuhansien tuntien edestä kuvamateriaalia, aina veljiensä kanssa tekemistä amatöörielokuvista ikonisiin rooleihinsa Top Gunin ja Batmanin kaltaisissa jättileffoissa.

 

 

Hustlers – korkojen kera 

(USA 2019)


4.11. C More suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 45min

Ikäraja: K15

Genre: Draama/Komedia
 
Jennifer Lopezin tähdittämä tositapahtumiin perustuva kiitetty rikosdraama strippareista, Ramonasta (Jennifer Lopez) ja Destinystä (Constance Wu), joiden on vaikeaa pitää elämäänsä kasassa. Kohdatessaan taloudellisia ongelmia tämä ovela kaksikko sekä kaksi muuta strippiklubin työntekijää alkavat vedättämään varakkaita Wall Street -asiakkaitaan varastamalla huumattujen miesten rahat. Vedätystoiminnan kasvaessa kaikki ei olekaan enää hallinnassa.

Elokuvan on ohjannut Lorene Scafaria ja muissa pääosissa nähdään Julia Stiles, Keke Palmer ja Cardi B.

 

 

Django Unchained 

(USA 2012) 


5.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 2k 38min

Ikäraja: K16

Genre: Draama
 
Quentin Tarantinon ohjaama ja käsikirjoittama lännenelokuva kertoo tarinan vapautetusta orjasta, joka kostaa entisille kiusanhengilleen ja muille, jotka ovat hänen tiellään. Djangon (Jamie Foxx) perimmäinen tarkoitus on vapauttaa vaimonsa Broomhilda (Kerry Washington) sadistisen plantaasinomistajan käsistä.

Muissa pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio ja Christoph Waltz. Django Unchained voitti parhaan käsikirjoituksen ja parhaan miessivuosan (Christoph Waltz) Oscar- ja Golden Globe -palkinnot vuonna 2013.

 

 

Hyvät, pahat ja rumat 

(Italia 1966) 


5.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 2h 51min

Ikäraja: K16

Genre: Toiminta
 
Sergio Leonen ohjaamassa ns. dollaritrilogian viimeisen osan Italo-westernin klassikossa Clint Eastwood esittää palkkionmetsästäjää, joka jahtaa rosvojengiä ja ryhtyy yhteistyöhön kilpailijan kanssa. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat vuoden 1862 New Mexicoon, joka on joutunut Yhdysvaltain sisällissodan kouriin.

Elokuvan muissa pääosissa esiintyvät Eli Wallach ja Lee Van Cleef ja se kuuluu nykyisin tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin lännenelokuviin. Hyvät, pahat ja rumat on miltei kolmituntinen eepos, jossa on hyvin monivaiheinen juoni. Elokuva on innoittanut monia nykypäivän elokuvaohjaajia, ja vuonna 2005 Time-lehti valitsi sen sadan merkittävimmän elokuvan joukkoon.

 

 

The Hateful Eight 

(USA 2015) 


5.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 3h 7min

Ikäraja: K16

Genre: Lännenelokuva/Draama
 
Quentin Tarantinon kiitetty western-trilleri kertoo kahdeksasta muukalaisesta, jotka kohtaavat toisensa syrjäisessä puodissa Yhdysvaltain sisällissodan jälkeisessä Wyomingin kaupungissa etsiessään suojapaikkaa lumimyrskyltä.

Elokuvan pääosissa nähdään Samuel L. Jackson, Kurt Russell ja Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demián Bichir, Tim Roth, Michael Madsen ja Bruce Dern.

 

 

John Wick 

(USA 2014)


6.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 37min

Ikäraja: K15

Genre: Jännitys/Toiminta
 
Keanus Reeves esittää palkkatappajaa, joka on jäänyt eläkkeelle, mutta lankoja vanhaan elämään on kuitenkin vaikea katkaista. John Wick joutuu sietämään roistojen uhkauksia, jotka lopulta konkretisoituvat teoiksi. Nilkit vahingoittavat Wickin silmäteriä, upeaa autoa ja edesmenneen vaimon lahjoittamaa koiranpentua. Roistoilla ei tosin ole aavistustakaan, kuka heillä on vastassaan. Helvetti pääsee valloilleen, kun Wick ottaa pistoolit taas esiin. Vastassa on vanha ystävä ja liossa on sankarin oma henki.

 

 

The Expandables 3 

(USA 2014) 


8.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 2h 6min

Ikäraja: K12

Genre: Toiminta/Trilleri


Konkarinäyttelijöiden tähdittämässä toimintaleffassa Barney Rossin (Sylvester Stallone) johtama ryhmä saa vastaansa häikäilemättömän asekauppiaan, Stonebanksin (Mel Gibson). Stonebanks pääsee ryhmän niskan päälle sieppaamalla sen jäseniä, jolloin edessä olevasta keikasta tulee tiimin kaikkien aikojen henkilökohtaisin taistelu.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer ja Antonio Banderas.

  

 

Lion  

(Australia 2016)


9.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 58min

Ikäraja: K12

Genre: Draama
 
Tosipohjainen draama intialaisesta pojasta, joka eksyy viisivuotiaana perheestään, päätyy katulapseksi Kalkuttaan ja lopulta Australiaan adoptioperheeseen. Saroo (Dev Patel) etsii 25 vuotta myöhemmin juuriaan. Tarinan tosipohjaisuus tekee tästä elokuvasta erityisen koskettavan.

Muissa pääosissa nähdään Nicole Kidman, Rooney Mara ja David Wenham. Todellinen tähti on Sunny Pawar, joka tulkitsee hienovaraisesti koko pikku-Saroon tunneskaalan. Elokuva sai kuusi Oscar-ehdokkuutta vuonna 2017 parhaasta elokuvasta, miessivuosasta (Patel), naissivuosasta (Kidman), sovitetusta käsikirjoituksesta, musiikista ja kuvauksesta.

 

 

Alone in Berlin 

(Iso-Britannia 2016)


9.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 43min

Ikäraja: K12

Genre: Sota/Draama
 
Hans Falladan tosipohjaiseen romaaniin perustuva elokuva berliiniläisestä pariskunnasta, jonka hukattu elämä saa uuden merkityksen kun he menetettyään poikansa alkavat levittää Hitlerin-vastaista propagandaa. Alone in Berlin on tarina pienen ihmisen kapinasta järjestelmää vastaan.

Elokuvan on sanottu olevan yksi vuoden 2016 parhaista eurooppalaisista elokuvista ja erityisesti näyttelijätyötä on ylistetty. Kiitetyissä pääosissa nähdään Brendan Gleeson, Daniel Brühl ja Emma Thompson

 

 

Tanssi haudoilla 

(USA 2014)


10.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 48min

Ikäraja: K16

Genre: Trilleri
 
Amerikkalainen trilleri, jossa Liam Neesonin esittämä yksityisetsivä, kokenut kovanaama, joutuu mukaan kavalaan murhahankkeeseen. Neeson esittää entistä poliisia, joka on lisäksi entinen alkoholisti. Traumaattisen ampumatapauksen jälkeen Matthew Scudderin virkamerkki on lentänyt laatikkoon ja korkki mennyt kiinni. Vastentahtoisesti hän ottaa vastaan keikan huumediileriltä, jonka vaimo on kidnapattu ja tapettu. Taustalta paljastuu kokonainen murhien sarja.

Tanssi haudoilla perustuu Lawrence Blockin samannimiseen romaaniin, joka on ilmestynyt suomeksikin. Suomalaisittain kutkuttava piirre elokuvassa on pikkuroolissa näyttelevä Laura Birn, joka esittää yhtä murhattua naista.

 

 

Call Me by Your Name 

(USA 2017)


11.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 2h 6min

Ikäraja: K16

Genre: Romantiikka/Draama
 
Vuonna 1983 amerikkalainen 17-vuotias Elio viettää kesälomaa perheensä kauniissa talossa Pohjois-Italiassa. Eräänä päivänä parikymppinen yliopisto-opiskelija ja tutkimusapulainen Oliver (Armie Hammer) tulee auttamaan Elion isää (Michael Stuhlbarg), joka on huomattava klassisen antiikin professori.

Oliver aiheuttaa komealla olemuksellaan majapaikassa kuhinaa kun professorin teini-ikäinen poika Elio (Timothée Chalamet) alkaa ymmärtää, etteivät hänen tunteensa tätä muukalaista kohtaan ole vain alku-ujoutta tai edes ystävällistä uteliaisuutta. Tämä kesä muuttaa heidän elämänsä.

 

 

Locke 

(Iso-Britannia 2013)


12.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 21min

Ikäraja: K15

Genre: Jännitys
 
Steven Knightin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa brittidraamassa walesilainen rakennusmies Ivan Locke (Tom Hardy) lähtee pitkän työpäivänsä jälkeen kotimatkalle autollaan Birminghamissa sijaitsevalta rakennustyömaalta. Kotona häntä odottaa tv:ssä esitettävää jalkapallo-ottelua katsomaan Katrina-vaimosta (Ruth Wilson) ja kahdesta pojasta, Eddiesta (Tom Holland) ja Seanista (Bill Milner) koostuva perhe.

Tutun reitin tutussa risteyksessä Ivan valitsee kotiin vievän kadun sijaan toisen suunnan. Tästä alkaa Ivan Locken kohtalonyö ja hänen matkansa kohti tuntematonta.

 

 

The Nice Guys 

(USA 2016)


12.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 51min

Ikäraja: K15

Genre: Komedia/Rikoselokuvat
 
Shane Blackin ohjaamassa toimintakomediassa huono-onninen pehmeitä arvoja arvostava yksityisetsivä Holland March (Ryan Gosling) ja kovanaama Jackson Healyn (Russell Crowe) palkataan etsimään kadonnutta naista vuoden 1977 Los Angelesissa. March ja Healy huomaavat joutuneensa mukaan verikekkereihin, vaikka heillä ei ole mitään tietoja sen syistä ja taustoista. Pian etsintöihin osallistuu myös Marchin alaikäinen Holly-tytär, Amelian äidiksi osoittautuva poliitikko (Kim Basinger) sekä sekalainen joukko gangstereita ja palkkatappajia.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Black ja Anthony Bagarozzi. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Angourie Rice, Matt Bomer ja Margaret Qualley.

 

 

Kerro minulle jotain hyvää 

(Iso-Britannia 2016)


13.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 45min

Ikäraja: S

Genre: Romantiikka/Draama
 
Kerro minulle jotain hyvää perustuu Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin, joka on hurmannut myös suomalaiset lukijat. Romanttinen draamaelokuva kertoo herttaisesta Lousta (Emilia Clarke), joka päätyy neliraajahalvaantuneen ja elämänilonsa menettäneen Willin (Sam Claflin),  avustajaksi. Tahmean alun jälkeen Lou päättää vakaasti saada Willin taas nauttimaan elämästä.

Vuonna 2017 elokuva voitti USA:ssa People's Choice -palkinnon katsojien suosikkina draamaelokuvien sarjassa, ja sai eri tahoilla useita palkintoja ja ehdokkuuksia erityisesti musiikistaan.

Muissa rooleissa nähdään Janet McTeer, Jenna Coleman, Brendan Coyle. Elokuvan on ohjannut Thea Sharrock.

 

 

Bad Moms 

(USA 2016)


15.11. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 40min

Ikäraja: K12

Genre: Komedia
 
Komedia kahden lapsen äidistä Amystä (Mila Kunis), joka saa tarpeekseen kodin, työn ja koulun vaatimuksista, ja alkaa kapinoida äiti-ihannetta vastaan. Mitä tapahtuisi, jos hän tekisi vaihteeksi juuri mitä itse haluaa? Kun Amy yhdistää voimansa kahden muun ylistressaantuneen äidin kanssa ja vaihtavat vapaalle, elämä muuttuu rennommaksi, mutta eteen tulee myös yllättäviä tapahtumia - hulvattomin seurauksin!

Bad Moms on vuonna 2016 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen komediaelokuva, jonka ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet Jon Lucas ja Scott Moore. Sen pääosissa näyttelevät Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith ja Christina Applegate.

 

 

Long Story Short

(Australia 2021)


20.11. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 40min

Ikäraja: K7

Genre: Romantiikka/Komedia
 
Romanttinen komedia alati kuhnailevasta Teddystä (Rafe Spall), joka herää häidensä jälkeisenä aamuna rinnakkaistodellisuudessa ja huomaa, että kokonainen vuosi on kulunut ja hänen elämänsä etenee loikkauksin. Miehen on tehtävä jotain, jos hän haluaa voittaa rakastamansa naisen takaisin.

 

 

Gemini Man 

(USA 2019)


24.11. vain C More suoratoistopalvelussa 

Kesto: 1h 57min

Ikäraja: K12

Genre: Toiminta/Scifi
 
Henry Brogan (Will Smith) on taitava eläkkeelle jäämässä oleva valtion viranomaisille työskentelevä palkkamurhaaja, joka joutuu viimeisessä tehtävässään itse maalitauluksi saadessaan erikoisen tyypin kannoilleen. Hänen kintereillään on nuori agentti, jolla vaikuttaa olevan kyky ennustaa hänen jokainen liikkeensä. Yhdessä Mary Elizabeth Winsteadin esittämän, nuoren agentin sekä vanhan ystävänsä Baronin (Benedict Wong) kanssa Henry matkaa Kolumbiaan ja Budapestiin etsimään vastauksia.

Will Smith tähdittää kaksoisroolissa elokuvakerronnan rajoja rikkovaa toimintatrilleriä. Toinen näistä rooleista on 30 vuotta nuorennettu versio viisikymppisestä näyttelijästä. Tuplahahmo on luotu Smithin olemuksen pohjalta kokonaan digitaalisesti.

 

 

C More -alkuperäiselokuva 
Häät, hautajaiset ja ristiäiset -elokuva 

(Ruotsi 2020)


25.11. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 48min

Ikäraja: K12

Genre: Draama/Komedia
 
Ruotsalainen C More -alkuperäiselokuva jatkaa suositun tv-sarjan tarinaa. Häät, hautajaiset ja ristiäiset  on elokuva rakkaudesta, kuolemasta ja kaikesta siltä väliltä. Leffassa seurataan Öhrnin ja Segerin perheitä syksyn ja talven läpi kohti joulunviettoa sekä uudenvuodenjuhlintaa. Kaikki huipentuu uudenvuoden aattona, joka väistämättä merkitsee vanhan loppua ja jonkin uuden alkua.

Rooleissa nähdään muun muassa Maria Lundqvist (Michelle Seger), Robert Gustafsson (Henrik Wahlmark), Helena Af Sandberg (Veronica Stråling), Helena Bergström (Grace Öhrn) ja Jonathan Fredriksson (Damien).

 

 

Pikku-Zlatan ja lempparieno

(Ruotsi 2022)


30.11. C More suoratoistopalvelussa sekä C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 20min

Ikäraja: S

Genre: Komedia/Perhe-elokuva
 
Jalkapallosta pitävä Ella ”Pikku-Zlatan” (Agnes Colliander) viettää vanhempiensa lomaviikon ajan lemppari-ihmisensä ja enonsa Tommyn (Simon J. Berger) kanssa. Ella on suunnitellut kaikenlaista hauskaa tekemistä kahdestaan enon kanssa, mutta kuvioita tuleekin nyt sekoittamaan enon uusi poikaystävä Steven (Tibor Lukács). Mustasukkaisuus valtaa Ella ja hänen on keksittävä kaikenlaisia kujeita päästäkseen eroon Stevestä ja saadakseen parhaan kaverinsa itselleen. Ella saa odottamatonta apua luokkakaveriltaan Otolta, joka toivoo, että hänkin jonain päivänä löytäisi ikioman bestiksen.

Pikku-Zlatan ja lempparieno on ruotsalainen perhe-elokuva, joka perustuu Pija Lindenbaumin suosittuun lastenkirjaan, joka on suomeksi julkaistu nimellä Pikku-litti ja lempparieno. Lindenbaumin nokkela huumori ja lämpö toimivat loistavasti myös elokuvana! kirjaan perustuva elokuva on C Moressa katsottavissa lisäksi myös kolmiosaisena sarjana.

 

 

 

Löytyykö joukosta sinun ehdoton suosikki, jonka voit vinkata katseluvinkiksi muillekin?

 

Lue myös: 

 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Nämä “uutuudet" on tullut katsottua melkein kaikki jo aiemmin. Onpa siellä klassikko elokuvakin joukossa : Hyvät, pahat ja rumat (loistava, kannattaa katsoa jos ei ole ennen nähnyt) 🤓

Nämä “uutuudet" on tullut katsottua melkein kaikki jo aiemmin. Onpa siellä klassikko elokuvakin joukossa : Hyvät, pahat ja rumat (loistava, kannattaa katsoa jos ei ole ennen nähnyt) 🤓

 

Nojuu, ihan uuuusia eivät nämä ole. Kyseessä on kuitenkin marraskuussa C Moreen lisättyjä elokuvia, eli palvelun kannalta uusia 😊 Minulla vielä katsomatta tuo Häät, hautajaiset ja ristiäiset -elokuva, se kiinnostelee kyllä vahvasti ja laitankin ylös listalle!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Nämä “uutuudet" on tullut katsottua melkein kaikki jo aiemmin. Onpa siellä klassikko elokuvakin joukossa : Hyvät, pahat ja rumat (loistava, kannattaa katsoa jos ei ole ennen nähnyt) 🤓

 

Nojuu, ihan uuuusia eivät nämä ole. Kyseessä on kuitenkin marraskuussa C Moreen lisättyjä elokuvia, eli palvelun kannalta uusia 😊 Minulla vielä katsomatta tuo Häät, hautajaiset ja ristiäiset -elokuva, se kiinnostelee kyllä vahvasti ja laitankin ylös listalle!

No mutta minullakin on katsomatta tuo samainen elokuva 😄 pitääpä katsoa, kunhan kerkeää television ääreen 😀👍🏻

Vastaa