Katseluvinkit

Discovery+ lokakuun suositut sarjat

  • 25 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 66 katselukertaa
Discovery+ lokakuun suositut sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tässä artikkelissa esittelen lokakuun Discovery+ -sarjojen uutuustarjontaa. Suoratoistopalvelun kautta pääset katsomaan tuhansia tunteja laadukasta viihdesisältöä. Näet muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, BBC:n ja Discoveryn palkittuja dokumentteja ja rikosohjelmia. Tarjolla on myös paljon suosittuja reality-ohjelmia ja uutuussarjoja ennakkokatseluun.

 

Discovery+ -palvelun saat käyttöösi Telia Play -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.

Jos sinulla on Telia Play -sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia Play -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.

Jos sinulla on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia Play -sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Eikö sinulla vielä ole Telia Play -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

 

Kummitusjahti 5

 

Kausi 5 alkaa 1.10. 

Ikäraja: K12

Genre: Haamukohtaamiset, Rehvastelijat, Paranormaali, Reality

IMDb: 6.8
 

Ruotsalaisjulkkikset Jocke ja Jonna tutkivat Ruotsissa sekä ympäri Eurooppaa paikkoja, joissa kummittelee. Kummitusjahti-sarjan (Spökjakt) kausia on katsottavissa neljä ja nyt Lundellit jatkavat seikkailujaan viidennellä kaudella pelottavimpien rakennusten ja kummitusten riivaamien talojen parissa.

Sarjan päähenkilöt muun muassa tubettajina tunnetut Jocke ja Jonna Lundell ovat palanneet paranormaalien metsästykseen. He tutustuvat muun kuvausryhmän kanssa kuuteen rakennukseen ja paikkaan, joihin paikalliset ihmiset suhtautuvat pelokkaasti. Kohteiden huhutaan pitävän sisällään monenlaista paranormaalia toimintaa - pahoja ja väkivaltaisia henkiä sekä poltergeist-ilmiöitä. Tärkein kysymys, jonka joukko haluaa selvittää, onko kummituksia olemassa? Mutta saavatko he sittenkin selville lopulta enemmän kuin toivoivat? Sarja on voittanut vuonna 2021 Kristallen-palkinnon, joka jaetaan vuosittain tv-persoonille ja -ohjelmille Ruotsissa.

 

Rakkautta yli rajojen Norja

 

Kausi 4 alkaa 3.10. 

Ikäraja: S

Genre: Deittailu, Suhteet, Reality
 

Millaista on rakastua korviaan myöten ihmiseen, jos tämä on kotoisin eri maasta ja tottunut täysin erilaiseen kulttuuriin? Rakkautta yli rajojen Norja -realitysarjassa seurataan norjalaisia, jotka ovat löytäneet rakkautta maan rajojen ulkopuolelta.

Hitiksi nousseen realitysarjan norjalaisessa versiossa rakkaus ylittää kulttuurin, kielen ja kansallisuuden rajat. Millaista on rakastua, seurustella ja elää tavallista arkea, jos ei puhu toisen osapuolen kanssa juurikaan samaa kieltä? Sarjassa seurataan tavallisten norjalaisten ylä- ja alamäkiä läpi ennakkoluulojen ja kulttuurierojen värittämän romanssin. Aikaisempien kausien aikana samaan ohjelmaan osallistuneilla monikulttuurisilla pariskunnilla on ollut keinojen kavalkaadissaan esimerkiksi internetin käännösohjelmia, ulkopuolisia tulkkeja sekä muita toinen toistaan luovempia ratkaisuja, kun he ovat yrittäneet selvitä tavallisista arkipäivän tilanteista. Sarjassa nähtävät pariskunnat ovat ymmärrettävästi myös herättäneet vahvojakin tunteita sarjaa seuraavien ja kommentoivien katsojien keskuudessa. Samalla formaatilla toteutetut sarjat on julkaistu myös Tanskassa ja Ruotsissa.

 

Bianca 

 

Kausi 3 alkaa 3.10. 

Ikäraja: K12

Genre: Keskusteluohjelma, Rehvastelijat, Viihde

IMDb: 4.2

 

Suuren suosion saavuttanut ruotsalainen tv-persoona, yrittäjä ja vaikuttaja Bianca Ingrosso valloittaa nyt keskusteluohjelmansa kolmannella kaudella. Ohjelmassa on luvassa viihdettä, värikkäitä kohtaamisia, liveyleisöä ja musiikkiesityksiä. Suorasukaisessa, rehellisessä ja hauskassa keskusteluohjelmassa nähdään ajankohtaisia ruotsalaisia ja kansainvälisiä vieraita. Tarjolla on viihdettä, värikkäitä kohtaamisia ja musiikkiesityksiä liveyleisön eläessä vahvasti mukana.

 

Ultimate Escape Suomi

 

Kausi 2 alkaa 4.10. 

Ikäraja: S

Genre: Koukussa adrenaliiniin, Seikkailu

IMBb: 7.4

 

Ultimate Escape Suomi on äärimmäinen tosielämän pakopeli, joka haastaa osallistujat fyysisesti ja henkisesti. Toisella tuotantokaudella seikkailualue laajenee Suomen rajojen ulkopuolelle, tarjoten erilaisia haasteita ja maisemia, mukaan lukien Pohjois-Norjan vuoristomaisemat, latvialaiset sotilastukikohdat ja Viron veden alle raunioituneet louhokset.

Ohjelman keskipisteenä on Jukka Hildén, joka on koulutukseltaan laskuvarjojääkäri. Jokaisessa jaksossa yksi vieraileva tähti suljetaan salaiseen paikkaan kuljetettuun konttiin. Jukan on löydettävä tiensä kontin luo, vaikka hän ei tiedä omaa sijaintiaan tai kontin sijaintia. Heillä on käytettävissään 24 puhelua, 24 vihjettä ja 24 tuntia aikaa onnistua tehtävässä. Kontissa oleva vieras voi soittaa vain 30 sekunnin mittaisia puheluita.

Kaksikon on työskenneltävä yhdessä selvitäkseen tehtävästä, ja hermoja raastavia hetkiä koetaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Ohjelman toinen kausi tuo mukaan myös vierailevia tähtiä, kuten Viivi Pumpanen, Roope Salminen ja Jone Nikula.

Ultimate Escape Suomi tarjoaa lisää haasteita ja jännitystä toisella kaudellaan, ja sarjan formaatti on säilynyt samana, mutta sitä on vaikeutettu pienin lisämaustein. Sarjan tuottaa Warner Bros. Discoverylle Rabbit Films. Ohjelman toinen kausi alkaa 4.10. Discovery+-palvelussa, ja se lupaa tarjota katsojilleen jännittäviä ja vaativia seikkailuja, joissa testataan osallistujien rajat sekä fyysisesti että henkisesti.

 

Tohtori Paise 

 

Uudet jaksot alkavat 16.10. 

Ikäraja: K12

Genre: Lääketieteelliset ihmeet, Lifestyle

IMBb: 6.6

Kulttimaineeseen nousseen Tohtori Paise -sarjan (Dr. Pimple Popper) uudet jaksot tarjoilevat jälleen juuri sitä itseään. Dermatologian kirurgi Sandra Leen työn seuraaminen naulitsee yleisön ruutujen ääreen, eikä suosiolle näy loppua. Moni tohtori Sandra Leen asiakas on elänyt häveten itseään ja paiseitaan piilotellen. Purskauttelusessio voi parhaimmillaan nostaa merkittävästi elämänlaatua. Yli viidentoista vuoden poksauttelukokemus näkyy Leen varmoissa otteissa.

Amerikkalaisen realityohjelman neljännellä kaudella seurataan jälleen, kun kuuluisa ihotautilääkäri ja kauneuskirurgi Sandra Lee poistaa potilaidensa ihoista elämää rajoittavia kasvaimia ja auttaa heitä saamaan elämänsä takaisin. Lee hoitaa potilaita, joilla on epätavallisia kasvo- ja ihosairauksia, Kaliforniassa Skin Physicians & Surgeons -klinikallaan. Alun perin Youtuben kautta suosioon noussut ihotautilääkäri sai ensimmäisen oman televisiosarjan vuonna 2018. 

 

Mikä Discovery+ -palvelun sarja on sinun mieleesi ja mitä suosittelisit katsottavaksi? 

Lue myös:


 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa