Skip to main content
Katseluvinkit

Elokuun MTV Katsomon uutuuselokuvat

  • 8 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 28 katselukertaa
Elokuun MTV Katsomon uutuuselokuvat

Elokuun hämärtyvät illat ovat mitä parhainta aikaa katsoa hyviä elokuvia! Miltä kuulostaisi kauhu, trilleri ja jännitys? Jos vähän liialliselta, niin kevyempää draamaa ja komediaakin on tarjolla MTV Katsomon elokuun uutuusleffojen joukossa! Tutustutaan muutamaan elokuvaan vähän tarkemmin.

 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä etuhintaan!

 

Sisällysluettelo:

 

My Spy

Katsottavissa 9.8.

 

Genre: toiminta, komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 36 min
IMDb: 6.4
Tuotantovuosi: 2020

 

My Spy on vuonna 2020 julkaistu amerikkalainen toimintakomedia, jonka on ohjannut Peter Segal. Elokuvan pääosissa nähdään Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal, Parisa Fitz-Henley ja Ken Jeong.

Elokuvan juoni keskittyy kovapintaiseen CIA-agenttiin JJ (Dave Bautista), joka lähetetään peitetehtävään tarkkailemaan yksinhuoltajaäitiä ja hänen tytärtään. Tehtävä kuitenkin mutkistuu, kun 9-vuotias Sophie (Chloe Coleman) paljastaa JJ:n henkilöllisyyden ja kiristää hänet opettamaan hänelle vakoojataitoja. Elokuva on saanut kiitosta erityisesti Dave Bautistan ja Chloe Colemanin välisestä kemian vuoksi, ja se tarjoaa viihdyttävän yhdistelmän toimintaa ja huumoria.

 

 

Marlowe

Katsottavissa 9.8.

 

Genre: jännitys, draama
Ikäraja: 16
Kesto: 1 h 49 min
IMDb: 5.3
Tuotantovuosi: 2022

 

Marlowe on vuonna 2022 julkaistu neo-noir rikostrilleri, jonka on ohjannut Neil Jordan. Neo-noir on tyylilaji, joka on moderni versio klassisesta 1940-50-lukujen suositusta film noir -genrestä. Neo-noir-elokuvat säilyttävät film noirin tumman, kyynisen asenteen ja moraalisen epäselvyyden, mutta pitävät sisällään moderneja esteettisiä, temaattisia ja kerronnallisia elementtejä. Elokuva perustuu John Banvillen romaaniin The Black-Eyed Blonde. 

Päähenkilö on yksityisetsivä Philip Marlowe, jota esittää Liam Neeson. Tarina sijoittuu vuoteen 1939 Los Angelesiin, missä varakas perijätär Clare Cavendish (Diane Kruger) palkkaa Marlowen etsimään kadonnutta rakastajaansa, Nico Petersonia. Marlowe joutuu pian huomaamaan, että Peterson on kuollut, ja tapauksen epäilyttävyyden vuoksi hän alkaa tutkia asiaa syvemmin.

Elokuvassa nähdään myös Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alan Cumming ja Colm Meaney. Vaikka elokuva on saanut paljon kriitikkiäkin, se tarjoaa kuitenkin klassisen dekkaritarinan ystäville mielenkiintoisen katselukokemuksen.

 

 

Insidious - Riivattu

Katsottavissa 15.8.

 

Genre: jännitys, kauhu
Ikäraja:
Kesto
IMDb:
Tuotantovuosi: 2010

 

Insidious - Riivattu on vuonna 2010 Toronton elokuvajuhlilla julkaistu yliluonnollinen kauhuelokuva, jonka on ohjannut James Wan ja käsikirjoittanut Leigh Whannell. Elokuvan pääosissa nähdään Patrick Wilson, Rose Byrne ja Barbara Hershey.

Elokuva kertoo Lambertin perheestä, jonka poika Dalton vajoaa selittämättömästi koomaan heidän muutettuaan uuteen taloon. Pian perhe huomaa, että talossa on pahojen henkien riivaamia voimia, ja he yrittävät pelastaa poikansa näiltä yliluonnollisilta uhilta.

Elokuva tiedetään jännittävästä tunnelmastaan ja tehokkaista säikyttelykohtauksistaan. Se on myös avausosa sittemmin useita jatko-osia saaneeseen sarjaan: Insidious: Chapter 2 (2013), Insidious: Chapter 3 (2015), Insidious: The Last Key (2018) ja Insidious: The Red Door (2023).

 

 

Jane Eyre

Katsottavissa 15.8.

 

Genre: draama
Ikäraja: 12
Kesto
IMDb:
Tuotantovuosi: 2011

 

Jane Eyre on vuonna 2011 julkaistu romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Charlotte Brontën samannimiseen romaaniin. Elokuvan on ohjannut Cary Joji Fukunaga, ja pääosissa nähdään Mia Wasikowska (Jane Eyre) sekä Michael Fassbender (Mr. Rochester).

Elokuva kertoo nuoresta orpotytöstä, Jane Eyrestä, joka kasvaa ankarissa oloissa ja päätyy lopulta Thornfield Halliin kotiopettajaksi. Siellä hän tapaa talon synkän ja salaperäisen isännän, Mr. Rochesterin. Jane ja Rochester lähentyvät, mutta heidän onneaan varjostaa Rochesterin synkkä salaisuus.

Elokuva on saanut kiitosta erityisesti näyttelijäsuorituksista ja visuaalisesta tyylistään. Se on yksi monista Jane Eyre -romaanin filmatisoinneista, mutta erottuu edukseen vahvan tunnelmansa ansiosta.

 

 

The Son

Katsottavissa 16.8.

 

Genre: draama
Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 58 min
IMDb:
Tuotantovuosi: 2022

 

The Son on vuonna 2022 julkaistu draamaelokuva, jonka on ohjannut Florian Zeller. Elokuva perustuu Zellerin samannimiseen näytelmään. Pääosissa nähdään Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Zen McGrath ja Anthony Hopkins.

Elokuvan tarina keskittyy Peteriin (Hugh Jackman), joka elää kiireistä elämää uuden kumppaninsa Bethin (Vanessa Kirby) ja heidän vauvansa kanssa. Peterin ex-vaimo Kate (Laura Dern) ilmestyy yllättäen heidän ovelleen ja kertoo, että heidän teini-ikäinen poikansa Nicholas (Zen McGrath) on masentunut ja on lopettanut koulun.

Elokuva käsittelee perheen hajoamista ja yritystä löytää toisensa uudelleen. Se on saanut vaihtelevia arvosteluja, mutta Hugh Jackmanin roolisuoritus on miltei poiksetta saanut kiitosta.
 

 

Vuoden se kestää

Katsottavissa 29.8.

 

Genre: draama, komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 33 min
IMDb:
Tuotantovuosi: 2013

 

Vuoden se kestää (I Give It a Year) on brittiläinen romanttinen komedia, joka julkaistiin vuonna 2013. Elokuvan on ohjannut Dan Mazer, joka tunnetaan myös elokuvista Borat ja Brüno.

Elokuva kertoo Natista (Rose Byrne) ja Joshista (Rafe Spall), jotka menevät naimisiin nopeasti tapaamisensa jälkeen. Heidän avioliittonsa joutuu kuitenkin koetukselle heti häiden jälkeen, kun arki alkaa ja kuvaan astuvat erilaiset haasteet. Nat on menestyvä bisnesnainen, kun taas Josh on kirjailija, joka kamppailee uransa kanssa. Tilannetta mutkistavat myös Joshin ex-tyttöystävä Chloe (Anna Faris) ja Natin komea asiakas Guy (Simon Baker).

Elokuva käsittelee humoristisesti ja kyynisesti avioliiton alkuvaiheita ja sitä, kuinka pariskunta yrittää selviytyä ensimmäisestä vuodestaan yhdessä. Se tarjoaa paljon naurua ja oivalluksia parisuhteen haasteista.
 



Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa