Skip to main content

Toukokuu lämmittelee meitä ja monella mieli virkistyy! Tuntuu, että vuorokaudessa on enemmän tunteja, kun päivät pitenevät vauhdilla. Nyt jos milloin leffahetkeenkin tuntuu riittävän enemmän aikaa ilman sen suurempia ennakkosuunnitteluja ja aikataulutuksia. C Moressa saat elokuvan pyörimään koska vain itsellesi parhaiten sopii! Nyt on tarjolla niin elämänkertaa kuin täyttä fiktiiviä ja kaikkea siltä väliltä.

 

Tiesithän, että meidän liittymäasiakkaana saat C Moren huippusisällöt käyttöösi asiakasetuhintaan: C More 3 kk veloituksetta, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk, 05/2023).

Kivoja leffahetkiä!

 

Sisällysluettelo:


Paradise City

 

1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 28 minuuttia
Ikäraja: 12
Genre: toiminta
IMDb: 3,6

 

Näyttelijä Bruce Willisin yhdeksi viimeisimmäksi elokuvaksi jäänyt vuonna 2022 ilmestynyt Paradise City kertoo miehestä nimeltä Ryan Swan, joka saa tietää poliisi-isänsä murhasta Havaijin Mauilla ollessaan siellä jahtaamassa palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja hänelle paljastuu isänsä kuolema kaikessa karmeudessaan. Ryan saa käsiinsä isänsä entisen työparin Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin, ja kolmikko alkaa selvittää murhaa.

 

 

Yves Saint Laurent

 

4.5. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 40 minuuttia
Ikäraja: 12
Genre: draama, elämänkerta
IMDb: 6,2

 

Tämä on elämäkerrallinen vuonna 2014 valmistunut elokuva muodinluoja Yves Saint Laurentista, ja erityisesti se kertoo hänen suhteestaan liikekumppaniinsa ja rakastajaansa Pierre Bergéhen. Elokuva paljastaa tuotteliaan ranskalaisen muotisuunnittelijan elämän, sen miten vasta 21-vuotiaasta nuorukaisesta tehtiin Diorin, ranskalaisen muotitalon, johtaja.  Parivaljakko luo Yves Saint Laurent -yrityksen ja mullistaa muodin maailman. Yves Saint Laurent on tarina rakkaudesta, luovuudesta muotimaailmassa ja sen glamourista. Pääosissa Saint Laurentin ja Bergéhen rooleissa nähdään Pierre Niney ja Guillaume Gallienne.

 

 

Pavarotti


18.5. suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla 

Kesto: 1 tunti 54 minuuttia
Ikäraja: S
Genre: dokumentti
IMDb: 7,5


Dokumentissa kuvataan italialaista oopperalegenda Luciano Pavarottia, hänen uskomatonta uraansa sekä miestä lavan ulkopuolellakin. Pavarotti on Ron Howardin ohjaama vuonna 2019 julkaistu dokumenttielokuva maailman kenties kuuluisammasta oopperatenorista. Elokuva on tuotettu yhteistyössä Luciano Pavarottin kuolinpesän kanssa koostamalla siihen taitavasti niin perhearkistoja, haastatteluja kuin livetaltiointeja.

 

 

Margin Call

 

9.5. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 42 minuuttia
Ikäraja: 12
Genre: draama
IMDb: 7,1

 

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja kertoo viimeisestä vuorokaudesta ennen finanssikriisin puhkeamista vuonna 2008. Arvostettu finanssiyhtiö vähentää henkilöstöä, ja yksi uhreista on riskienhallintaosaston johtaja, joka työskentelee suuren analyysin parissa juuri ennen irtisanomistaan. Hänen alaisensa suorittaa tutkimusta myöhäiseen iltaan, ja soittaa sitten kiihkeästi kollegoilleen havaitsemastaan uhkaavasta taloudellisesta katastrofista. Seuraa pitkä yö paniikin vallassa ylimmän johdon valmistautuessa tekemään kaikkensa tulevan romahduksen lieventämiseksi. Elokuva julkaistiin jo suhteellisen pian kriisin alettua vuonna 2011. Pääosia nähttelevät Zachary Quinto, Paul Bettany, Kevin Spacey, Jeremy Irons ja Demi Moore.

 

 

The Program

 

10.5. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 38 minuuttia
Ikäraja: 7
Genre: draama
IMDb: 6,5


Vuonna 2015 ensi-iltansa saanut tosipohjainen draama kertoo siitä, kuinka pyöräilijä Lance Armstrong muuttui seitsenkertaisesta Tour de France -mestarista pyöräilyurheilun suurimmaksi huijariksi. Irlantilainen Sunday Times -lehden urheilujournalisti David Walsh alkoi epäillä Armstrongin puhtautta tämän ylivoimaisuuden vuoksi, ja ryhtyi selvittämään asiaa osoittaakseen, että kaikkien aikojen maantiepyöräilijän ura on ollut alusta alkaen perustunut valheelle. Walsh joutui tutkimustensa ja salaisuuden verhon raottelun vuoksi ongelmiin, ja veti ennenkuulumattomilla syytöksillään edustamansa lehdenkin niihin mukaan. Lopulta kuitenkin yksi maailman suurimmista petoksista paljastui. Pääosissa elokuvissa nähdään Ben Foster, Chris O'Dowd, Guillaume Canet ja Jesse Plemons.

 

 

Regression

 

16.5. C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 41 minuuttia
Ikäraja: 16
Genre: draama
IMDb: 5,6

 

Vuoden 1990 Minnesotaan Yhdysvaltoihin sijoittuva trilleri kertoo poliisista ja psykologista, jotka kohtaavat pahoja voimia rikostutkintansa yhteydessä. Etsivä Bruce Kennerillä on tutkittavanaan tapaus, jossa tytär Angela syyttää isäänsä John Grayta raiskauksesta. John yllättäen myöntää syyllisyytensä siitäkin huolimatta, että kärsii muistikatkoista. Tutkintaan mukaan liittynyt psykologi alkaa saada selville järkyttäviä asioita, joista paisuu jopa valtakunnan tason skandaali. Vuonna 2015 julkaistun elokuvan pääosissa nähdään Emma Watson ja Ethan Hawke

 

 

The Space Between Us

 

17.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 55 minuuttia
Ikäraja: 12
Genre: draama
IMDb: 6,4

 

Monimiljardööri Nathaniel Shepard, Genesiksen toimitusjohtaja, käynnistää ensimmäisen Marsin asuttamisprojektin. Matkalla Marsiin astronautti Sarah Elliot huomaa olevansa raskaana. Päästyään perille määränpäähän hän synnyttää pojan, Gardnerin, mutta menehtyy itse pian pojan syntymän jälkeen. Kasvettuaan Gardner koettaa selvittää isäänsä ystävänsä Tulsan kannustamana, joka avustaa häntä lähtemään Maahan jatkamaan etsintää. Gardnerilta jää sellainen tärkeä tieto NASA:n lääketieteellisistä tutkimuksista ennen lähtöään saamatta, että hänestä ei ole elämään pitkiä aikoja Maassa ja sen ilmakehässä. Vuonna 2017 ilmestyneen elokuvan pääosissa näyttelevät Gary Oldman, Asa Butterfield ja Carla Gugino.

 

 

Winchester – House of Ghosts

 

24.5. suoratoistopalvelussa ja  C More -kanavilla 

Kesto: 1 tunti 39 minuuttia
Ikäraja: 16
Genre: kauhu, fantasia
IMDb: 5,4

 

Kalifornian San Josessa sijaitsevassa kartanossaan asetehtailijan perillinen Sarah Winchester uskoo, että Winchesterin valmistamien aseiden luoteihin kuolleiden ihmisten sielut ahdistelevat häntä. Aviomiehensä ja lapsensa äkillisen kuoleman jälkeen Sarah ryhtyi rakentamaan valtavaa kartanoa, joka oli suunniteltu pitämään pahat henget loitolla. Kun psykiatri Eric Price lähetetään kartanolle arvioimaan naisen mielentilaa, hän huomaa ettei pakkomielle häiritsevistä sieluista ehkä olekaan aivan tuulesta temmattu. Tämän vuonna 2018 ilmestyneen elokuvan tekee asteen verran kiinnostavammaksi sen juonen perustuminen osin tositapahtumiin. Pääosissa nähdään Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook ja Bruce Spence

 

 

Terminator 3: Koneiden kapina 

 

25.5. suoratoistopalvelussa

Kesto: 1 tunti 49 minuuttia
Ikäraja: 16
Genre: Scifi
IMDb: 6,3

 

Ikonisen Terminator-sarjan kolmas osa julkaistiin 20 vuotta sitten kesällä 2003. Se jatkaa vuonna 1984 alkanutta ja tänä päivänä jo kuuden elokuvan sarjaksi ehtinyttä kokonaisuutta. Tässä kolmannessa osassa 25-vuotias John Connor elää ilman kotia, luottokortteja, matkapuhelinta tai työpaikkaa. Skynet ei pysty mitenkään jäljittämään häntä, vai pystyykö sittenkin tulevaisuudesta esiin astuva T-X, Skynetin kaikista kehittynein kyborgitappokone? Connorin ainoa toivo on Terminaattori, ja yhdessä heidän on estettävä tämä tuomiopäivän uhka. Pääosissa elokuvissa nähdään Terminaattorin roolissa kukapa muukaan kuin Arnold Schwarzenegger ja Connoria näyttelee Nick Stahl.

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa