Elokuun sarjauutuudet

  • 11 August 2021
  • 0 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15


 


Elokuussa saamme Telia TV -palveluun laajan kattauksen kiinnostavia uutuussarjoja mm. C More -alkuperäissarjauutuudet Maria Kallio ja Agatha Christien Hjerson, kansainvälinen rikossarjan ZeroZeroZero ja rakastetun Downton Abbeyn kaikki kaudet. HBO Nordicilla elokuu käynnistyy vauhdikkaasti Rick and Morty -erikoisjakson myötä. Ensi-iltansa saa myös dokumenttisarja, joka tarkastelee Obaman nousua Yhdysvaltojen presidentiksi. Fantasiaa ja supersankareita tarjoaa Britannian, Stargirlin ja Supergirlin uudet jaksot.

Tässä artikkelissa esittelen elokuun uutta sisältöä. Osa sarjoista on jo startannut ja osa on tulossa myöhemmin tässä kuussa!

Ja muistathan hyödyntää tämän hetkiset etumme! 🙂> 


Liittymäasiakkaanamme saat katsella C Moren urheilu- ja viihdesisältöjä edullisemmin.
HBO:n saat 14 vuorokauden ajan 0 €!Sisällysluettelo sarjoista: C MoreWhy Women Kill
ZeroZeroZero
Keeping Faith, 3. kausi
Eden
Agatha Christien Hjerson
Maria Kallio
Anna Pihl, kaudet 1-3
Pidätä hengitystä!
Downton Abbey, kaudet 1-6HBO


 


Rick and Morty - erikoisjakso
Small town news KPVM Pahrump
Obama: In Pursuit of a More Perfect Union
The L Word: Generation Q
Stargirl
Fena: Pirate Princess
Work in Progress


Britannia


Supergirl


Kids-uutuudet HBO:lla 


 


Why Women Kill


 


3.8. alkaen C More suoratoistopalvelussa + C More First -kanavalla

Why Women Kill esittelee kolmen eri aikakausina elävän naisen tarinan tummasävyisessä draamakomediasarjassa. Tähtinä nähdään Ginnifer Goodwin (Big Love) omistautuneena 60-luvun kotirouvana, Lucy Liu (Kill Bill) 80-luvun seurapiirikuningattarena ja Kirby Howell-Babtiste tämän päivän feministijuristina. Sarjassa seurataan miten naisten roolit ovat vuosikymmenten varrella muuttuneet, mutta heidän reaktionsa petokseen eivät.


Sarja nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla. 


 ZeroZeroZero


 


11.8. C More -suoratoistopalvelussa

Italialaisessa, kansainvälisiä tähtiä vilisevässä (Andrea RiseboroughWaco, Dane DeHaanValerian and the City of a Thousand Planets, Gabriel ByrneViikingit) rikosdraamasarjassa seurataan kokaiinilastin matkaa Eurooppaan. Lastin tilaaja on vaikutusvaltainen italialaisten rikollisten kartelli ja se lähtee matkaan Atlantin ylitykseen Meksikosta. Sarja perustuu samannimiseen, Roberto Savianon kirjoittamaan kirjaan.


Koko kausi julkaistaan C Moressa kerralla.


 


 Eden


 


11.8. C More -suoratoistopalvelussa +  11.8. klo 22 C More Series -kanavalla

Tuoreen mysteerisarjan keskiössä on idyllinen Australian rannikkokaupunki, jossa nuoren naisen katoaminen käynnistää järkyttävän tapahtumaketjun ja tuo päivänvaloon yhteisön synkät salaisuudet.


Eden-sarja nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla. Keeping Faith, 3. kausi


 


15.8. C More -suoratoistopalvelussa

BBC:llä suosioon noussut draamasarja lakimies Faith Howellsista jatkuu 3. kauden jaksoin. Faith (Eve Myles) etsii totuutta miehensä kadottua jäljettömiin. Perheen elämä hajoaa pirstaleiksi, ja hän tekee kaikkensa suojellakseen rakkaitaan kotikaupungin synkiltä salaisuuksilta ja tulevilta vaaroilta.


Kauden kaikki jaksot julkaistaan C Moressa kerralla.Agatha Christien Hjerson


 


16.8. C More -suoratoistopalvelussa + 16.8. klo 22 C More First -kanavalla

Ahvenanmaalla kuvatussa Ruotsin C More -alkuperäissarjauutuudessa nähdään mukana myös suomalaisia näyttelijöitä, esimerkiksi Peter Kanerva (Ollaan vapaita). Eläkkeelle jäänyt mestaridekkari Sven Hjerson (Johan Rheborg, Solsidan) elää tavallista elämää vegaaniruokaan, laajamittaiseen vinyylilevykokoelmaansa ja ehtymättömään juorunnälkäänsä keskittyen. Reality-tv-tuottaja Klara Sandberg (Hanna Alström, Kingsman ja Sameblod) metsästää uutta hittishow’ta ja keksii kohteeksi Hjersonin. Ainoa ongelma on, ettei Klara ole koskaan tavannutkaan Hjersonia. Sarja pohjautuu Agatha Christien kirjoihin.


Sarja nähdään C Moressa kaksi jaksoa viikossa -tahdilla.
 Maria Kallio


 


19.8. alkaen C More suoratoistopalvelussa 

Maria Kallio on Leena Lehtolaisen rakastettujen dekkareiden pohjalta tehty uusi C Moren alkuperässarja. Nimiroolin näyttelee Elena Leeve (Sunnuntailounas ja Onnela) ja muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Leo Honkonen, Petteri Summanen ja Matleena Kuusniemi. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Uutuussarja käynnistyy Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita.


Sarjasta julkaistaan C Moressa 19.8. kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa.Anna Pihl, kaudet 1-3


23.8. C More -suoratoistopalvelussa

Tanskalainen rikossarja poliisi Anna Pihlistä (Charlotte Munck), joka viettää päivänsä torjuen rikollisuutta Kööpenhaminan vaarallisimmilla alueilla. Kovien työhaasteiden lisäksi hän kamppailee ihmissuhteidensa ja jatkuvan vastuun kanssa yksinhuoltajana.


Sarjan kaikki kaudet julkaistaan C Moressa kerralla.


 


Pidätä hengitystä! 


 


27.8. alkaen C More -suoratoistopalvelussa + 27.8. klo 20 C More First -kanavalla

Ruotsalaisessa nuorille suunnatussa C More -alkuperäissarjassa seurataan kolmea teini-ikäistä erilaisista taustoista. Heidän kohdatessaan kesäleirillä konfliktit ovat väistämättömiä, mutta mitä tapahtuukaan, kun he alkavat ihastua toisiinsa.


Sarjasta julkaistaan 27.8. kaksi jaksoa ja sen jälkeen yksi jakso joka toinen päivä. Downton Abbey, kaudet 1-6


 


28.8. C More -suoratoistopalvelussa
1.9. klo 18.50 C More Series - kanavalla

Ilmiömäiseen suosioon nousseen historiallisen draamasarjan kaikki kaudet saadaan C Moreen ahmittavaksi 28. elokuuta. Muistatko vielä mikä tragedia käynnisti sarjan ja miten se vaikutti kartanonväen elämään ja perimysjärjestykseen? C Moresta löytyy myös sarjaa jatkava elokuva.

 Rick and Morty – erikoisjakso


 


2.8. ensi-ilta HBO:lla

Adult Swimin palkittu animaatiosarja Rick and Morty seuraa nerokasta sosiopaattitiedemiestä, joka raahaa arkaa lapsenlastaan Mortya mukanaan järjettömän vaarallisiin seikkailuihin ympäri universumin. Uuden erikoisjakson nimi on “Rick and Morty: Summer Meets God (Rick Meets Evil)”. Jaksossa Summerin uusi poikaystävä ei ole ihminen, Jerry on tavalliseen tapaansa suurissa vaikeuksissa ja Rick nyt vaan on Rick. Small town news KPVM Pahrump


 


3.8. alkaen HBO:lla

Yhdysvalloissa on jäljellä enää 95 itsenäistä televisioasemaa. Nevadan Pahrumpissa, sadan kilometrin päässä Las Vegasista sijaitseva KPVM on yksi niistä. Kuusiosainen, puolen tunnin jaksoista koostuva HBO-dokumenttisarja esittelee yksityisen televisioaseman elämää pikkukaupungissa autiomaan keskellä. Sekä kameroiden edessä että niiden takana työskentelee värikäs joukko ihmisiä, joihin sarjassa päästään tutustumaan.

Obama: In Pursuit of a More Perfect Union


 


4.8. alkaen HBO:lla
 
Kolmiosainen HBO-dokumenttisarja seuraa Barack Obaman matkaa tämän varhaisista vuosista aina Yhdysvaltojen 44. presidentiksi asti, peilaten sitä maan historiaan edelleen ajankohtaisine rotukysymyksineen. Arkistohaastattelut ja puheet Obaman uran varrelta antavat kehyksen politiikan asiantuntijoille, jotka analysoivat rodun ja politiikan vaikutuksia Yhdysvaltojen ensimmäisen tummaihoisen presidentin valintaan.
Sarja esitetään kolmena 90 min pituisena jaksona.  


The L Word: Generation Q


 


9.8. alkaen HBO:lla

Draamasarjan toinen kausi jatkuu Sophien (Rosanny Zayas) lentokentällä tekemän päätöksen jälkimainingeissa. Bette (Jennifer Beals) ja Angie (Jordan Hull) joutuvat kumpikin tahoillaan pohtimaan juuriaan, kun taas Shane (Katherine Moennig) yrittää löytää uusia tapoja pitää baarin tuottoisana. Alice (Leisha Hailey) yllättyy, kun kirjan kirjoittaminen viekin koko hänen elämänsä uuteen suuntaan. Micahin (Leo Sheng) ura-asioissa ja rakkauselämässä puhaltavat muutosten tuulet, ja Gigi (Sepideh Moafi) yrittää siirtyä elämässä eteenpäin.
Sarja esitetään kymmenenä 60 min pituisena jaksona. 
 


Stargirl


 


11.8. alkaen HBO:lla

DC-draamasarja seuraa lukioikäisen Courtney Whitmoren (Brec Bassinger) sekä hänen isäpuolensa Pat Duganin (Luke Wilson) seikkailuja. Courtney johtaa epätavallisten nuorten sankarien joukkoa, joka pyrkii kulkemaan DC:n ensimmäisen supersankariryhmittymän, Justice Society of American jalanjäljissä. Jännittävällä toisella tuotantokaudella Courtney ystävineen kohtaa Eclipson, yhden DC:n pelottavimmista myyttisistä vihollisista.
Sarja esitetään 13 kpl 60 min pituisina jaksoina. 

Fena: Pirate Princess


 


15.8. alkaen HBO:lla

Adult Swim -animaatiosarja kertoo nuoresta orpotytöstä, Fena Houtmanista, joka elää 1700-lukua muistuttavassa fantasiamaailmassa. Fena on kasvanut saarella, jolle hänet on vangittu ilman toivoa pelastumisesta. Fena ei kuitenkaan ole mikään tavanomainen voimaton orpo, vaan karkaa tilaisuuden tullen sortajiensa kynsistä. Hänen tavoitteenaan on paeta, omaksua väärennetty identiteetti ja löytää paikka, johon hän voi todella tuntea kuuluvansa – sekä selvittää mystisen salasana Edenin todellinen merkitys.
Sarjassa on 12 kpl 30 min pituista jaksoa, joista kaksi on katsottavissa ensi-iltapäivänä, jonka jälkeen jaksot julkaistaan viikoittain.

Work in Progress


 


23.8. alkaen HBO:lla

Abby McEnanyn omaan elämään perustuvan komediasarjan toisella tuotantokaudella Abby on käymässä läpi eroaan. Itseään läskiksi lesboksi tituleeraava 46-vuotias Abby toteaa katkerana olevansa liian kiireinen tappaakseen itsensä. Itse asiassa hän on juuri saamaisillaan taas elämän syrjästä kiinni, kun maailmanlaajuinen pandemia osuu samaan aikaan perheeseen liittyvän hätätilanteen kanssa, pakottaen Abbyn elämän uusille raiteille.
Sarja esitetään 10 kpl 30 min jaksona.

 Britannia


 


24.8. alkaen HBO:lla

Vuoteen 43 jKr. sijoittuva historiallinen fantasiadraamasarja sijoittuu Brittein saarille, missä antiikin Rooman joukot pyrkivät valloittamaan kelttien hallitsemat maat. Sarjan kolmannella tuotantokaudella edessä on päätös, joka muuttaa Valitun Caitin (Eleanor Worthington-Cox) matkan suuntaa voimakkaasti, sitoen hänet sodan repimän kotimaansa sekä sen kansan tulevaisuuteen.
Sarja esitetää 8 kpl 60 min jaksoissa.

 


Supergirl


 


25.8. alkaen HBO:lla

Toiminnantäyteinen seikkailudraamasarja seuraa DC-hahmo Kara Zor-Elia (Melissa Benoist). Kara pelastautui 12-vuotiaana tuhoon tuomitulta Krypton-planeetalta ja päätyi Maahan sijaisperheen kasvatettavaksi. Siskonsa Alexin (Chyler Leigh) varjossa kasvanut Kara oppi salaamaan mahtavat voimansa ja pitämään identiteettinsä piilossa. Nyt, vuosia myöhemmin, hän työskentelee toimittajana ja suojelee samalla maapalloa uhkaavilta vihollisilta Terästyttönä.
Sarja esitetään 12 kpl 40 min jaksoissa (jaksot 8-20).

KIDS-uutuudet HBO:lla6.8.
Looney Tunes Cartoons, 1. kausi (jaksot 11–20)
The Lego Movie

13.8.
Grizzy ja sopulit, 3. kausi (jaksot 1–26)
The Lego Movie 2: The Second Part

20.8.
Lamput, 3. kausi (jaksot 1–40)
Lumottu lelukauppa (Mr Magorium's Wonder Emporium)

27.8.
Find me in Paris, 2. kausi (jaksot 1–26)
Lego DC Comics Super Heroes: The Flash


 


Niinkuin voit huomata on elokuulle katsottavaa PALJON, ja varmasti näistä löytyy jokaisella jotakin. 
Mitäs otat katseluun ensimmäisenä? Itse ajattelin startata Edenillä! 🙂>


Lue myös


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa