katseluvinkit

C Moren syyskuun uutuussarjat

  • 28 August 2023
  • 0 kommenttia
  • 89 katselukertaa
C Moren syyskuun uutuussarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Syksy saapuu jälleen tuoden mukanaan jännittäviä tarinoita ja hetkiä televisioruutuihin. C Moren suosikkisarjat tarjoavat mukavaa viihdettä syysiltoihin. Luvassa on muun muassa C Moren alkuperäissarja Jokerit, belgialaisen draamakomedia Callboysin kakkoskausi sekä rakastetun Sydämen asialla -sarjan uudet jaksot!

Psst: Liittymäasiakkaanamme saat C Moren asiakasetuhintaan ja ilman määräaikaisuutta! Netflix-suoratoistopalvelun ystäville on tarjolla myös C More + Netflix Tupla -paketti hintaan 16,95 € /kk.

 

 

Callboys


2. kausi 4.9. suoratoistopalvelussa

Callboys on belgialainen draamakomedia, joka kertoo kolmesta miesseuralaisfirmaa pyörittävästä gigolosta huumorin keinoin. Sarjassa näyttelevät Matteo Simoni (Devon Macharis), Rik Verheye (Jay Vleugels), Stef Aerts (Wesley Biets) ja Bart Hollanders (Randy Baret), ja sen on ohjannut Jan Eelen. Kakkoskauden jaksot ovat katsottavissa maanantaista 4.9. alkaen.

 

 

Heels


2. kausi 5.9. suoratoistopalvelussa

Heels on Michael Waldronin luoma värikäs draamasarja, joka sukeltaa syvälle pikkukaupungin painijayhteisön dynamiikkaan. Sarja seuraa kahta veljestä, jotka kamppailevat perinteen ja unelmien välillä yrittäessään pyörittää samalla perheensä painijahallia. Spaden veljesten rooleissa nähdään Stephen Amell (Jack) ja Alexander Ludwig (Ace). Uuden kauden jaksot tarjoavat kiehtovia käänteitä ja syventymistä henkilöhahmoihin.

 

 

In the Dark

 

6.9. suoratoistopalvelussa

In the Dark on kiehtova rikosdraamasarja, jonka pääosassa nähdään Perry Mattfeld sokean nuoren naisen, Murphy Masonin roolissa. Parhaan ystävänsä menehdyttyä Perry ryhtyy ratkomaan murhamysteeriä omassa naapurustossaan sokeudestaan huolimatta. Sarjan ovat luoneet Corinne Kingsbury ja Anna Fisher.

 

 

Sydämen asialla 


9. kausi 13.9. vain suoratoistopalvelussa

Brittiläinen Sydämen asialla on Nicholas Rhean kirjasarjaan perustuva ikoninen draamasarja, joka huokuu 1960-luvun tunnelmaa rauhallisessa maalaismiljöössä. Suosikkisarja vie katsojat Yorkshireen seuraamaan pienviljelijäkylän poliisien ja asukkaiden elämää, kun he kohtaavat niin arjen haasteita kuin rikollisuuttakin. 
 

 

Jokerit


5.9. suoratoistopalvelussa

Neliosainen C More -alkuperäissarja Jokerit kertoo helsinkiläisseuran tarinan. Dokumenttisarjassa seurataan Jokereiden matkaa luonnonjäiltä KHL-jäille esitellen entisiä pelaajia, valmentajia, faneja ja taustahenkilöitä. Dokumenttisarjassa kuullaan laaja joukko entisiä pelaajia, valmentajia, jääkiekkovaikuttajia sekä joukkueen taustahenkilöitä ja uskollisia faneja. Ääneen pääsevät muun muassa Waltteri Immonen, Ossi Väänänen, Juha Lind, Alpo Suhonen, Kalervo Kummola ja Erkka Westerlund. 

 

 

The Real Housewives of Salt Lake City


4. kausi 6.9. vain suoratoistopalvelussa

Salt Lake Cityn tyylikkäät naiset tarjoavat unohtumattomia hetkiä uudella neljännellä kaudella! Tutut kasvot Lisa Barlow, Heather Gay, Meredith Marks, Whitney Rose ja Angie Katsanevas tekevät paluun. Mukana on myös Angien ystävä Monica Garcia, joka on neljän lapsen yksinhuoltajaäiti ja menestyvä liikenainen. Mary tekee paluun sarjaan ystävyyden merkeissä. Odotettavissa siis mausteista draamaa ja ennalta-arvaamattomia käänteitä! Sarjaa esitetään jakso kerrallaan viikottain.

 

 


Karen Pirie


1. kausi 6.9. vain suoratoistopalvelussa

Äskettäin ylennetty rikosetsivä Karen Pirie tarttuu haasteeseen ja avaa uudelleen ratkaisemattoman tapauksen 25 vuoden takaa. Syynä tähän on provokatiivinen true crime -podcast, joka kyseenalaistaa nuoren naisen, Rosie Duffinin, murhatutkinnan. Tutkimuksen edetessä valokeilaan nousee uusia todisteita, jotka johdattavat Karenia kohti yllättäviä totuuksia. Paljastuu, että Rosiella oli salaisuus, joka voi muuttaa kaiken. Kaikki jaksot tulevat katsottavaksi kerralla.

 

 
Isä Brown ja hänen laumansa


9. kausi 13.9. vain suoratoistopalvelussa

Utelias ja sydämellinen isä Brown jatkaa rikosmysteerien ratkomista sarjan 9. kaudella. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Highway of Love


1. kausi 18.9. suoratoistopalvelussa
 

Sylvia joutuu elämänsä mullistavaan tilanteeseen avioeron myötä. Hän siirtyy lastensa kanssa perheensä omistamalle Chaussée d’Amourin bordellille. Taloudellisissa vaikeuksissa Sylvia ryhtyy toimiin talon emäntänä, mutta samalla joutuu kamppailemaan etsivä Ludo Beetsin aiheuttamien ongelmien kanssa. Belgialaisen rikosdraamasarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Better

 

1. kausi 20.9. vain suoratoistopalvelussa

Korruptoitunut etsivä kokee moraalisen heräämisen ja päättää lopultakin sovittaa 20 vuoden aikana tekemänsä synnit. Hän astuu pimeältä tieltä valoon ja yrittää paeta vaikutusvaltaisen rikollisen Col McHughin kynsistä, jonka alaisuudessa hän on toiminut. Sarjan päärooleissa nähdään Leila Farzad, Andrew Buchan ja Samuel Edward-Cook. Koko kauden viisi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa