Katseluvinkit

Discovery+ maaliskuun suositut sarjat ja elokuvat

  • 5 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 63 katselukertaa
Discovery+ maaliskuun suositut sarjat ja elokuvat
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Discovery+ tarjoaa tuhansia tunteja laadukasta viihdesisältöä. Pääset seuraamaan kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, BBC:n ja Discoveryn palkittuja dokumentteja sekä rikosohjelmia. Tarjolla on myös paljon suosittuja reality-ohjelmia, kuten 90 päivää morsiamena, josta löytyy katsottavaksi useita kausia ja spinoffeja. Maaliskuun ohjelmistossa on luvassa elämänmakuisia rakkaustarinoita, hullunrohkean remontin uusia käänteitä sekä pelastajien vaativaa arkea. Kokosin tähän artikkeliin tämän kuukauden kohokohtia.
 

Näin saat Discovery+ -suoratoistopalvelun käyttöösi: 

  • Tilaa discovery+-tuote verkkokaupastamme. Mikäli sinulla ei vielä ole Telia Play -tunnuksia, saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa. Odota tilausvahvistuksen saapumista sähköpostiisi.
  • Mene selaimella osoitteeseen discoveryplus.fi. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta "Tilaa" ja valitse sivun alaosasta "Rekisteröi palveluntarjoajan kautta". Tee kirjautuminen Telia Play -tunnuksillasi.
  • Luo käyttäjätili ja tunnukset discovery+-palveluun. Mikäli sinulla on vanha discovery+-tunnus, liitä uusi tilauksesi siihen klikkaamalla "Minulla on jo discovery+-tili". Jatkossa käytät palveluun kirjautumiseen discovery+-tunnuksiasi.

 

Sisällysluettelo

 

Kotimaiset sarjat

 

Unelmahäät - 7. kausi

TV5 ja discovery+ 11.3. klo 21 alkaen

Viimein kaikki on hyvin - rakastettu Unelmahäät tekee paluun 7. kauden voimin! Sarjan uudella kaudella kuusi paria lausuu tahdon aina Lempäälästä Kuopioon ja Sastamalasta Mäntsälään niin suomeksi kuin ruotsiksikin. Luvassa on jälleen suuria tunteita ja värikkäitä käänteitä, kun yhdet häät siirtyvät dramaattisista syistä, ja toisessa suhteessa epäillään alkuun sitoutumisen vahvuutta. Parien rakkaustarinat ovat jälleen taattua Unelmahäät-laatua!

Oletko seurannut sarjan aiempia kausia? Alta voit katsoa vuoden takaisen trailerin, jossa Pinja ja Andrij saavat kokea kantapään kautta miten Unelmahäät vaativat yleensä aikamoisia valmisteluja ja useimmiten matkan varrella tulee mutkia vastaan.

 

 

Latelan Laurin hurja remontti - 2. kausi

TV5 ja discovery+ 13.3. klo 20 alkaen

TV5:lla seurattiin loppuvuodesta 2023 hullunrohkeaa remonttiurakkaa, kun Latela-sarjan nokkamies Lauri Huttunen osti purkukuntoisen Väinö Linnan entisen kotitilan ja ryhtyi remonttihommiin uuden naisystävänsä Sari-Annan kanssa. Sarjan 2. kauden startatessa urakkaa on takana jo kuukausia, eikä talo ole edelleenkään asumiskelpoinen. Paljon on tehtävä ja ripeästi, jotta Käkisaaren tila on valmis vastaanottamaan uudet asukkaansa!

Latela 2022 on pitänyt sisällään mitä hulvattomampia hetkiä. Tutut sankarit Huttunen, Härski, Valkama ja kumppanit ovat työstäneet erilaisia projekteja ja hämmästelleet maailman meininkiä. Katso alla olevasta trailerista Huttusen ja kumppanien parhaimpia kommelluksia! :) 

 

 

Pelastajat Helsinki

TV5 ja discovery+ 20.3. klo 21 alkaen

Dokumentaarisessa tv-sarjassa päästään seuraamaan lähietäisyydeltä Helsingin pelastuslaitoksen toimintaa, kun takavuosina esitetty Pelastajat-sarja palaa ruutuun nimellä Pelastajat Helsinki. Sarjassa seurataan pelastajia heidän haastavissa ja monipuolisissa työtehtävissä sekä ensihoitajien kiireistä arkea. Katsojat pääsevät seuraamaan lähietäisyydeltä myös palomestarin sekä ensihoitolääkärien vaativaa työtä.

 

 

Realitysuosikeille jatkoa

 

90 päivää morsiamena: Päiväkirjat - 5. kausi

5. kausi TLC ja discovery+ 26.3. alkaen

90 päivää morsiamena -sarjaperheen spinoff tarjoaa intiimin kurkistuksen suosikkiparien aitoon elämään heidän omasta näkökulmastaan kerrottuna. Parit dokumentoivat itse jokapäiväistä arkeaan haasteineen ja onnenhetkineen. Uudella kaudella on mukana niin sarjan vanhoja kuin uudempiakin pareja, kuten Ed Brown ja Liz Woods, Jenny Slatten ja Sumit Singh, Patrick Mendes ja Thaìs Ramone sekä Kara Bass ja Guillermo Rojer

Vuoden 2022 kaudella Ukrainalainen Natalie, 35, on ensimmäistä kertaa poikaystävänsä Miken kutsumana Amerikassa. Heidän tulee mennä naimisiin 90 päivän sisällä, jotta Natalie saa jäädä luvallisesti Amerikkaan. Natalieta jännittää Miken perheen kohtaaminen, sillä Mike on heittänyt viskiä rakastavan setänsä pois nurkistaan pelkästään Natalian vaatimuksesta. Ja kuinka miljoonakaupungista saapuva Natalie mukautuu 6000 asukkaan Sequim-kaupungin arkeen? Katso trailer alta! 
 

 

Hengenvaarallisesti lihava - 10. kausi

TLC ja discovery+ 20.3. alkaen

Luvassa on seitsemän uutta, sairaalloisen ylipainoisen potilaan tarinaa, kun suosikkirealitysta nähdään 10. kauden vielä esittämättömät jaksot. Kunkin potilaan on sitouduttava suureen ruokavalio- ja elämäntapamuutokseen, tai uhkana on hengenlähtö. Tukena prosessissa toimii toimii legendaarinen Dr. Younan Nowzaradan, tuttavallisemmin Dr. Now. Jaksoissa tutustutaan muun muassa toipuvaan huumeriippuvaiseen, jonka elämää hallitsee nyt uusi riippuvuus, pakko-oireinen syöminen.

 

 

Pienten perhe - 16. kausi

TLC ja discovery+ 7.3. alkaen

Pitkäikäisessä suosikkisarjassa on ehtinyt tapahtua vuosien mittaan paljon. Roloffien perheen dynamiikka on jälleen muutoksen kourissa Mattin ja Amyn avioeron myötä. Amy myy osuutensa Roloff Farmista ex-puolisolleen ja hankkii niin uuden kodin kuin elämänkin. Samaan aikaan Matt ja poika Zach eivät pääse yhteisymmärrykseen maatilasta. Myllerryksen keskellä kaikilla on silti yhteinen tahto pitää perhe etusijalla.

 

 

Say Yes To The Dress - 21. kausi

TLC ja discovery+ 1.3. alkaen

Maailman johtavassa morsiussalongissa Kleinfeld Bridalissa Sen Oikean morsiuspuvun löytäminen on elämys, osittain muotinäytös ja osittain perheterapiaa. Ammattitaitoiset mekkokonsultit varmistavat, että jokainen morsian on tyytyväinen hänen elämänsä tärkeimpänä päivänä. Kun täydellinen morsiuspuku lopulta löytyy, on se saatava hinnalla millä hyvänsä!

 

 

Kuukauden dokumentti

 

Jalkapallokuninkaan tytär: Dalma Maradona

discovery+ katsottavissa kokonaisuudessaan 17.3.

Kolmiosainen elämäkertadokumentti käy läpi edesmenneen argentiinalaisen jalkapallolegenda Diego Maradonan elämää ja uraa hänen tyttärensä Dalman silmin. Dalman ja muiden lähipiiriläisten kertomusten myötä esiin piirtyy henkilökohtainen kuvaus palvotun legendan ainutlaatuisista vaiheista sekä inhimillisestä puolesta ei vain ammattilaisena, vaan myös isänä, kumppanina ja mentorina. 

 

 

Ammattilaiset asialla

 

Holdenin autoveljekset

discovery+ 4.3. alkaen, Kutonen 8.3. alkaen

Automaailman uudet tähdet ovat täällä! Veljekset Willie ja Stephen Holden rakentavat näyttäviä menopelejä 25 000 dollarin budjetilla. Jokaisessa jaksossa kaksikko löytää auton 5000 dollarilla. Loput budjetista menee kunnostustöihin. Veljesten taitavissa käsissä lopputulos on niin upea, että jokainen autohullu haluaa sen omakseen. 

 

 

Törkykodit puhtaaksi

TV5 4.3. klo 19 alkaen

Curvy Bride's Boutique -sarjan tähdet ja parhaat ystävät Jo Cooke ja Alison Law lähtevät järjestämään ja siivoamaan Ison-Britannian likaisimpia koteja. Kaksikko ei ainoastaan käsittele pölyä, likaa ja hometta, vaan auttaa ihmisiä muuttamaan törkyisen kotinsa lisäksi myös elämänsä paremmalle mallille.

 

 

Pontikankeittäjät - 13. kausi

discovery+ 8.3. alkaen

Pontikankeitto on miljoonabisnes, joskin laiton sellainen. Tämä ei suinkaan hidasta takametsien väkeä! Hittisarjan 13. kaudella pannut pöhisevät ja mustan pörssin kauppa käy kuumempana kuin koskaan. Luvassa on myös draamaa, kun vuosisatojen perinteet joutuvat törmäyskurssille kasvavan, kotitislauksen laillistamista ajavan liikkeen kanssa. 

 

 

Huutokauppataisto - 4. kausi

discovery+ 25.3. alkaen

Sarjassa kierretään maailmalla huutamassa kilpaa noutamatta jääneitä matkalaukkuja, lunastamattomia tilauksia ja alkuperäisten omistajiensa unohtamia löytötavaroita. Mitä sokkona ostetuista laukuista ja paketeista paljastuu? Kuka huutokauppakonkareista onnistuu huutamaan itselleen arvokkaimman sisällön? 

 

 

Murhat ja mysteerit

 

Tappava Hollywood - 2. kausi

discovery+ 15.3. alkaen

Rikossarjan uudella kaudella kerrotaan jälleen järkyttäviä ja synkkiä tositarinoita kuuluisuuden varjopuolista. Tutkijat paljastavat kauhistuttavia yksityiskohtia Hollywoodin lupaavien tähtien nousun, tuhon ja murhien takana. 

 

 

On The Case With Paula Zahn - 12. kausi

discovery+ 18.3. alkaen

Veteraanitoimittaja Paula Zahn palaa kuumottavan kysymyksen äärelle: Mikä saa ihmisen tappamaan? Zahn perehtyy rikostapauksiin useista eri näkökulmista. Tarkkanäköisissä haastatteluissa uhrin lähipiiri, lakimiehet, tutkijat ja muut osalliset kertovat, mitä tapahtui ja miksi.

 

 

Ensi-iltaelokuvat

 

Judas and the Black Messiah - Suomen TV-ensi-ilta!

TV5 2.3. klo 21

Kuudella Oscar-ehdokkuudella noteerattu ja kahdella palkittu yhteiskunnallinen draamaelokuva perustuu tositapahtumiin. FBI:n ilmiantajaksi ryhtynyt varas William “Bill” O’Neal (LaKeith Stanfield) soluttautuu Illinoisin Black Panther -järjestöön tarkkaillakseen sen karismaattista johtajaa Fred Hamptonia (Daniel Kaluuya), jonka noususuuntainen poliittinen kyvykkyys on kiinnittänyt J. Edgar Hooverin toimiston huomion. Pysyykö O’Neal hyvien riveissä, vai alistuuko hän noudattamaan Hamptonin käskyjä ehdoitta? Elokuvan on ohjannut Shaka King ja kolmannessa pääosasssä nähdään Jesse Plemons.

 

 

Godzilla vs Kong - Suomen TV-ensi-ilta!

TV5 16.3. klo 21

Legendat kohtaavat, kun myyttiset hirviöt ottavat yhteen historiallisessa taistelussa, jossa vaakalaudalla on koko maailman kohtalo. Kong ja sen suojelijat lähtevät vaaralliselle matkalle löytääkseen Kongin oikean kodin. Heidän mukanaan on nuori orpotyttö Jia (Kaylee Hottle), jonka kanssa Kong on muodostanut vahvan yhteyden. Matkan varrella he kohtaavat yllättäen hurjistuneen Godzillan, joka kylvää tuhoa ympäri planeettaa. Elokuvan on ohjannut Adam Wingard. Pääosissa nähdään Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González ja Julian Dennison.

 

 

Löytyykö näistä sinun suosikkisi ja onko jokin ehdottomasti katselulistallasi? :) 


Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa