katseluvinkit

Discovery+ huhtikuun suositut sarjat

  • 4 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa
Discovery+ huhtikuun suositut sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Näin huhtikuun kynnyksellä Discovery+ -suoratoistopalvelu tarjoilee meille laajan valikoiman sarjoja ja odotettuja elokuvia. Luvassa on mm. lapsinäyttelijöiden kaltoinkohtelusta kertova kohahduttava paljastusdokkari Quiet on Set. Lisäksi virittäydytään kiekkohuumaan Jääkiekon Leijonakuukauden myötä! 🏒 Katsotaanpa, mitä muuta viihdyttävää on luvassa discovery+ palvelussa tulevina viikkoina! 😊

 

Discovery+ -palvelun saat käyttöösi Telia Play -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.

Jos sinulla on Telia Play -sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia Play -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.

Jos sinulla on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia Play -sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Eikö sinulla vielä ole Telia Play -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

 

Kohti Olympialaisia 

discovery+ katsottavissa 17.4.

 

Valmistaudu Olympia-huumaan! Uusi Warner Bros. Discovery -sarja Kohti Olympialaisia (Chasing Glory) kietoutuu Pariisin olympialaisten tunnelmiin tarjoten syvällisen katsauksen kuuden tunnetun urheilijan valmistautumiseen kesän suureen tapahtumaan. Sarjassa seurataan norjalaista yleisurheilun tähteä Karsten Warholmia, slovenialaista ammattikiipeilijä Janja Garnbretiä, hollantilaista breakdance-mestaria Menno Van Gorpia, englantilaista juoksijaa Dina Asher-Smithiä, slovakialaista pyöräilylegendaa Peter Sagania sekä nuorta tahitilaista surffaajaa Vahine Ferroa.

 

 

Kullan sukeltajat

12. kausi 25.4. alkaen


Kullansukeltajat (Gold Divers) on adrenaliinintäyteinen tosi-tv-sarja, joka seuraa kullankaivajien elämää ja seikkailuja Yukonin alueella Kanadassa. Sarjassa seurataan kullankaivajia, jotka sukeltavat jäätä kylmän veden alla kultaa etsiessään. Kahdennentoista kauden uusissa jaksoissa lähdetään Nomen arktiseen kaupunkiin Alaskaan, jossa kultakuume ei näytä laantumisen merkkejä. Uudet jaksot alkavat discovery+ -palvelussa 25. huhtikuuta.

 

 

 

Lasten tv:n pimeä puoli

 

Vaikutusvaltainen mediamoguli Dan Schneider on ollut keskeisessä roolissa useiden menestyksekkäiden lasten ja nuorten sarjojen, kuten All That, Drake & Josh, iCarly, luomisessa. Schneider nosti vuosikymmenien ajan pinnalle Amanda Bynesin ja Ariana Granden kaltaisia supertähtiä. Menestyksen taustalla kuitenkin pyöri manipulatiivinen koneisto, jossa Schneiderin suojatteja kohdeltiin kaltoin. Business Insiderin kanssa yhteistyössä syntynyt ohjelma nostaa esiin Schneiderin järkyttävät toimet kulissien takana ja sen seuraukset menestyksestä haaveilleille lapsitähdille.

 

 

                                              

Jääkiekon Leijonakuukausi

3.4.–5.5. TV5 ja discovery+


Urheiluhuumaa on luvassa myös Leijonakiekon muodossa, kun TV5:lla ja discovery+:ssa nähdään reilun kuukauden aikana yli 20 eri Leijonajoukkueiden peliä. 

Kevät on Leijonien aikaa! Naiset ja alle 18-vuotiaat pelaavat MM-turnauksen, miehet ahkeroivat Tshekin EHT:lla sekä Nordic Cup -otteluissa. Yhteensä reilun kuukauden aikana TV5:lla ja discovery+-palvelussa nähdään yli 20 eri Leijonajoukkueiden peliä.  

 

 

Kommentoi alle: Mikä näistä huhtikuun uutuuksista herätti eniten kiinnostustasi? 🤓

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa