Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva Eternal

  • 8 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 26 katselukertaa
Esittelyssä elokuva Eternal
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Eternal on tarina valinnoista, katumuksesta ja toivosta. Se kysyy katsojalta, kuinka pitkälle olet valmis menemään saadaksesi takaisin sen, minkä kerran menetit. Tämä kiehtova sci-fi-elokuva on samalla myös romanttinen ja dramaattinen tarina, joka syventyy ihmissuhteiden monimutkaisuuteen ja elämän suurten päätösten seurauksiin. Elokuva on Telia Play Vuokraamossa 29.7.2024 alkaen. Tutustutaan elokuvan juoneen vielä tarkemmin!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Draama, Sci-Fi
Julkaisuvuosi: 2023
Kesto: 1 t 39 min
IMDb: 5.9

 

Eternal

 

Nuori ja lupaava ilmastonmuutostutkija Elias (Simon Sears) rakastuu palavasti laulajanurasta haaveilevaan Anitaan (Nanna Øland Fabricius). Eliakselle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tutkimusmatkalle, joka keskittyy vaaralliseen ilmastonmuutosilmiöön – merenpohjan salaperäiseen repeämään. Tämä pakottaa hänet tekemään vaikean päätöksen uransa ja rakkauden välillä. Hän valitsee uran, jättäen Anitan taakseen.

Vuosia myöhemmin tutkimusmatkallaan Elias kokee näyn elämästä, jonka hän olisi voinut saada eri valinnoilla. Tämä saa hänet pakkomielteisesti haluamaan takaisin entisen elämänsä ja rakkautensa. Elias ja Anita joutuvat pohtimaan yhteistä tulevaisuuttaan ja perheen perustamista, mutta Elias ei ole valmis tekemään tätä päätöstä.

Etsiessään vastauksia elämänsä haasteisiin, Elias törmää onnellisuusbarometriin – hoitoon, joka lupailee hänelle aina haaveilemansa elämän. Hänelle tarjotaan mahdollisuus aloittaa alusta ja palata aikaan ennen kuin hän tapasi Anitan, ja ennen kuin kaikki huolet aikuisuudesta ja vanhemmuudesta alkoivat. Tämä päätös johtaa merkittäviin seurauksiin sekä Eliakselle että Anitalle.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa