Katseluvinkit

C Moren uusimmat jouluelokuvat

  • 18 November 2022
  • 0 kommenttia
  • 434 katselukertaa
C Moren uusimmat jouluelokuvat
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

C Moren joulu on startannut ja C Moren suoratoistopalvelu sekä C More First ja C More Stars -kanavat täyttyvät toinen toistaan upeimmilla jouluelokuvilla. Mikä onkaan mukavampaa kuin virittäytyä tunnelmaan ihanien leffojen parissa. Luvassa on hauskoja ja rentoja leffaelämyksiä ripauksella romanttista draamaa.

C Moren elokuvat sisältyvät mukaan kaikkiin C Moren paketteihin. C Moren sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa cmore.fi. Useimmista älytelevisioista löytyy C Moren applikaatio ja katselu onnistuu myös Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan.

 

Sisällysluettelo:

 

 

Neljä joulua yhdessä päivässä  

 

18.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 25 min.

Ikäraja: K7

Genre: Komedia, Draama, Romantiikka
 
Brad ja Kate ovat naimaton ja lapseton pariskunta, jotka inhoavat hankalia perhetapaamisia. Tänä jouluna he ovat päättäneet matkustaa Fidjille. Perheilleen he kertovat tekevänsä vapaaehtoistyötä, mutta oikeasti he pakenevat aurinkoisiin lomakohteisiin. Kun heidän lentonsa peruuntuu, perhejoulu kutsuu: he joutuvat viettämään joulua kaikkien neljän eronneen vanhempansa kanssa. Pääosissa Vince Vaughn ja Reese Witherspoon. (Four Christmases) USA 2008. 

 


 
A Bad Moms Christmas 

 

19.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 44 min.

Ikäraja: K12

Genre: Komedia

Ystävykset ja äidit Amy, Carla ja Kiki pelkäävät stressaavia joulunpyhiä ja ryhtyvät kapinoimaan joulua vastaan. He päättävät tehdä kaikesta pienempää, joulusta yksinkertaisemman ja hauskemman, mutta eivät odottaneet omien äitiensä tulevan yllätysvierailulle. Äideillä ja tyttärillä on kuitenkin erilaiset käsitykset joulun merkityksestä. Väärinkäsityksiltä ja kommelluksilta ei tulla välttymään. Pääosissa Susan Sarandon, Kathryn Hahn, Mila Kunis ja Kristen Bell. USA 2017. 

 


 
 

A Christmas to Savour 

 

23.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 25 min.

Ikäraja: K12

Genre: Draama

Romanttinen draama kertoo Scarlettista, joka on kokki ja ravintolan osaomistaja. Hän saa parhaalta ystävältään lahjaksi lipun ruoanlaittomatkalle ennen joulunpyhiä. Kurssilla Scarlett saa vinkkejä joulupöytään ja löytää samalla myös rakkauden menneisyydestään. Pääosissa ovat muun muassa Brittney Irvin ja Zach Roerig.  USA 2021. 

 

www.youtube.com/watch?v=MeWwoBbs1sw


 
Dancing Through Christmas 

 

23.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 26 min.

Ikäraja: K12

Genre: Draama

Baletin opettajana toimiva Olivia valitsee Pähkinänsärkijä-joulukonsertin päähenkilöksi oppilaansa Lilyn. Pian Olivia huomaakin rakastuneensa Lilyn komeaan yksinhuoltajaisään Michaeliin, joka toimii palomiehenä. Lily harjoittelee rooliaan yhdessä isänsä kanssa ja tästä tallennettu video leviää kaikkien katsottavaksi. Olivia huomaa kuinka paljon tanssi todella merkitsee koko yhteisölle. Pystyykö hän pelastamaan tanssistudion Michaelin avulla ja toteuttamaan kaikkien toiveet tänä jouluna. Romanttisen jouludraaman pääosissa ovat AnnaLynne McCord, Bianca Lawrence ja Colin Lawrence. USA 2021. 

 

www.youtube.com/watch?v=X5uC0oyhVyY

 
 

The Nine Kittens of Christmas 

 

23.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 22 min.

Ikäraja: K7

Genre: Komedia

Romanttisessa jouluelokuvassa eläinlääkäri Marilee palaa jouluksi kotiin pikkukaupunki Jamestowniin. Suhde poikaystävään on hiipumassa, sillä he viettävät enemmän aikaa liikekumppaneina yhteisen eläinlääkäriklinikan osakkaina kuin seurustelevana parina. Lisäksi Miles päättää jäädä Oregoniin jouluksi eikä lähde Marileen mukaan. Vanhassa kotikaupungissaan Marilee törmää exäänsä, palomies Zacharyyn, jonka asema on juuri saanut laatikon kissanpentuja. Marilee päättää auttaa exäänsä löytämään kissoille uuden kodin. Pääosassa ovat Brandon Routh, Kimberly Sustad ja Gregory Harris. USA 2021. 

 


 
The Picture of Christmas 

 

23.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto: 1h 25 min.

Ikäraja: K12

Genre: Draama

Romanttinen jouluelokuva kertoo Manhattanilla asuvasta Ember Moleystä, joka on graafinen suunnittelija ja innokas satukirjojen kuvittaja. Hän saa yllättäen tietää perineensä isoäitinsä joulukuusitilan, ja palaa takaisin kotikaupunkiinsa Willow Hilliin myydäkseen sen ennen joulua. Kaupunkilaiset vakuuttavat hänet kuitenkin jäämään hieman pidemmäksi aikaa ja pyytävät Emberiä auttamaan heidän vuotuista joulukuusifestivaalia. Kun hän joutuu työskentelemään tilan komean talonmiehen Brandonin kanssa, saa Emberin elämä uudenlaisen suunnan. USA 2021. 

 


 
 

Saying Yes to Christmas 

 

23.11. suoratoistopalvelussa 
Myös C More First- ja Stars -kanavilla 

Kesto:1h 30 min.

Ikäraja: K7

Genre: Draama

Maaginen joulutoive saa urahaluisen Junen sanomaan kyllä jokaiselle kutsulle ollessaan kotonaan lomailemassa. Kun vanha ihastus Blake liittyy Junen kiireiseen jouluvalmisteluun, menneet tunteet syttyvät uudelleen. Junen on valittava sanooko kyllä uralleen ja elämälleen kaupungissa vai sydämelleen kotikaupungissaan. USA 2021.

 

 

 

🎅🏻 Mukavia hetkiä joululeffojen parissa 🎅🏻

 

Lue myös nämä:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa