Katseluvinkit

Discovery+ joulukuun suositut sarjat

  • 30 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 32 katselukertaa
Discovery+ joulukuun suositut sarjat
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Joulukuun uudet sarjat ovat ihan pian katsottavissa Discovery+ -suoratoistopalvelussa. Uutuuskattauksen myötä pääset fiilistelemään joulutunnelmaa, sillä tarjolla on paljon jouluun liittyviä sarjoja. Miltä kuulostaisi juhlakauden tarjoiluihin keskittyvä kokkausohjelma Selena Gomezin tähdittämänä tai joulun suurin leivontakilpailu? Herkkujen vastapainona tarjolla on myös rikossarjoja ja realityviihdettä, eli jokaiselle jotakin. 

 

Discovery+ -palvelun saat käyttöösi Telia Play -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.
✓ Jos sinulla on Telia Play -sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia Play -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.
✓ Jos sinulla on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia Play -sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
✓ Eikö sinulla vielä ole Telia Play -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

 

 

Sisällysluettelo:

 

Selena Gomezin vieraana joulukeittiössä

 

Katsottavissa 1.12. alkaen

Selena Gomez on tunnettu laulaja ja näyttelijä. Tällä kertaa hänet nähdään kuitenkin hieman erilaisessa ympäristössä, nimittäin hellan äärellä. Selena kutsuu tunnettuja keittiömestareita avukseen tuomaan inspiraatiota juhlakauden tarjoiluihin. Aric Adjepong, Alex Guarnachelli, Michael Symon ja Claudette Zepeda lupautuvat jakamaan herkullisimmat reseptinsä, joilla on helppo hurmata niin perhe kuin ystävätkin. 

 

 

Beat Bobby Flay: Kokit jouluhaasteessa

 

Katsottavissa jo nyt

Food Network -kanavan suositut kokkitähdet yhdistävät voimansa jouluisessa kokkikilpailussa, jossa he asettuvat vastakkain mestarikokki Bobby Flayta vastaan. Jokaisessa jaksossa Bobby ottaa mittaa kolmesta kollegastaan, joista parhaat etenevät seuraavalle kierrokselle. Kilpailun voittaja selviää lopulta sokkomaistelun kautta. Kuka lopulta vie tuomariston sydämet taidokkailla luomuksillaan?
 

 

Joulun suuri leivontakilpailu

 

Katsottavissa 12.12. alkaen

Joulunviettoon kuuluvat herkulliset makuelämykset saavat ansaitsemansa huomion, kun juontaja Jesse Palmer kutsuu 12 leipuria osallistumaan kilpailuun juhlakauden suosituimpien makujen parissa. Leipurit joutuvat kohtaamaan monipuolisia haasteita, jotka asettavat heidän taitonsa todelliseen testiin.

 

 

Joulupiparikisa

 

Katsottavissa jo nyt

Eddie Jacksonin ja Ree Drummondin johdolla lahjakkaat leipurit saavat jälleen tilaisuuden näyttää taitonsa upeiden piparkakkurakennelmien parissa. Jokaisessa jaksossa esitellään upeita luomuksia, mutta lopulta vain yksi tiimi voi kruunata voittonsa halutulla kultaisella koristeella ja ansaita 10 000 dollarin palkinnon.

 

 

90 päivää morsiamena: Chantelin perhe

 

Katsottavissa 22.12. alkaen

Hittirealityn spinoff palaa jännittävään viimeiseen kauteensa, erittäin räjähdysherkkään tilanteeseen. Edellisen kauden päätteeksi Perdo joutui kohtaamaan äärimmäisen vaikean hetken ja päätti lopulta hakea avioeroa Chantelista. Yhdeksän kuukautta myöhemmin kaksikko haluaa epätoivoisesti päättää tarinansa. Avioeron lähestyessä jännite kohoaa. Kiistat syttyvät niin talon myynnistä kuin omaisuuden jakamisestakin, ja perheet ajautuvat törmäyskurssille puolustaessaan omia etujaan. Sarjan viimeinen osa tarjoaa latautuneita hetkiä aina viimeisille metreille asti.

 

 

Katujen kaaharit maailmalla

 

Katsottavissa 18.12. alkaen

Suositun katurallin maailmaan sijoittuva sarja saa jatkoa uuden spinoffin muodossa, kun nopeimmat ja rohkeimmat kuljettajat suuntaavat Australiaan kapteeni Boosted GT:n johdolla. Saavuttuaan perille tiimi osallistuu paikalliseen kilpailuun todistaakseen, että maailman nopeimmat kuljettajat löytyvät Yhdysvalloista!

 

 

Good Cop, Bad Cop


Katsottavissa 20.12. alkaen
Tuore sarja tarkastelee rikoksia, joissa tekijäksi paljastuu lainvalvontaviranomainen. Tilanteet monimutkaistuvat ja vaarallistuvat entisestään, kun murhaaja onkin taitavasti lavastava ja tekojaan taitavasti peittelevä sisäpiiriläinen. Sarjan ohjaksissa on etsivä Garry McFadden, joka on uransa aikana ratkaissut lukuisia murhatapauksia.

 


 

Spooked Ireland


Katsottavissa 30.12. alkaen
Vogue Williams toimii paranormaaleja tapauksia käsittelevän asiantuntijaryhmän johtajana, kun he tutkivat Irlantia halkovia kohteita, joissa on verinen historia ja yhteyksiä paranormaaleihin tapahtumiin. Ohjelman jaksoissa tutustutaan paikkoihin, kuten Wicklown vankilaan, Charlevillen ja King Johnsin linnaan, sekä Aughrimin kylään. Kohteissa tunnelma tiivistyy, ja katsojat jäävät pohtimaan, mikä totuus piilee näiden karmivien huhujen takana.
 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa