C Moren uusi alkuperäissarja Exit alkaa 13.10.2022

  • 22 September 2022
  • 0 kommenttia
  • 33 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12C More -alkuperäissarjan Exitin kuvaukset alkoivat pääkaupunkiseudulla keväällä 2022 ja sarjaa pääsemme seuraamaan tämän vuoden syksyn aikana, 13.10.2022 alkaen. Jo ennakkoon suurta mielenkiintoa ja kritiikkiä herättänyt sarja perustuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan. Exitin pääjuoni mukailee alkuperäistä sarjaa, mutta tarinat poikkeavat toisistaan ja tähän suomalaiseen versioon haettu kotimaista kulmaa haastattelemalla eri henkilöitä maamme yritys- ja finanssimaailmasta.


Alkuperäisen sarjan neljä porsastelevaa pörssisijoittajaa ja heidän edesottamukset ovat aiheuttaneet katsojissa vahvoja tunteita. Mitä elämä on silloin kun olet saavuttanut "kaiken", mutta täydellisen julkisivun takana onkin todella tuhoisa, häikäilemätön ja kontrolloimaton totuus. Miehillä on rahaa, ura ja perhe, mutta jännityshakuisuudessaan he valitsevat väkivallan, huumeet ja prostituoidut. Kotimaisessa versiossa on luvassa myös todellista maailman kylmyyttä, sikailua ja moraalin vähyyttä.


Exit käsittelee varakkaiden ihmisten elämää, johon kuuluu vahvasti juhliminen, päihteiden käyttö ja raha. Sarjaa varten on etsitty Suomesta luksusasuntoja ja sopivat kohteet löytyivätkin pitkän etsinnän jälkeen. Toinen haastava asia oli löytää sarjan teemaan sopivia kulkuneuvoja. 


Sarjan päärooleissa nähdään Olli Rahkonen, Max Ovaska, Jarkko Niemi ja Jarkko Lahti. Sarjan ohjaa Olli Ilpo Salonen ja ylilyönneissään vertaansa vailla olevan käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma sekä Matti Koskinen.

Oletko seurannut Exitin alkuperäissarjaa? Mitä mieltä olet siitä ollut? 

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa