C Moren syyskuun uutuuselokuvat

  • 16 September 2022
  • 0 kommenttia
  • 22 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

 

 

Syyskuu ja syksyn hämärät illat! Niiden myötä aivan kuin vapautuisi enemmän aikaa leffoille, vai mitä? C More tuttuun tapaansa tuo jälleen lisää elokuvasisältöä tilaajilleen, ja esittelyssä alla laidasta laitaan sisältöä kuten Joan Collinsin omaelämänkerrallinen dokumenttielokuva ja ruotsalainen koko perheenelokuva Matka avaruuteen. Väliin mahtuu paljon muutakin kiinnostavaa!

 

C Moren elokuvat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. C Moren sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa cmore.fi. Useimmista älytelevisioista löytyy C Moren applikaation ja katselu onnistuu myös Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan.

 

This is Joan Collins

 

Julkaisuvuosi: 2022
Genre: dokumentti
Ikäraja: K16
Kesto: 1 h 36 min

 

Joan Collins on elävä legenda ja Hollywoodin kulta-ajan harvoista vielä joukoissamme olevista näyttelijöistä. Dokumenttielokuvassa This is Joan Collins käydään läpi naisen tarinaa hänen henkilökohtaisten arkistojen, aiemmin julkaisemattomien kotifilmien sekä muisteluidensa kautta. Elokuva antaa intiimin vilauksen Joanin vuoristoratamaisesta elämästä, josta hän omin sanoin kertoo jäljittelemättömällä nokkeluudella ja innolla.

 

Collins muistetaan parhaiten maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseesta 1980-luvun TV-sarja Dynastiasta, jossa hänellä oli merkittävä rooli Alexis Colbyn hahmona.  Tämän jo kunnioitettavaan 89 vuoden ikään ehtineen daamin ura alkoi 1952, ja näillä näkymin loppua ei näy. 

 

 

The Girl on the Train

 

Julkaisuvuosi: 2016

Genre: jännitys, draama

Ikäraja: K16

Kesto: 1 h 47 min.

 

Paula Hawkinsin menestysromaaniin perustuva Nainen junassa raastaa juuri sopivalla tavalla jännityshermoa! Emily Bluntin tähdittämässä tarinassa Rachel Watson -niminen nainen on sairaalloisen kiinnostunut eräästä mielestään täydellisestä pariskunnasta, jota hän tarkkailee päivittäin junan ikkunasta. Kerran hän tulee nähneeksi jotain järkyttävää seuratessaan paria, ja tämä käynnistää mullistusten ketjun. Mihin se johtaakaan Rachelin?

 

Useassa gaalassa ehdolla ollut ja palkittukin leffa on ohjaaja Tate Taylorin käsialaa.  Sen rooleissa nähdään Emily Bluntin lisäksi mm. Rebecca Ferguson, Haley Bennett ja Justin Theroux ja Frendeistäkin tuttu Lisa Kudrow. 

 

 

Nuori Astrid

 

Julkaisuvuosi: 2018

Genre: elämänkerta

Ikäraja: K12

Kesto: 1 h 59 min.

 

Legendaarisella lastenkirjailija Astrid Lindgrenillä oli kyky osua ja nähdä lasten sieluun, ja siten tarjota heidännäköistään kirjallisuutta ja vertaansa vailla olevia lukuelämyksiä. Nuori Astrid kertoo "tarinankertojan" oman elämän kipeistä ajoista ennen kirjailijauran urkenemista, kun hän sai itseään huomattavasti vanhemman naimisissa olevan miehen kanssa aviottoman lapsen, ja joutui antamaan tämän sijaiskotiin.

 

Elokuvan on ohjannut tanskalainen Pernille Fischer Christensen, ja hän tuo elokuvassa esiin Lindgrenin nuoruudenajan yhteiskunnan normit, jotka poikkeavat paljon nykyisyydestä. Nuorta kirjailijaa elokuvassa esittää tanskalais-ruotsalainen näyttelijälupaus Alba August. Toisessa pääosassa Lindgrenin esimiehenä, rakastajana ja lapsen isänä on Henrik Rafaelssen

 

 

Matka avaruuteen

 

Julkaisuvuosi: 2020

Genre: koko perheen seikkailuelokuva

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 10 min.

 

Tässä koko perheen seikkailussa 12-vuotiaat Mariana ja tämän velipuoli Marcus joutuvat riidan seurauksena kotitekoisen raketin kyytiin tiedemies Albertin ja puhuvan sopulin kanssa. Raketin rakentamisen taustalla häärii höntti tiedemies Albert sekä hänen kätyrinä toimiva puhuva sopuli Lemming. Rakettimatka vie parivaljakon aina Marsiin asti, missä heitä odottaa vaikea valinta: pelastaako Maa vai Albertin tosirakkaus?

 

Elokuvan on ohjannut ruotsalainen Patrik Forsberg, ja hänen puolisonsa Caroline Forsberg on toiminut käsikirjoittajan roolissa. Päärooleissa näyttelevät Zacharias Boustedt, Teresa Eliasson ja Christer Fuglesang.

 

 

The Secrets We Keep

 

Julkaisuvuosi: 2020

Genre: jännitys, draama 

Ikäraja: K16

Kesto: 1 h 32 min.

 

Tapahtumat sijoittuvat 1950-luvulle ja pieneen yhdysvaltalaiskaupunkiin, jossa romanialainen Maja yrittää koota elämäänsä yhdessä lääkärimiehensä kanssa jouduttuaan kokemaan hirvittävyyksiä saksalaissotilaiden toimesta toisen maailmansodan aikana.  Eräänä päivänä naapurustoon muuttaa mies, jonka Maja kaappaa kosto mielessään. 

 

Elokuvan on ohjannut israelilainen Yuval Adler. Romanialaista Majaa esittää ruotsalainen Noomi Rapace

kuin myös ruotsalainen Joel Kinnaman nähdään saksalaissotilas Carlina. Majan puolison roolissa nähdään amerikkalaisnäyttelijä Chris Messina.

 

 

Kuolleiden aamunkoitto

 

Julkaisuvuosi: 2004

Genre:  kauhu

Ikäraja: K18

Kesto: 1 h 42 min.

 

Sairaanhoitaja Ana palaa töistä miehensä luo kotiin aivan tavalliseen tapaansa.  Heiltä jää illan uutisoinnista kuulematta hätäsanoma, joka informoi kansaa nopeasti leviävästä viruksesta, joka muuttaa tartunnan saaneet verta himoitseviksi zombeiksi. Yöllä pariskunta herää siihen, että pieni tyttö tuijottaa heitä makuuhuoneen ovella. Heidän ihmetellessä tyttöä, tämä hyökkää miehen kimppuun. Ana pääsee nippanappa karkuun ja huomaa, että zombeja on kaikkialla. Hän lyöttäytyy yksiin poliisin ja parin satunnaisen vastaantulijan kanssa. Joukko pääsee jonkinlaiseen turvaan ostoskeskukseen odottamaan zombien hyökkäystä. 

 

Elokuva on uudelleenfilmatisointi George Romeron kauhuklassikosta samannimisestä leffasta vuodelta 1978. Tämän tuoreemman version ohjannut Zack Snyder. Pääosissa nähdään Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber ja Mekhi Phifer.

 

 

Hobitti-trilogia

 

Julkaisuvuosi: 2012, 2013, 2014

Genre: Seikkailu, fantasia

Ikäraja: K12

Kesto: 7h 54min

 

Hobitti on J. R. R. Tolkienin romaaniin Hobitti eli sinne ja takaisin perustuva elokuvatrilogia, jonka ohjauksesta vastaa Peter Jackson. Jackson on ohjannut myös Taru sormusten herrasta trilogian. Trilogian ensimmäinen osa Hobitti – Odottamaton matka on julkaistu vuonna 2012, toinen osa Hobitti – Smaugin autioittama maa sai ensi-iltansa vuonna 2013 ja viimeinen osa Hobitti – Viiden armeijan taistelu julkaistiin vuonna 2014. Elokuvissa seurataan hobitti Bilbo Reppulin (Martin Freeman) ja kääpiöiden matkaa läpi Keski-Maan vaatimaan Yksinäisen vuoren takaisin Smaugin vallasta. Leffa sijoittuu 60 vuoden takaiseen aikaan ennen Taru sormusten herrasta -tapahtumia.

 

Lohikäärme Smaug (Benedict Cumberbatch) on hyökännyt Ereboriin ja vallannut kääpiöiden kodin, samalla tuhoten lähellä sijaitsevan ihmisten asuttaman Laakson kaupungin. Velho Gandalf Harmaa (Ian McKellen) kutsuu Thorin Tammikilven (Richard Armitage) johtaman kääpiöjoukon Bilbon kotiin tämän tietämättä. Bilbo värvätään retkikunnan mukaan varastamaan aarteet takaisin Smaugilta ja valtaamaan takaisin Ereborin. Kääpiöiden ja Bilbon matka on pitkä ja täynnä vaaroja. Heitä jahtaavat hukilla ratsastavat örkit, kivijättiläiset, hiidet ja monet muut. Matkan aikana retkikunta saa kuitenkin apua velhoilta ja muilta tahoilta. Tule seuraamaan jännittävää seikkailua, jossa hyvä kohtaa pahan.

 

 

Kuningatar ja henkilääkäri

 

Julkaisuvuosi: 2012

Genre: Romantiikka, draama

Ikäraja: K12

Kesto: 2h 12 min

 

Kuningatar ja henkilääkäri on tanskalainen historiallinen draama, joka sai ensi-iltansa vuonna 2012. Elokuvan on ohjannut Nikolaj Arcel ja sen pääosissa nähdään Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard ja Trine Dyrholm. Elokuva kertoo Tanskan kuningatar Karoliina Matildan, kuningas Kristian VII:n ja kuninkaan saksalaisen henkilääkärin Johann Struenseen välisestä kolmiodraamasta. Tätä kolmiodraamaa on kuvattu Tanskan historian dramaattisimmaksi, mutta samalla romanttisimmaksi.

 

Eletään 1760-luvun loppua Kööpenhaminassa. Tanskan kuningas Kristian VII (Mikkel Boe Følsgaard) menee naimisiin englantilaisen Caroline Matildan (Alicia Vikander) kanssa. Heidän avioliittonsa on kuitenkin enemmän kulissia, sillä kuningas on kiinnostuneempi viinasta ja naisista kuin kuningattaresta. Kuninkaan henkinen terveys horjuu ja hän kohtelee kaltoin kuningatartaan. Pian saksalainen lääkäri Johann Struensee (Mads Mikkelsen) palkataan kuninkaan henkilääkäriksi ja miesten välille kehittyy vahva ystävyys. Samaan aikaan kuitenkin myös kuningattaren ja Struenseen välit lämpenevät – henkilääkärillä on yhä vahvempia tunteita kuningatarta kohtaan.

 

 

Hereditary – Pahan perintö

 

Julkaisuvuosi: 2018

Genre: Kauhu, draama

Ikäraja: K16

Kesto: 2h 5 min

 

Hereditary – Pahan perintö on amerikkalainen psykologinen trilleri, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Ari Aster. Tämä on Asterin ensimmäinen koko illan elokuva ja ensi-iltansa se sai vuonna 2018. Aster osaa käsitellä elokuvassa kipeitä ja häiriintyneitä aiheita, jossa yhdistyy mutkikkaat perhesuhteet. Leffa pitää otteessaan koko ajan, ja tarina sekä tunnelma kehittyvät, mitä pidemmälle päästään. Jos mietit kauhuelokuvan valitsemista, on tämä ehdottomasti katsomisen arvoinen!

 

Grahamin perheen matriarkka Ellen kuolee ja perhe on valmistautumassa hautajaisiin. Grahamin perheeseen kuuluu äiti Annie (Toni Collette), isä Steve (Gabriel Byrne), 16-vuotias teinipoika Peter (Alex Wolff) sekä 13-vuotias tytär Charlie (Milly Shapiro). Ellenin ja hänen tyttärensä Annien välit eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Annie potee syyllisyyttä siitä, ettei tunne sellaisia tunteita, joita hänen mielestään pitäisi tuntea äitinsä poismenon johdosta tai ylipäätään perhettään kohtaan. Ellenin kuoleman jälkeen Annielle alkaa paljastua mystisiä ja yhä pelottavampia salaisuuksia perheensä taustasta. Grahamin suvun kohtalo on synkempi kuin kukaan osasi arvata.

 

 

Lue myös:


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa