katseluvinkit

Discovery+ tammikuun suositut sarjat

  • 20 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 113 katselukertaa
Discovery+ tammikuun suositut sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Vuoden alussa monet suosikkisarjat saavat jälleen jatkoa Discovery+ -suoratoistopalvelussa. Jännitystä arkeen tuovat mystiset rikostuotannot, kuten esimerkiksi true crime -sarjan The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaksin uudet jaksot. Tiedossa on myös uusia tuotantoja, jotka viihdyttävät realityn nälkäisiä pimeimpänä vuodenaikana. Katsotaanpa, mitä kaikkea on luvassa! 

 

Discovery+ -palvelun saat käyttöösi Telia Play -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.
✓ Jos sinulla on Telia Play -sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia Play -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.
✓ Jos sinulla on Telia Play -boksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia Play -sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
✓ Eikö sinulla vielä ole Telia Play -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia Play -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

 

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää

 

Uusi kausi 21.1. alkaen

Suositun 90 päivää morsiamena -sarjan spinoffin neljäs kausi starttaa odotetusti! Uudessa Sinkkuelämää-versiossa seurataan tuttuja kasvoja, jotka ovat eronneet kumppaneistaan ja etsivät nyt uutta rakkautta sinkkustatuksella. Jokaisen heistä täytyy pystyä jättämään menneet pettymykset taakseen ja heittäytyä uudelleen deittailun maailmaan. Sarjan osallistujat paljastetaan pian.

 

 

Satakiloiset siskot

 

4. kausi 3.1. alkaen

Hurjan painonpudotuksen tehnyt Tammy pääsee vihdoin kotiin vietettyään yli vuoden vieroitushoidossa, mutta hänen miehensä Calebin hoito jatkuu vielä. Tammy opettelee elämään uudessa kehossaan ja tekee asioita ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, kuten istuu auton etupenkillä. Satakiloisten siskojen Tammyn ja Amyn uusia haasteita seurataan Discovery+ -palvelussa 3. tammikuuta alkaen.  

 

 

Tohtori Paise: Poksautustarinat

 

5. kausi 8.1. alkaen

Tohtori Paiseena tunnettu ihotauti- ja kauneuskirurgi Sandra Lee palaa ruutuun uuden kauden myötä hittisarjansa spinoff-versiossa. Uusissa Poksautustarinoissa sukelletaan kirjaimellisesti syvemmälle potilaiden tarinoihin ja iho-ongelmiin, ja paljastetaan kulissien takaisia salaisuuksia. Viidennen kauden jaksot starttaavat 8.1.

 

American Monster

 

9. kausi 9.1. alkaen

Tavallinen mielikuva rikollisista psykopaateista, jotka ovat yksinäisiä, epäsosiaalisia ja kyvyttömiä ylläpitämään ihmissuhteita, ei välttämättä ole koko totuus. Todellisuudessa murhaajat, jotka ottavat toisen ihmisen hengen huvikseen, voivat vaikuttaa ulospäin hyvinkin mukavilta ja sulavakäytöksisiltä. He saattavat olla henkilöitä, joista ei voisi uskoa, mitä he todella tekevät tarkkaan harkitun kulissin takana. American Monsterin yhdeksäs kausi käynnistyy Discovery+ -suoratoistopalvelussa 9. tammikuuta.

 

 

 

The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks

 

2. kausi 5.1.

Natalia Gracen uskomaton tarina jatkuu, kun true crime -sarja julkaisee odotetun kuusiosaisen uuden kauden. Pilottijaksossa käsiteltiin järkyttäviä väitteitä, joiden mukaan amerikkalaisen Barnettsin perheen Ukrainasta adoptoima 6-vuotias tyttö olisi oikeasti aikuinen, joka aikoo vahingoittaa adoptiovanhempiaan. Nyt itse Natalia saa äänensä kuuluviin ja paljastaa uusia, järkyttäviä yksityiskohtia ajastaan perheessä. Lisäksi tapaukseen perehtyneet asiantuntijat tuovat esiin uusia näkökulmia Barnettsien adoptioprosessiin.

 

 

Löytyisikö näistä poiminnoista jotain uutta ja kiinnostavaa omalle katselulistallesi? 😎

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa