Katseluvinkit

Esittelyssä Canceled -kauhuelokuva

  • 6 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 23 katselukertaa
Esittelyssä Canceled -kauhuelokuva
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Jos saat valita illan elokuvan, onko se kauhua ja jännitystä? Jos vastaus on kyllä, siinä tapauksessa tämä leffa on sinulle. Canceled on vuonna 2023 ilmestynyt ruotsalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Oskar Mellander. Pohjoismaiset kauhuleffat ovat selkeästi kasvava trendi ja olemmekin aiemmin esitelleet myös toisen samaan genreen kuuluvan ruotsalaiselokuvan – Carousellin. Sukelletaanpa seuraavaksi hieman syvemmälle elokuvan juoneen.

 

Telia Play Vuokraamosta löydät elokuvia, jotka sopivat jokaiseen makuun. Tarjolla on niin leffateatterin kassamagneetteja, kuin aiemminkin julkaistuja hittielokuvia. Telia Play -sovelluksella vuokraat elokuvat netistä ja katsot missä vain. Telia Play -boksilla vuokraus onnistuu kotisohvalta käden käänteessä. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Telia Play -palveluun, pääset tilaamaan ne täältä.

 

Genre: Kauhu, jännitys

Julkaisuvuosi: 2023

Kesto: 1 t 37 min

Ikäraja: K16

IMDb:  3.8

 

Gone Ghosting on suosittu kummitusjahti-tiimi, joka ansaitsi miljoonia suoratoistolähetyksistä ja myyntituotteista. Tiimin entinen kameramies paljastaa, että kaikki paranormaalit kohtaamiset ovat olleet lavastettuja, mikä saa tiimin romahtamaan. Ryhmän johtaja Alex (Vincent Grahl) päättää tehdä loisteliaan comebackin yhdessä muiden ryhmäläistensä Lisen (Fanny Klefelt), Cattan (Felicia Kartal), Sandron (William Wasberg) ja Pollyn (Emma Valev) kanssa. He murtautuvat taloon, joka on ollut jo pitkään tyhjillään, sillä sen kaikki asukkaat ovat kohdanneet karmivan kuoleman. Tarkoitus on pitää kamerat päällä, kuvata kaikki mitä talossa tulee vastaan ja todistaa että kaikki on todellista. Kartanon suljettujen ovien takana odottaa kuitenkin jotain, mikä ei todellakaan ole lavastettua. 

Elokuva on tehty nopealla aikataululla, sillä ideasta ensi-iltaan meni vain 10 kuukautta. Lieneekö syy nopean aikataulun, mutta leffa on saanut varsin vaihtelevat arvosanat. Sitä on arvosteltu muun muassa puutteellisesta tarinasta, ja hahmojen tarinakin jää arvosteluiden mukaan vajavaiseksi. Musiikkia ja kameratyöskentelyä on kuitenkin kehuttu, joten kannattaa antaa kaikesta huolimatta pohjoismaiselle kauhulle mahdollisuus ja tehdä siitä itse omat päätelmät.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa