Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva Beautiful Wedding

  • 14 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa
Esittelyssä elokuva Beautiful Wedding
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Oletko romanttisten komedioiden ystävä? Jos vastaus on kyllä, tämä elokuva on juuri sinulle. Beautiful Wedding perustuu Jamie McGuiren vuonna 2013 julkaistuun samannimiseen romaaniin ja on aiemmin julkaistun Beautiful Disaster -elokuvan jatko-osa. Tarina jatkuu siitä mihin ensimmäinen elokuva jäi. Elokuva on katsottavissa Telia Play Vuokraamossa 3.6.2024 alkaen. Jos et ole nähnyt vielä leffasarjan ensimmäistä osaa, löydät sen myös Vuokraamosta. Siirrytään seuraavaksi hieman tarkemmin elokuvan juoneen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Romantiikka, komedia
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K12
Kesto: 1 t 36 min
IMDb: 4.0

 

Abby (Virginia Gardner) ja Travis (Dylan Sprouse) heräävät Las Vegasissa hullun yön jälkeen vahingossa avioparina. He matkustavat Meksikoon villille ja ylelliselle häämatkalle mukanaan parhaat ystävänsä ja Abbyn kuusinumeroinen pokerivoitto. Mutta ovatko he jälleen matkalla kohti uutta katastrofia? Elokuva korostaa yllättävien tilanteiden ja rakkauden monimutkaisuuden merkitystä. Se kuvaa miten ihmiset voivat selviytyä vaikeista tilanteista ja löytää onnea epätavallisista lähtökohdista.

Leffan rooleissa nähdään aiemmin mainittujen päänäyttelijöiden lisäksi muun muassa Austin North, Libe Barer, Rob Estes, Steven Bauer, Alex Aiono, Kyle Richards, Emmanuel Kabongo, Declan Laird, Trevor Van Uden, Jack Hesketh, Micky Dartford ja Neil Bishop. 

Elokuvaa on kritisoitu siitä, että se jättää paljon kertomisen arvoisia kohtia pois, joita taas kirjoissa on kerrottu. Toisinaan elokuvat ja kirjat voivat tarjota erilaisia kokemuksia. Elokuvat pyrkivät tiivistämään kirjan tapahtumat ja hahmot lyhyempään aikaan, mikä saattaa johtaa siihen, että jotkin ja joidenkin mielestä oleelliset yksityiskohdat jäävät pois. Toisaalta kirjat voivat syventyä hahmojen ajatuksiin ja tunteisiin enemmän kuin elokuvat. Katsojana ja kenties lukijanakin voit arvioida, kumpi versio miellyttää sinua enemmän.

 

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa