Katseluvinkit

C Moren tammikuun uutuuselokuvat

  • 13 January 2023
  • 0 kommenttia
  • 313 katselukertaa
C Moren tammikuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Tammikuussa C Moren leffatarjonta kasvaa entisestään ja pääsemme nauttimaan muun muassa komediasta ja toiminnasta. Ruotsalainen komedia Göta Kanal 4 hauskuuttaa, kun pääsemme seuraamaan venekisaa - kuka voittaa itselleen telakan? Tammikuun pakkaskelit kutsuvat sohvan nurkkaan ja katsomaan elokuvia. Valitse siis elokuva, nappaa herkut leffaseuraksi ja nauti! 

 

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan: C More 3 kk veloituksetta, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk).

 

Sisällysluettelo:

 

 

Agentit 355

 

1.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 2 h 3 min

Ikäraja: K12

Genre: toiminta, trilleri

 

Vauhdikkaan toimintatrillerin on ohjannut Simon Kinberg ja leffa julkaistiin alkuvuodesta 2022. Sen nimekkääseen tähtikaartiin kuuluu Jessica Chastain, Penélope Cruz, Fan Bingbing, Diane Kruger ja Lupita Nyong'o. Vaikoilutarina kertoo maailman parhaimpien naisagenttien yhteisestä voimasta, kun huippusalainen ase on joutua vääriin käsiin.

 

CIA -agentti Mason Brown (Chastain) rekrytoi ryhmäänsä ex-kilpailijansa, kovanaamaisen saksalaisvakoojan Marien (Kruger), entisen MI6-liittolaisen teknologiaexpertin Khadijahin (Nyong’o) sekä kolumbialaisen huippupsykologin Gracielanin (Cruz). Agenttinelikko viilettää ympäri maailman Pariisin kahviloista Marokon markkinoille sekä aina Shanghain valoihin asti. Heidän on pysyttävä ryhmää seuraavan salaperäisen Li Mi Shengin (Fan) edellä, sillä muutoin tehtävästä suoriutuminen on vaarassa.

 

 

Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka

 

1.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1h 47 min

Ikäraja: K12

Genre: komedia, toiminta

 

Elokuvan erikoisuus piilee siinä, että pääosan esittäjä Nicolas Cage näyttelee siinä itseään. Keväällä 2022 ensi-iltansa saaneen elokuvan on ohjannut Tom Gormican. Muissa pääosissa nähdään Pedro Pascal ja Neil Patrick Harris

 

Tarina siis kertoo Nicolas Cagen elämästä, joskin värikynällä kyllästetysti. Näyttelijäuransa ollessa syöksykierteessä hän hyväksyy miljoonan dollarin sopimuksen ja osallistuu superfanikseen tunnustautuneen upporikkaan rikollispomo Javin syntymäpäiväjuhliin. Cagen näyttelijätaidot joutuvat yllättäen todelliseen testiin, kun kuvioihin sotkeutuu myös CIA.

 

 

Queen Bees

 

5.1. C More suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 41 min

Ikäraja: K12

Genre: romanttinen komedia, draama

 

Elokuvan ehkä suurin mainitsemisen arvoinen asia on se, että sen ohjaaja Donald Martin on ehdolla vuoden 2022 Humanitas-palkinnon saajaksi. Humanitas-palkinto on elokuva- ja televisiokirjoittamisen palkinto, joka myönnetään tekijöille, jotka tutkivat ja ilmentävät ihmisyyttä vivahteikkaalla ja merkityksellisellä tavalla. Pääosissa näyttelevät Ellen Burstyn, James Caan, Jane Curtin, Loretta Devine, Christopher Lloyd ja Elizabeth Mitchell.

 

Tarina kertoo Helenistä, itsenäisestä leskestä, joka muuttaa Pine Grove Senior -yhteisöön. Pian hän pistää merkille, että meno siellä on railakasta kuin lukiossa konsanaan. Hän on koettanut vältellä ylimääräisiä sosiaalisia tilanteita ja kohtaamisia uusien ihmisten kanssa, mutta pian hän löytääkin itsensä juuri tällaisesta tilanteesta: hänet on ympäröinyt liuta uusia ihmisiä ja ystävyyksiä, ja hän on saanut mahdollisuuden rakastua uudelleen erääseen uuteen tulokkaaseen.

 

 

Jean Paul Gaultier: Freak & Chic

 

11.1. C More suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 36 min.

Ikäraja: K12

Genre: dokumentti

 

Vuonna 2018 tehty dokumentti kertoo aikamme suuresta muotisuunnittelijasta Jean Paul Gaultierista. Ohjaaja Yann L'Hénoretin kamera on kuin uskottu ystävä, joka on osallisena suunnittelijan ja hänen esiintyjiensä jokaisessa liikkeessä. Elokuva tarjoaa koskettavia henkilökohtaisia tilanteita, joissa Jean Paul Gaultier avaa kohtausten taustoja ja herättää ne siten enemmän eloon.

 

Kuka tahansa suunnittelija voi järjestää muotinäytöksen, mutta mahdollisesti vain Gaultier voi järjestää "Fashion Freak Show" -tapahtuman Folies Bergèressä. Tämä dokumenttielokuva vie katsojan muoti-innovaattorin tähän mennessä pöyristyttävimmän projektin kulissien taakse.

 

 

Mystère à Saint-Tropez

 

12.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 26 min.

Ikäraja: K12

Genre: komedia, draama

 

Ranskan aurinkoiselle 1970-luvun Rivieralle sijoittuva Mystère à Saint-Tropez kertoo kömpelön rikosetsivä Boulin yrityksestä selvittää erään miljonäärin murhayritystä. Pääosissa näyttelee sellaisia ranskalaisia eturivin näyttelijöitä kuin Gérard Depardieu, Christian Clavier, Benoît Poelvoorde, Thierry Lhermitte, Rossy de Palma, Virginie Hocq ja Jérôme Commandeur. Leffan on ohjannut vuonna 2014 Alpe d'Huez kansainvälisillä komediaelokuvafestivaaleilla palkittu  Nicolas Benamou.

 

Miljardööri Tranchant viihdyttää vaimonsa Elianen kanssa joka kesä loisteliaita maailmantähtiä pariskunnan ylellisessä kartanossa Etelä-Ranskassa. Mikään ei voi pilata näitä loisteliaita juhlia paitsi pariskunnan avoautoa kohtaan tehty sabotaasi. Tranchant on vakuuttunut siitä, että hän on murhayrityksen kohde, ja kehottaa ystäväänsä Chiracia kääntymään Pariisin parhaan poliisin palveluiden puoleen. Keskellä kesää lomien aikaan vapaana tutkintaan on vain juuri eläköitymässä oleva komissaari Boulin, joka lähtee hyvin omintakeisilla menetelmillä häirikön jalanjäljille.

 

 

Night Shift

 

12.1. C More suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 38 min

Ikäraja: K12

Genre: draama

 

Night Shift on vuonna 2020 ilmestynyt elokuva ja se oli ehdolla Film by the Sea International Film Festivaleilla parhaan ranskankielisen elokuvan kategoriassa, sekä Quebec City International Film Festivaleilla sarjassa ‘Official competition’. Leffan on ohjannut Anne Fontaine ja sen pääosissa näyttelevät Virginie Efira, Omar Sy ja Grégory Gadebois

 

Elokuvassa epätoivoinen nuori äiti Karen ottaa työn yövuoron vahtimestarina suuressa huonekalutehtaassa. Hänelle kerrotaan, että hän on ainoa, joka työskentelee siihen aikaan. Nähtyään oudon ajoneuvon joutokäynnillä parkkipaikalla ja löydettyään tehtaan oven raollaan Karenista tuntuu, ettei hän ehkä olekaan yksin. 

 

 

Final Set

 

14.1. C More suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Stars -kanavilla

Kesto: 1 h 53 min

Ikäraja: K12

Genre: draama

 

Urheilumaailmaan sijoittuva vuonna 2021 ensi-iltansa saanut draama kertoo vajaa nelikymppisestä Thomaksesta, jonka ura tennisammattilaisena jäi vain haaveeksi. Elokuvan ohjauksesta vastaa Quentin Reynaud, pääosissa puolestaan nähdään Alex Lutz, Ana Girardot ja Kristin Scott Thomas.

 

Thomas tunnettiin tenniksen ihmelapsena, mutta hän ei koskaan saanut luotua siitä toivomaansa uraa. 37-vuotiaana, huolimatta heikentyneestä fyysisestä kunnostaan ja murtuneesta polvestaan, hän päättää kilpailla Ranskan avointen intensiivisillä karsintakierroksilla. Vaikka hänen vaimonsa Eve ja äiti Judith neuvovat luovuttamaan, Thomas puskee pakonomaisesti eteenpäin. Hänen on taisteltava demonejaan vastaan ja hän kohtaakin lopulta päättäväisen nuoren pelaajan, joka muistuttaa häntä nuoremmasta itsestään.

 

 

Playing with Fire

 

20.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 36 min

Ikäraja: K12

Genre: perhe, komedia

 

Playing with Fire on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut koko perheen komedia, jonka ohjauksesta vastaa Andy Fickman. Elokuva kertoo kovapintaisista palomiehistä, jotka saavat todella vaikean tehtävän – heidän on vahdittava kolmea mökistä pelastamaansa lasta, jotka ovat joutuneet eroon vanhemmistaan. Elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Dennis Haysbert, John Cena, Keegan-Michael Key ja John Leguizamo.

 

Jake Carson (John Cena) on palomiesten ryhmän komentaja syrjäisessä metsässä Kaliforniassa. Carson on ylpeä työstään ja hän on valmiina hyppäämään vaarallisiin tilanteisiin yhdessä tiiminsä rinnalla. Carsonin tiimiin kuuluu uskollinen Mark Rogers (Keegan-Michael Key), hermostunut ja neuroottinen Rodrigo Torres (John Leguizamo) sekä mykkä Axe (Tyler Mane). Ryhmä saa tehtäväkseen pelastaa kolme lasta palavasta mökistä ja pian he ovat vastuussa näistä lapsista siihen asti, kunnes heidän vanhempansa tulevat paikalle. Rogers jättää lasten äidille vastaajaviestin ja pian äiti vastaakin siihen heidän olevan matkalla. Lapset pistävät sillä välin kuitenkin paloaseman sekaisin.

 

 

Dog

 

20.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 41 min

Ikäraja: K12

Genre: draama, komedia

 

Amerikkalainen draamakomedia Dog on julkaistu vuonna 2022 ja sen ohjauksesta vastaavat Channing Tatum sekä Reid Carolin. Channing Tatum nähdään myös leffan nimikkoroolissa, ex-sotilas Jackson Briggsinä. Briggs lähtee yhdessä Lulu-koiran kanssa tien päälle ehtiäkseen kaatuneen sotilaskaverin hautajaisiin. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Ethan Suplee, Emmy Raver-Lampman sekä Nicole LaLiberte. Lulun roolissa nähdään kolme identtistä belgianpaimenkoira malinoisia nimeltään Britta, Zuza ja Lana.

 

Jackson Briggs saa ilmoituksen hänen entisen sotilaskaverinsa Riley Rodriguezin kuolemasta. Paikallisessa baarissa pidetään muistotilaisuus, johon Briggs osallistuu ja sen jälkeen hänet kutsutaan Fort Lewisiin erityistehtävään. Briggsin pitää saattaa Rileyn sotilaskoira Lulu hautajaisiin. Hän kuitenkin alkuun epäröi matkaan lähtöä, sillä Lululla on taustallaan aggressiivista käytöstä. Pian kuitenkin kaksikko lähtee matkaan vuoden 1984 Ford Broncolla ja kiiruhtavat alas Tyynenmeren rannikkoa kohti Arizonaa. Matkan varrella molemmat oppivat paljon toisistaan, ystävyydestä ja elämästä.

 

 

Blacklight

 

20.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 41 min

Ikäraja: K16

Genre: jännitys, toiminta

 

Blacklight on vuonna 2022 ensi-iltansa saanut toimintatrilleri, jonka ohjauksesta vastaa Mark Williams. Elokuvan pääosassa nähdään Liam Neeson. Neeson on hallituksen epävirallinen ongelmanratkaisija Travis Block, joka joutuu osalliseksi hallituksen salaliittoon. Elokuvan muissa rooleissa nähdään Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith sekä Aidan Quinn.

 

Travis Block (Liam Neeson) on vaarallinen mies, jonka tehtävänä on auttaa peitetehtävissä vaaraan joutuneita FBI:n agentteja. Block saa selville, että hallituksen hämärä operaatio tappaa tavallisia kansalaisia syistä, jotka tietää vain Blockin pomo, FBI-päällikkö Robinson (Aidan Quinn). Tämän johdosta Block joutuu Robinsonin tähtäimeen eikä mikään tai kukaan ole turvassa. Block värvää avukseen toimittajan, mutta menneisyys ja nykyhetki törmäävät. Blockin pitää pelastaa rakkaansa sekä paljastaa totuus korjatakseen menneisyyden vääryydet.

 

 

The Desperate Hour

 

20.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 21 min

Ikäraja: K12

Genre: jännitys

 

Phillip Noycen ohjaama trilleri The Desperate Hour sai ensi-iltansa vuonna 2021. Elokuvan pääosassa nähdään Naomi Watts ja muissa rooleissa on muun muassa Colton Gobbo, Andrew Chown, Sierra Maltby, David Reale ja Josh Bowman. Amy (Naomi Watts) saa tiedon juoksulenkillä, että hänen poikansa koulussa on ampumatilanne. Pian alkaa epätoivoinen yritys pelastaa pojan henki.

 

Amy on jäänyt äskettäin leskeksi, ja hän päättää pitää henkilökohtaisen vapaapäivän töistään. Hän vilkuttaa hyvästit nuorelle tyttärelleen Emilylle (Sierra Maltby), joka nousee koulubussiin ja samalla hän huomaa poikansa Noahin (Colton Gobbo) olevan yhä sängyssä valittaen olevansa sairas. Amy lähtee lenkille ja pian hän saa puhelimeensa tiedon, jossa kerrotaan kaikkien alueen koulujen olevan suljettu, sillä Noahin koulussa on ampumatilanne. Amy päättelee, ettei Noah ole kotona, sillä hänen autonsa on nähty koulun parkkipaikalla. Amy joutuu tehdä etäältä kaikkensa suojellakseen poikaansa ja selvitäkseen painajaismaisesta tilanteesta parhaansa mukaan.

 

 

Clean

 

20.1. C More suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 h 34 min

Ikäraja:

Genre: toiminta, rikos, draama

 

 

Clean on vuonna 2021 julkaistu amerikkalainen toimintatrilleri, jonka on ohjannut Paul Solet. Elokuva kertoo roskakuskista, jonka väkivaltainen menneisyys ja tyttären menettäminen vainoavat miestä. Pääosassa nähdään Adrien Brody ja muissa rooleissa Glenn Fleshler, Richie Merrit, Chandler DuPont, Mykelti Williamson ja RZA.

 

Clean (Adrien Brody) työskentelee roskakuskina New Yorkissa. Clean kerää työnsä aikana käyttökelpoisia osia, jotka hän korjaa ja myy erään tutun omistamalle huoltoliikkeelle. Vaimostaan erottuaan Clean on asunut yksin työpajassa. Hänen tyttärensä on myös kuollut kauan sitten. Cleanin mieltä varjostaa muistot siitä, mitä hänen rakkaalle tyttärelleen tapahtui ja samalla hänen menneisyydessä tekemänsä rikokset. Eräänä päivänä Clean pelastaa apua tarvitsevan nuoren ja samalla hän joutuu vaarallisen rikollispomon silmätikuksi.

 

 

Göta Kanal 4

 

29.1. C More suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Stars -kanavilla

Kesto:  1h 29 min

Ikäraja: K7

Genre: komedia, draama

 

Göta Kanal 4 on ruotsalainen komedia, joka on saanut ensi-iltansa vuonna 2022. Elokuvan on ohjannut Emma Molin ja käsikirjoituksesta vastaa Rikard Ulvshammar. Götan kanavalla järjestetään hullunhauska venekisa, jonka voittaja saa haltuunsa Anderssonin telakan. Elokuvan päärooleissa nähdään Eva Röse, Per Andersson ja Naomi Betke.

 

Petra (Eva Röse) on naimisissa Arvidin (Per Andersson) kanssa ja heillä on kaksi lasta. Avioliitto on kuitenkin tulossa tiensä päähän ja omaisuus pitää jakaa. Petran mielestä Anderssonin klassikko-telakka kuuluu hänelle ja asunto Arvidille. Arvid on asiasta toista mieltä. Pariskunta ei osa päättää kumpi saa telakan itselleen, joten he päättävät ratkaista tilanteen järjestämällä venekisan Göta-kanaalilla - kisan voittaja saa telakan itselleen. Tässä kilpa-ajossa kaikki keinot ovat sallittuja ja koko suku on osallisena.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa