Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä animaatioelokuva Kung Fu Panda 4

  • 3 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 14 katselukertaa
Esittelyssä animaatioelokuva Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda -elokuvasarja on saanut kiitosta huumoristaan, visuaalisesta tyylistään ja syvällisistä teemoistaan, kuten itsensä hyväksymisestä ja sisäisen voiman löytämisestä. Kung Fu Panda 4 jatkaa Pon matkaa, kun hän valmistautuu siirtymään uusiin rooleihin ja etsimään seuraajaa Lohikäärmesoturin titteliin. Tutustutaan elokuvan tarinaan vielä hieman syvemmin!

Kung Fu Panda on DreamWorks Animationin suosittu animaatioelokuvasarja, joka alkoi vuonna 2008. Sarjan päähenkilö on Po, sympaattinen ja hieman kömpelö panda, joka haaveilee kung fu -mestaruudesta. Ensimmäisessä elokuvassa Po valitaan yllättäen Lohikäärmesoturiksi, ja hän joutuu oppimaan taistelulajit mestari Shifun ja Vauhtiviisikon opastuksella. Sarjan seuraavissa osissa Po kohtaa uusia haasteita, kuten menneisyytensä salaisuuksien selvittämisen ja uusien vaarallisten vihollisten kukistamisen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: koko perheen elokuva
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 34 min
IMDb: 6.3

 

Kung Fu Panda 4 jatkaa sankarillisen pandakarhu Pon seikkailuja, kun hän kohtaa elämänsä suurimman haasteen. Kolmen huikean seikkailun jälkeen Pon on aika astua uuteen rooliin Rauhan laakson henkisenä johtajana. Tämä kuitenkin edellyttää, että Po löytää seuraajan Lohikäärmesoturin tehtäviin, mikä osoittautuu vaikeaksi päätökseksi hänelle.

Tilanne mutkistuu entisestään, kun kuvioihin astuu paha noita Kameleontti. Tämä muotoaan muuttava olento havittelee Pon hallussa olevaa Viisauden sauvaa, jonka avulla hän voisi kutsua takaisin henkiin kaikki Pon aikaisemmin kukistamat viholliset. Po kohtaa myös korsakkikettu Zhenin, nokkelan varkaan, josta loppujen lopuksi paljastuu hyödyllinen liittolainen, vaikka heillä olikin alkuun erimielisyyksiä.

Yhdessä Po ja Zhen lähtevät pysäyttämään Kameleontin, mutta matka on täynnä vaaroja ja yllätyksiä. Lopulta Zhen paljastaa olleensa aluksi Kameleontin juonessa mukana, mutta hän päättää tukea Pota lopullisessa taistelussa. Elokuvan lopussa Pon ja Zhenin täytyy tehdä yhteistyötä pelastaakseen Rauhan laakson ja estääkseen Kameleontin juonen toteutumisen. Voittaako Po ja Zhen taistelun, vai onko jo liian myöhäistä? 

 

Katsojan elokuva-arvostelu

 

Kung Fu Panda 4 on herättänyt erilaisia reaktioita katsojilta. Monet arvostavat elokuvan huumoria ja nostalgisia viittauksia sarjan aikaisempiin osiin, mutta osa katsojista on kokenut juonen olevan ennakoitavissa ja pahiksen liian yksinkertainen. Elokuvan keskeisiä teemoja ovat muutoksen hyväksyminen ja uusien roolien omaksuminen, mikä tuo tarinaan syvyyttä ja uusia ulottuvuuksia.

 

Ensinnäkin, pidin tästä elokuvasta enemmän kuin kolmannesta. Oli mukavaa nähdä vanhat pahikset taas mukana, mikä tekee elokuvan katsomisesta vaikeampaa, jos et ole nähnyt edellisiä osia, sillä monet vitsit ja elokuvan viehätys saattavat jäädä huomaamatta, ja hauskoja hetkiä oli tarpeeksi pitämään tunnelman kevyenä.

Juoni oli toki ennalta arvattava, mutta kokonaisuudessaan elokuva oli nautittava ja hahmot rakastettavia, jopa uudetkin. Pahis oli kiinnostava, mutta loppujen lopuksi liian yksinkertainen. Annan arvosanaksi 7/10.” -eräs IMDb arvostelija kommentoi.

 

Elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa 3.8.2024 alkaen!

 

Kurkataan vielä lopuksi traileri! 🎥

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa