Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä draamaelokuva Arthur The King

  • 22 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 52 katselukertaa
Esittelyssä draamaelokuva Arthur The King

Jokaisen menestystä tavoittelevan elokuvantekijän kannattaa harkita yksinkertaista keinoa: lisää elokuvaan koira. 🐕 Ne tarinat koskettavat usein katsojien sydämiä, jotka kuvaavat ihmisen ja koiran välistä erityistä sidettä. Se lisää tarinan vetovoimaa entisestään, jos elokuvassa ihminen ja koira voittavat yhdessä jonkin vastoinkäymisen. Vielä enemmän arvostusta saa, jos tarina perustuu tositapahtumiin. Tässä kohtaa astuu esiin Arthur the King. Elokuva on Telia Play Vuokraamossa 18.8.2024 alkaen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Seikkailu, draama
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 47 min
IMDb: 7.0

 

Arthur the King on inspiroiva elokuva, joka kertoo poikkeuksellisesta seikkailusta ja ystävyydestä. Mark Wahlbergin tuottama ja tähdittämä elokuva perustuu Mikael Lindnordin tositarinaan, joka on taltioitu hänen kirjassaan Arthur - Koira, joka ylitti viidakon löytääkseen kodin.

Tarina seuraa Michael Lightia (Mark Wahlberg), fiktiivistä versiota ruotsalaisesta seikkailukilpailijasta Mikael Lindnordista, joka kohtaa kulkukoiran Etelä-Amerikan haastavassa maastossa kilpaillessaan maailmanmestaruuskilpailuissa. Koira nimeltään Arthur, liittyy hänen tiimiinsä ja yhdessä he kohtaavat lukuisia esteitä ja vaaroja.

Elokuva kuvaa kauniisti ihmisen ja koiran välisen erityisen siteen, kuinka yhteistyö ja empatia voivat auttaa voittamaan vaikeimmatkin esteet. Michaelin ja Arthurin matka on täynnä jännitystä, haasteita ja liikuttavia hetkiä, jotka varmasti koskettavat katsojia.

Arthur the King tuo valkokankaalle upean tarinan sinnikkyydestä ja ystävyydestä, ja siinä esiintyvät myös Simu Liu, Juliet Rylance ja selviytymisasiantuntija Bear Grylls. Elokuva on saanut vaihtelevia, mutta pääosin positiivisia arvosteluja kriitikoilta, ja sen odotetaan resonoivan laajasti yleisön keskuudessa. Tämä elokuva on täydellinen valinta kaikille niille, jotka arvostavat sydäntä lämmittäviä ja inspiroivia tarinoita. Itse rakastan kaikkia tositapahtumiin perustuvia elokuvia. Suuria suosikkejani ovat muun muassa elokuva Red Dog sekä Hachiko. Näissäkin yhdistyy ihmisen ja koiran välinen syvä ystävyys.

 

“Fantastinen elokuva upealla ohjauksella. Maisemat ovat henkeäsalpaavia, näyttelijäsuoritukset ovat huippuluokkaa, ja Arthur varastaa koko show'n! Tämä elokuva saa sinut sekä hymyilemään että vuodattamaan muutaman kyyneleen. Esitykset ovat uskomattoman aitoja, mikä tekee jokaisesta hetkestä todentuntuisen ja vaikuttavan. Arthurin roolisuoritus on erityisen mieleenpainuva, tuoden syvyyttä ja karismaa valkokankaalle. Tämä elokuva on enemmän kuin viihdettä; se on kokemus, joka jää mieleen, herättää keskusteluja ja jättää pysyvän vaikutuksen. Älä jätä väliin tätä mestariteosta, joka lupaa hymyjä, kyyneleitä ja tunteiden kirjon niiden väliltä! Arvosanaksi annan 8/10 ” - eräs IMDb arvostelijoista kommentoi.

 

Kurkataan vielä lopuksi traileri! 🎥

 

 

Odotan innolla, että pääsen katsomaan tämän elokuvan. Aiotko myös sinä katsoa? 

 

 

Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa