katseluvinkit

Discovery+ marraskuun suositut sarjat

  • 30 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 71 katselukertaa
Discovery+ marraskuun suositut sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Marraskuun uutuussarjat saapuvat pian katseltavaksi Discovery-suoratoistopalveluun. Deittailukulttuurin rajoja kolistelee Naked Attraction Suomi, ja pohjoisen luonnon ystäviä hemmotellaan Arktiset vedet -klassikkosarjan uusilla jaksoilla. Katsotaanpa seuraavaksi, mitä kaikkea muuta on luvassa!

 

Discovery+ -palvelun saat käyttöösi Telia Play -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.

Jos sinulla on Telia Play -sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia Play -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.

Jos sinulla on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia Play -sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Eikö sinulla vielä ole Telia Play -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

 

Naked Attraction Suomi

 

31.10. alkaen 

Tässä ohjelmaformaatissa aloitetaan siitä, mihin monet treffit silloin tällöin päättyvät - alastomuuteen! Naked Attraction Suomi muuttaa perinteisen käsityksesi treffailusta. Ohjelmassa haastetaan perinteiset ensitreffit, kun vaatteiden riisuminen ja samalla päälle puettujen roolien poistaminen ovat keskiössä. Kun rohkeat miehet ja naiset eri puolilta Suomea astuvat uudenlaiseen deittikokemukseen, on luvassa vähintäänkin kiinnostavaa realitya ja ihmissuhteita.

 

 

Arktiset vedet
 

keskiviikkoisin alkaen 1.11.

Klassikkosarjan uusi kausi tarjoaa kalastuksen, eräilyn ja luontomatkailun ystävälle villivesiä ja kirkkaita tunturipuroja Juhani Henrikssonin luotsaaman retkikunnan johdolla. Sarja johdattaa katsojat kalastuksen, eräilyn ja luontomatkailun maailmaan. Seikkailut kulkevat läpi arktisten vesien Norjan lumisista erämaista syksyisen Itämeren tunnelmiin. Uusi kausi tarjoaa huikeita kokemuksia, vastuullista kalastusta ja unohtumattomia maisemia.

 

 

Latelan Laurin hurja remontti

 

15.11. alkaen

Autonrassaaja Late Huttunen saa tunnetusti auton kuin auton kuntoon. Uudessa Latelan Laurin hurja remontti -sarjassa ovat kuitenkin keskiössä kodin kunnostus ja entisöinti. Ensimmäisenä korjauskohteena on ränsistynyt, kirjailija Väinö Linnan entinen kotitalo, jonka Late aikoo kunnostaa ammattitaidolla viihtyisäksi kodiksi. Luvassa on monenlaista haastetta, ja mukaan remppapuuhiin värväytyy myös Laten tyttöystävä Sari-Anna

 

 

Ruumis kellarissa

 

7.11. alkaen

Uudessa true crime -sarjassa Ruumis kellarissa (A Body in the Basement) tutustutaan selkäpiitä karmiviin murhatarinoihin, jotka sijoittuvat eri vuosikymmenille. Tosielämän kertomukset osuvat turhan lähelle kotia; kuka tietää, mitä oman kellarin uumenista löytyy? Uutuussarja on saanut IMDB:ssä mukavan vastaanoton arvosanalla 7,3.

 

 

Alastomat selviytyjät: Autiosaarella

 

3.11. alkaen

Mitä tapahtuu, kun kokeneet seikkailijat jätetään oman onnensa nojaan trooppiselle saarelle ja täysin ilman varusteita? Miten kilpailijoille mahtaa käydä, ja pysyvätkö rivit kasassa yhteistuumin, kun mukana on toinen toistaan räiskyvämpiä persoonia? Uusi seikkailusarja Alastomat selviytyjät: Autiosaarella vie sinut jännittävän kilpailun keskelle kauas sivistyksestä.

 

 

Basic Bitch

 

14.11. alkaen

Basic Bitch on uusi norjalainen draamakomediasarja, jossa seurataan neljän naisen, Aninen, Ingridin, Madeleinen ja Julien, ystävyyttä. Tällä nelikolla on yksinkertainen filosofia: nauti elämästä niin kauan kuin voit, pysy yhdessä, äläkä koskaan unohda, että on parempi olla yhdeksikkö Tønsbergissä kuin nelonen Oslossa. Sarjan ovat luoneet Amanda Erlandsen sekä Vilde Klohs.

 

 

Uusi Leijonakausi

 

Marraskuussa kiekkotalvi polkaistaan käyntiin Leijonien voimalla! Jäällä nähdään upeita otteluita, joissa kiekkokaukalossa kisaavat sekä miehet, naiset että alle 18-vuotiaat Pikkuleijonat. Discovery-palvelussa sinulla on mahdollisuus seurata seurata seuraavia turnauksia: Karjala-turnaus 9.–12.11., Naisten EHT-turnaus 8.–10.11. sekä U18-huipputurnaus 8.–12.11. Valmistaudu jännittäviin hetkiin tulevaisuuden kiekkotähtien johdolla.

 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa