Skip to main content

Helmikuun odotetut viihdesarjat saapuvat aivan pian katseltavaksi Discovery+ suoratoistopalveluun. Kuukauden huippukohtia ovat mm. kotimainen rikostapauksia käsittelevä Rikoksen anatomia uusine jaksoineen, sekä upouusi rakkausreality Love & Translation. Tässä artikkelissa tutustutaan tarkemmin muutamaan kiinnostavaan sarjaan, joten ei muuta kuin popparit kainaloon ja töllön ääreen! 😎🍿

 

Discovery+ -palvelun saat käyttöösi Telia Play -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.

Jos sinulla on Telia Play -sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia Play -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.

Jos sinulla on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia Play -sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Eikö sinulla vielä ole Telia Play -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

 

Rikoksen anatomia

 

4. kausi 22.2. alkaen

Rikoksen anatomia tutkii kahdentoista merkittävän suomalaisen rikoksen tapahtumia. Ohjelmassa kuullaan rikostutkijoita ja eri alojen asiantuntijoita. Neljännellä kaudella käsitellään muun muassa Koskelan teinisurman, Tampereella toteutetun palkkamurhan ja Helsingin Metsälän moottoripyöräkerhon tiloissa tapahtuneen paloittelumurhan tapahtumia. Lisäksi tarkastellaan Silkkitien toimintaa, joka mahdollisti huumeiden tilaamisen useille suomalaisille. Sarjan uutena juontajana toimii Kristiina Komulainen.

 

 

Bitchin’ Rides

 

10. kausi 5.2. alkaen

Dave Kindig, Kindig-It Design -yrityksen omistaja, erikoistuu yksilöllisten ajoneuvojen räätälöintiin vaativille asiakkaille. Salt Lake Cityssä toimiva tiimi käyttää tinkimätöntä ammattitaitoa ja loputonta luovuutta rakentaessaan ja entisöidessään eri automerkkien ja aikakausien ajoneuvoja. Intohimoinen työ on jatkunut jo kymmenen kauden ajan.

 

 

Rakastaa, ei rakasta

 

4. kausi  8.2. alkaen

Ruotsalainen hittireality Älskar, älskar inte saa jatkoa! Suuret tunteet roihuavat jälleen länsinaapurissa, kun ulkomaalaiset muuttavat Ruotsiin rakkauden perässä. Perillä odottaa paitsi potentiaalinen loppuelämän rakkaus, myös kulttuurisokki. Sarja seuraa parien yhteisen elämän ensiaskeleita haasteineen ja onnenhetkineen juontaja Agneta Sjödinin luotsaamana.

 

 

Love & Translation

 

9.2. alkaen

Uuden rakkausrealityn alkuasetelma on kutkuttava: kolme amerikkalaista sinkkumiestä matkustaa paratiisimaiseen kohteeseen, jossa heitä odottaa 12, yhteensä yhdeksää kansallisuutta edustavaa sinkkunaista. Edessä on kuitenkin erityinen haaste, sillä kukaan naisista ei puhu englantia. Sarjan jaksoissa nähdään, miten tutustuminen ja tunteiden tulkitseminen onnistuu, kun yhteistä kieltä ei ole. Rakkautta etsivät sinkkumiehet ovat teksasilainen Kahlil, 24, kalifornialainen Tripp, 30 ja floridalainen Dylan, 21.

 

 

Äiti bestiksenä

 

5. kausi 15.2. alkaen

Hittisarja Äiti bestiksenä (Smothered) seuraa äitejä ja tyttäriä, jotka ovat äärimmäisen läheisissä väleissä. He jakavat kaiken harrastuksista sänkyyn asti ja elävät lähes symbioosissa keskenään. Ulkopuolisten on vaikea ymmärtää heidän tiivistä suhdettaan, ja konfliktien ainekset ovat valmiina, kun heidän elämäänsä astuvat kumppanit. Uudella kaudella mukana on kaksi aiemmin tuttua äiti-tytär -paria, kolme uutta kaksikkoa sekä sarjan historiassa ensimmäistä kertaa erittäin läheiset anoppi ja vävypoika.

 

 

 

Lue myös:
 

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa