Katseluvinkit

C Moren syyskuun uutuuselokuvat

  • 15 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 67 katselukertaa
C Moren syyskuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tuntuuko sinustakin, että syksy ja hämärtyvät illat toisivat taas enemmän aikaa TV:lle ja erilaisille suoratoistopalveluille? C More lisää jälleen monenlaista uutta katsottavaa tilaajilleen, ja tämä henkilödokumenttipainotteinen kattaus esittelee mm. Ingrid Bergmanin, Bill Cunninghamin ja Buster Keatonin elämää. 

Liittymäasiakkaanamme saat C Moren asiakasetuhintaan ja ilman määräaikaisuutta! Netflix-suoratoistopalvelun ystäville on tarjolla myös C More + Netflix Tupla -paketti hintaan 16,95 € /kk.

 

C More muuttuu MTV Katsomoksi
Nykyiset MTV Katsomon ja C Moren sisällöt yhdistyvät uudeksi MTV Katsomo -palveluksi 10.10.2023.

Katso, miten muutokset vaikuttavat tilaukseesi.

 

Sisällysluettelo:

 

Ingrid Bergman: In Her Own Words
 

Jo katseltavissa
IMDb: 7.4
Genre: dokumentti
Ikäraja: sallittu
Kesto: 1  t 49 min

 

Ingrid Bergman: In Her Own Words on vuonna 2015 julkaistu ruotsalainen dokumenttielokuva, joka kertoo legendaarisen ruotsalaisnäyttelijä Ingrid Bergmanin elämästä ja urasta hänen omien sanojensa kautta. Dokumentti tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Hollywoodin kulta-aikakaudelle ja yhden sen kirkkaimman tähden tarinaan.

Elokuvan ytimessä on Ingrid Bergmanin omat päiväkirjat, kirjeet, kotivideot ja äänitallenteet. Nämä henkilökohtaiset aineistot tarjoavat katsojille syvällisen ja intiimin käsityksen näyttelijän perhe- ja rakkauselämästä sekä urasta. Dokumentti paljastaa Bergmanin monipuolisen taiteellisen uran, joka ulottui teatterista Hollywoodiin ja Euroopan elokuvakulttuuriin.

Elokuvan on ohjannut Stig Björkman, ja se on saanut laajaa kiitosta niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Ingrid Bergman: In Her Own Words antaa katsojille mahdollisuuden tutustua yhteen maailman tunnetuimmista näyttelijöistä henkilökohtaisella tasolla, ja saada näin syvemmän ymmärryksen hänen elämästään ja vaikutuksestaan elokuvamaailmaan.

 

 

Becker: Tingsrydin kuningas

 

Jo katseltavissa
IMDb: 4,7
Genre: draama, komedia
Ikäraja: sallittu
Kesto: 1 t 23 min

 

Becker: Tingsrydenin kuningas on pieneen yhteisöön ja liike-elämään sijoittuva komedia, jossa käsittellään kilpailua ja perinteitä. Leffa tarjoaa huumoria ja draamaa eteläruotsalaisella maaseudulla tapahtuvan tarinan kautta.

Elokuvassa polyrottinkisia puutarhakalusteita myyvän Roger Beckerin (Henrik Lilliér) liiketoiminta ja “kuningaskunta” joutuvat koetukselle ja juoneen tulee jännitettä, kun kaksi tanskalaiskauppiasta ilmestyy kaupunkiin ja haastaa hänen asemansa. Asetelma aiheuttaa kilpailua ja kommelluksia, kun Roger yrittää puolustaa valta-asemaansa.

Mikä hauskinta, elokuva perustuu tositapahtumiin! Menestyvällä liikemiehellä on liiketoimintaa paitsi puutarhakalusteiden myynnissä kuin myös pimeillä markkinoilla, kuten alkoholin ja tupakan salakuljetuksessa. Ainekset komediaan ovat valmiit. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut tunnettu ja palkittu Martin Larsson, ja se on saanut positiivista huomiota Ruotsissa.
 

 

Bill Cunningham: New York

 

Jo katseltavissa 
IMDb: 7,9
Genre: dokumentti
Ikäraja: sallittu
Kesto: 1 t 24 min

 

Bill Cunningham: New York on dokumenttielokuva, joka sai ensi-iltansa vuonna 2010. Se kuvaa legendaarisen katumuodin valokuvaajan Bill Cunninghamin elämää ja työtä New Yorkissa. Mies oli tunnettu valokuvaaja ja muotitoimittaja, ja hän työskenteli useita vuosikymmeniä New York Times -lehdelle.

Elokuvassa seurataan Cunninghamin päivittäistä elämää ja työskentelytapoja kaupungin kaduilla. Hän oli tunnettu siitä, että hän polki pyörällään ympäri kaupunkia etsimässä kiinnostavia katutyylejä ja hetkiä ikuistettavaksi kuviinsa. Cunninghamin työtapa oli tinkimätön ja omistautunut, ja hän pysyi uskollisena omalle visiolleen muodista riippumatta.

Elokuva esittelee Cunninghamin persoonallisuuden ja intohimon etenkin katumuotia kohtaan. Hän oli hyvin vaatimaton ja pidättyväinen henkilö, joka eli hyvin yksinkertaista elämää New Yorkin East Villagessa. Hän ei ikinä myynyt valokuviaan tai hyötynyt työstään taloudellisesti, vaan hän omisti elämänsä ikuistamaan katumuodin monimuotoisuuden ja yksilöllisyyden.

Ohjaaja Richard Press saa elokuvassa aikaan syvän kuvan Bill Cunninghamin persoonallisuudesta ja hänen työnsä merkityksestä muotimaailmassa ja katukulttuurissa. Press nostaa esiin kysymyksiä taiteilijan omistautumisesta, luovasta intohimosta ja muodin roolista yhteiskunnassa.

 

 

The Great Buster

 

Jo katseltavissa 

IMDb: 7,5
Genre: dokumentti
Ikäraja: sallittu
Kesto: 1 t 42 min

 

The Great Buster on vuonna 2018 julkaistu dokumenttielokuva, joka kertoo yhdestä elokuvahistorian suurimmista komedian mestareista, Buster Keatonista. Elokuva on kirjoitettu ja ohjattu Peter Bogdanovichin toimesta, ja se tarjoaa kattavan katsauksen Buster Keatonin elämään, uraan ja vaikutukseen elokuvamaailmaan.

Buster Keaton oli yksi mykkäelokuvan aikakauden tärkeimmistä komedianäyttelijöistä ja elokuvantekijöistä. Hänet tunnetaan erityisesti fyysisestä komediastaan, taituruudestaan ja kuuluisasta kivikasvoisesta ilmeestään. The Great Buster tutkii Keatonin uran huippuja ja laskuja, hänen työskentelyään ohjaajana ja näyttelijänä sekä hänen vaikutustaan myöhempiin komedian mestareihin.

Elokuva sisältää harvinaista arkistomateriaalia, haastatteluja Keatonin kollegoiden ja faneiden kanssa sekä Bogdanovichin omia pohdintoja Buster Keatonin merkityksestä elokuvahistoriassa. Se valaisee Buster Keatonin elämää ja taiteellista panosta elokuvamaailmaan, ja se tarjoaa yleisölle syvällisen katsauksen tähän legendaariseen komedian mestariin. The Great Buster on hyvä valinta kaikille elokuvahistoriasta ja komedian maailmasta kiinnostuneelle katsojille, ja se juhlistaa Buster Keatonin vaikuttavaa perintöä elokuvataiteessa.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa