Katseluvinkit

Discovery+: syksyn monipuolinen sarjakattaus

  • 1 September 2023
  • 0 kommenttia
  • 70 katselukertaa
Discovery+: syksyn monipuolinen sarjakattaus
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Syksyn TV-sarjasesonki Discovery+:lla on monipuolinen tarjoten eri genrejä, kuten draamaa, komediaa ja realitya. Kaikkea sopivassa suhteessa juuri siinä määrin kuten itse haluat! Varsinkin kotimainen syksy lähtee pyörimään rytinällä, kun kolme tuotantoa alkaa syyskuussa: paluun tekevä takavuosien suosikki Viidakon tähdet, automaailman kulttisarja Latela 2023 sekä Lainvalvojat Helsinki.

Discovery+-suoratoistopalvelu tarjoaa realityn lisäksi laajan valikoiman muita kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkisarjoja ja -elokuvia. Ottaessasi palvelun käyttöön tarvitset maksuttomat Telia Play -tunnukset.

 

Sisällysluettelo:

 

Viidakon tähdet

Uusi kausi alkaa 4.9.

Viidakon tähtöset ovat kasvaneet tähdiksi, kun seikkailu palaa uudistuneena takaisin ruutuun! Kymmenen kilpailijaa, joista nyt puolet on miehiä ja puolet naisia, eivät osaa arvata mikä heitä Thaimaan rannoilla ja viidakossa odottaa, kun he lähtevät tavoittelemaan voittopottia. Juontaja Shirley Karvisen mukaan draamaa ei pelistä puutu, ja heti alkuun onkin luvassa yllätyksiä. Kisa alkaa majoituskilpailulla, jossa joukkueet rakentavat mahdollisimman korkean kepeistä kootun tornin. Näin selviää kumpi pääsee luksusleiriin, pinkki vai vihreä joukkue. Viidakkolabyrintissa sen sijaan on jaossa ensimmäiset eurot voittopottiin. Mukana tämän kauden viidakkorealityssä on toimittaja-kirjailija Mona Bling, somevaikuttaja Joni Hesselgren, artisti Jaanika Janely Leino, tubettaja Jesse Sarkkinen, DJ ja tosi-tv-veteraani Amanda Harkimo, malli ja mediapersoona Kelly Kalonji, sisällöntuottaja Ibrahim Iba Manza, tosi-tv-tähti Henrik Henkka Mykrä sekä mediapersoonat Iida Ketola ja Jeffrey Lawman.

 

 

Atlantin yli Ruotsi

Viides kausi alkaa 5.9.

Jos pidät meriseikkailuista ja Ruotsin julkimot kiinnostelevat mieltäsi, niin Atlantin yli Ruotsi voi olla sarja sinua varten! Tämä suomalaiseen formaattiin perustuva ohjelma seuraa kuuden ruotsalaisjulkkiksen matkaa Las Palmasista Kanariansaarilta St. Martinin paratiisisaarelle Atlantin toiselle puolen. Yhdessä kolmen kokeneen miehistön jäsenen kanssa he purjehtivat reilu 800 kilometriä avomerellä sään ja toistensa armoilla. Mukana tällä kaudella muun muassa Ruotsin miljonääriäidit -sarjastakin tuttu Maria Montazami.

 

 

Jätkät

Uusi sarja 15.9. alkaen

Norjalainen uusi draamakomedia kertoo kolmesta lapsuudenystävästä, nuorista miehistä, jotka eivät ole selvinneet elämästä aivan odotusten mukaisesti. Heille avautuu uusi mahdollisuus, kun he päättävät hetken mielijohteesta perustaa Osloon laittoman pokeriklubin. Maine kiirii, ja paikasta tulee nopeasti yksi Euroopan suurimmista maanalaisista kasinoista. Pian rahaa alkaa tulla ovista ja ikkunoista, mutta samaan aikaan mammonan lisääntyessä, vaaratkin kasvavat. Mikään ei ole enää niinkuin ennen, mutta ei myöskään ehkä niinkuin nuorukaiset haaveilivat. 

 

Latela 2023

Kolmas kausi alkaa 20.9.

Kotimainen autosarjojen kestosuosikki Latela tuo jälleen viihdettä ja hupia kotisohville, kun tuttu talliporukka palaa ruutuun. Nyt käyntiin pärähtävällä kolmannella kaudella nähdään uusia projekteja höystettynä taatulla ja tutulla jutun tasolla! Tällä kaudella muun muassa kisa tallien välille saadaan pystyyn, kun kummassakin rakennetaan ehtaa ralliautoa, joilla osallistutaan viralliseen harrasteralliin. Ralliprojektin ohella Kalkussa rakentuu Lauri Huttusen tilaustyönä Alfa Romeo PowerParkin omistajan jälkipolvelle. Korona-ajan jälkimainingit koettelevat vielä, ja Huttunen joutuu turvautumaan pankin apuun messutappioista selviämiseen. Laten touhut saavat kuitenkin taas nostetta, ja muussa tallin porukassa ihmettelyä aikaan. Myös yllättävä ja haastava työproggis yllättää miehet. 

 

 

Kadonneet spesiaali: Bradleyn siskokset

erikoisjakso 22.9. alkaen

Vuonna 2001 sisarukset Diamond ja Tionda Bradley katoavat Chicagon kotinsa lähettyviltä. Nyt 22 vuotta myöhemmin etsivä Pam Childs käy vielä läpi tapauksen haastatteluja, muuta dokumentoitua aineistoa ja epäjohdonmukaisuuksia siihen liittyen. Tämä tutkimus johtaa lopulta järkyttävään tunnustukseen, jota on puitu aivan viime kuukausina Yhdysvaltojen eri medioissa. Realityn ja true crimen ystävälle varmasti kiinnostavaa katsottavaa!

 

 

Lainvalvojat Helsinki

Uusi kausi 28.9. alkaen

Lainvalvojat Helsinki on realitysarja, joka kertoo Helsingin poliisilaitoksen yksiköiden kiireisestä ja työntäyteisestä arjesta. Dokumentaarisesti kuvatuissa tilanteissa päästään seuraamaan aivan lähietäisyydeltä muun muassa järjestyspoliisin, rikospoliisin, kenttävalvontayksikön  ja jopa karhuryhmän tehtäviä eri vuorokaudenaikoina. Sarja pohjautuu alkuperäiseen Lainvalvojat-formaattiin.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa